Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Dodałem mirror downloadu w pierwszym poście tego tematu. Tutaj link: https://gmclan.org/Almora-Online.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabol Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Ja jak klikne na ikonie to się nic nie dzieje, dopiero po kilku minutach pojawia się logo a po następnych kilku minutach sie gra odpala :( a jak przypadkiem nacisne esc to od nowa czekanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Dobra bez gadania narazie nic nie zobaczyłem, narpwierw disconnect a potem ERROR in action number 3 of Draw Event for object NPC_Drawer: Error in code at line 9: hp_draw = 48/hp_max*hp at position 17: Division by 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 a ja mam klasyczne: Unexpected error occured when running thegame.czasem też wywalał błąd kernel32.dll i cały windows siadał. może to wina syfiastego 98, a może ja coś źle robię, ale nie chce już mi się znowu próbować włączać tego. spróbuje za jakiś czas na XP :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Gra jest fantastyczna. Jednak widac czeste aczkowiek malo uciazliwe lagi. Co chwile mnie wywalalo... Ni zgodze sie jednak z tym ze potworki sa zbyt mocne... Ja pokonalem naraz tego szczura i weza ;) A przy przejsciu do innej lokacji nie zauwazylem aby gra sie zawieszala. Wszedlem sobie do jaskini jakiejs jednak strasznie tam ciemno bylo :jezor: Gra jest ekstra czekam teraz az juz normalnie bedzie mozna grac i wtedy do boju ! B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Ten błąd pokazywano już kilka razy. Borek, czemu sam narazie nie przetestowałeś? No wiesz: 127.0.0.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 mnie ciągle kickuje :( co chwila *You have been disconnected!* lub tego typu wiadomości :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Yeah, wreszcie jest, ściągam(7% :D) Jakby ktoś nie mógł uruchomić gierki, to powyłączać firewalle, mi się tak działo z serwerem od Mario Brawl Online, lub niektórymi instalkami - firewall mi blokował :P Pozdrawiam i do zobaczenia w grze! Ooo, ale szybko, już 30%! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 kolejny 3 już błąd który wypatrzyłem... gra się ścina i blokuje nie (słychać odgłosy ale ekran stoi) kiedy idzie sie do jakiejs innej lokacji ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solsk Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 kolejny 3 już błąd który wypatrzyłem... gra się ścina i blokuje nie (słychać odgłosy ale ekran stoi) kiedy idzie sie do jakiejs innej lokacji ;/ Dokladnie tak samo juz 2 razy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 A mnie sie wczytuje bardzo długo a potem jeszcze miałem laga takiego, że musiałem wyłączyć proces aby wyłączyć gre. Tego wczytywania nie da się jakoś skrócić? BTW: Może sie nauczysz C i przelejesz gre na ten bardziej wydajny język? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 kolejny 3 już błąd który wypatrzyłem... gra się ścina i blokuje nie (słychać odgłosy ale ekran stoi) kiedy idzie sie do jakiejs innej lokacji ;/ Pisałem o tym, to się zdarza nawet po wejściu na safe zone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinji Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Nie licząc, że co chwile wywala. To nie wiem czy robie coś źle czy jak, ale nie umiem wziąść Club'a do ręki ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freeman Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Częste disconnecty.... no i trochę laguje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 pełno bugów, zacinasz się w drzewach, potwory migają, po chwili są obok ciebie i nie żyjesz, Co chwile Disconnect, Gra co chwile się zawiesza, potwory są za silne oraz za mało tych "bug'ów" (potwórków). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Po prostu kliknij na niego :D :P Przed chwilą grałem w Hidden Swords (demko), więc jestem obcykany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 mi ludki wasze ciagle znikaja i sie pojawiają xD.. o co kaman Borek xD EDIT: Jestem Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Ja chciałem zemulować Almorę, ale wywalała taki błąd: http://ximg.eu/uploads/d5442cc6dc.png . Jest to pewnie spowodowane tym, że nie wgrałem jeszcze sterowników do karty grafiki ^^ . Spróbuję jeszcze pod maszyną wirtualną, ale boję się prędkości xd . No, i ja znowu się popiszę swoim pesymizmem. Czemu? Bo boję się, że ta gra stanie się kolejną Tibią, w którą niektórzy będą maniakalnie grać bez umiaru, będą wyzywania od noobów, lamerów itd. tylko dlatego że ktoś ma niższy level czy coś w tym stylu. Po czym tak wnioskuję? Po opisach Pietera6 na GG, które odrazu mi przemówiły czym będzie Almora. Nie obraź się Pieterze, ale tak szybko wkurzają się tylko dzieci którym zabrano zabawki. Jak widzę, jeszcze muszę poszukać mmorpg, w którym ludziom nie będzie zależeć na tym, żeby mieć jak największy level i potem opchnąć na allegro konto. Oczywiście, można to pojmować jako sukces gry, ale imho to pewnego rodzaju porażka. Oczywiście, piszę to jak odbieram to po opisach na gg i postach w tym temacie, w samą grę nie grałem, ale jestem pewien, że tak jest też w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Ja nie mam w sumie lagów. Tylko już dwa razy gra mi się zawiesiła w takim sensie, że wszystko słyszę co się dzieje, a obraz się już nie odświeża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Gra luksior, tylko nie raz są lagi że potworów przez kilka minut walnąć się nie da, nie raz inne ludziki znikają. Tak to gierka wymiata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Mamrot, masz rację ;) Tu nie chodzi o to, żeby jak najszybciej nabić levele. Gdy grałem w HS, czerpałem przyjemność z tego poruszania się gościa, machania mieczem, podobał mi się bardzo sposób jego chodu. Tym się trzeba napawać :) A lagi z powodu dużej ilości graczy, to jasne? Jakby byli dwaj ludzie na serwie to byłoby zupełnie inaczej ;) 78% O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinji Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Po prostu kliknij na niego :D :P Przed chwilą grałem w Hidden Swords (demko), więc jestem obcykany :D No własnie klikam na niego lewym, prawy, posuwam, przesuwam i nic, nadal nie moge go uzyć... ;/ Borek jeśli tam gdzies jesteś, moze wiesz czemu tak wywala, jakieś oficjalne ogłoszenie czy cuś =p Gierka fajknie wykonana, ale za dużo bugów i nie do ciągnięc.... niestety =( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Strasznie dlugo sie wczytuje... chyba mi nie pujdzie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Zaraz przeskanuję plik i włączę... Mogę tam podejść, wziąść i Trade :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinji Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Strasznie dlugo sie wczytuje... chyba mi nie pujdzie ;/ Mi też się strasznie długo się włacza, ale zapewniam Cię jeżeli mi łazi na moim starym padalcu to Tobie zapewne też ruszy =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Jeszcze 5 minut i wchodzę do gry :D !!! w którym ludziom nie będzie zależeć na tym, żeby mieć jak największy level i potem opchnąć na allegro konto. Oczywiście, można to pojmować jako sukces gry, ale imho to pewnego rodzaju porażka. Zgadzam się z toba Marmot. Nie chodzi o nabijanie lvlu. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solsk Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Co chwile jest na zwiecha ze slychac glosy ale nic nie mozesz robic i to jest najbardziej denerwujace, reszte bugow mozna naprawic ale nad tym trzeba bedzie popracowAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Mi też się strasznie długo się włacza, ale zapewniam Cię jeżeli mi łazi na moim starym padalcu to Tobie zapewne też ruszy =) Ja mam gorszego napewno =] Nie działa mi ;/ Almora sie nie włącza, zmieniło rozdzielczość i tyle ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Hah, mam dokładnie ten sam problem co Ranma, czasami po prostu przestaje odświeżać obraz. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Chyba jest gdzieś zapętlenie, bo inaczej nie umiem wyjaśnić tego błędu (a może dll'e?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi