Matthew Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Więc tak: dajemy cytaty z książek, gier i filmów. Kto odgadnie ten daje następny itd. Zaczynam: "Powiedz no, czy to z przodu twojej głowy to twarzy czy dupa?" Gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Gothic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 a twój cytat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Empire at War PL *Tu eskadra myśliwców typu TIE* do dzisiaj dostaję szału z powodu tych odgłosów. btw. Film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 A kto to odgadnie: "Your fate has been written. You will die!" Gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 123el: Prince of Persia dla PSP Cytat z książki: "Przepraszam, zapomniałem, że wy tez kiedyś umrzecie." PS. A można dawać cytaty z tekstów piosenek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 @UP: Wiedziałem, że o czymś zapomniałem. OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 chyba nie zrozumiałem zabawy :P. kto odgadnie "Now Revan, you will die!" - gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Supavader - a to już nie mogłeś napisać skąd był ten mój cytat ^^ ? Grasz nie fair :P ! Twój cytat jest ze Star Wars, bodajże z KOTORa. Teraz ode mnie, cytat z piosenki: "Men and people will fight ya down when you see Jah light Let me tell you if you're not wrong Everything's alright So, we're gonna walk through the roads of creation We're the generations trod through great tribulation" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Bob Marley - Exodus ode mnie cytat z książki: "Tyś jest bogiem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Supavader - a to już nie mogłeś napisać skąd był ten mój cytat ^^ ? Grasz nie fair :P ! Twój cytat jest ze Star Wars, bodajże z KOTORa. Teraz ode mnie, cytat z piosenki: "Men and people will fight ya down when you see Jah light Let me tell you if you're not wrong Everything's alright So, we're gonna walk through the roads of creation We're the generations trod through great tribulation" nie znałem twojego cytatu :P może z Pana Tadeusza, skoro masz go na biurku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 @Supavader: Minutka szukania w Google ^^ . I to nie "Pan Tadeusz", tylko "Oskar i Pani Róża". Z Panem Tadeuszem byłoby za łatwe xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 A to znacie: "Przepraszam, następnym razem go nie zabiję." Gra Prince of Persia dla PSP Nie Prince of Persia PSP, tylko Prince of Persia Warrior Within, na PSP jest Revelation bodajże, czyli inna wersja Warriora ;) No dobra widząc, że nikt nie wie: Splinter Cell: Pandora Tomorrow PL :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prima Predator Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Gothic??? Niech moc będzie z tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 ode mnie cytat z książki: "Tyś jest bogiem" Opinie ludzi nt. bigsharka, zebrane i opisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Cytat z gry: "I swear to fight for the Tau" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Warhammer 40k Cytat z piosenki: "'Cause I'm a 21st century digital boy I don't know how to live but I've got a lot of toys My daddy's a lazy middle class intellectual My mommy's on valium, so ineffectual Ain't life a mystery?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Google odpowiada: "21st Century (Digital Boy) lyrics by BAD RELIGION" ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 dlaczego nikt nie zgaduje mojego? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 ode mnie cytat z książki:"Tyś jest bogiem" NIEDZIELA PIĘĆDZIESIĄTNICY? nie jestem pewien :P Piosenka You wonder why I feel so horrified I let my inner sense die You wonder why I can't be pacified You made me bury something I won't be sleeping tonight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Morgo: Disturbed - Deify (chyba tak to się pisało) Znowu piosenka ^^ "Zostaw ten kraj przed tobą raj uważaj tam zostaniesz sam nigdy nie wrócisz nigdy nie zginiesz dokąd uciekasz, dokąd tak płyniesz?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 NIEDZIELA PIĘĆDZIESIĄTNICY? nie jestem pewien :Pnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Znowu piosenka ^^ "Zostaw ten kraj przed tobą raj uważaj tam zostaniesz sam nigdy nie wrócisz nigdy nie zginiesz dokąd uciekasz, dokąd tak płyniesz?" Armia - Aguirre Ode mnie też znowu piosenka: Just for spite every day every night you still wonder you wonder From the ashes I rise by the roll of the dice you'll go under go under You never realized I'm back here to stay like a fungus that grows on your side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Morgo: Lordi - Not The Nicest Guy lubię to nagranie ^^ To teraz cytat z filmu, żeby inni mogli się popisać: "Ciemność, widzę ciemność!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 To teraz cytat z filmu, żeby inni mogli się popisać: "Ciemność, widzę ciemność!" Seksmisja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 A twój cytat Jakimie ;f ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Skoro Jakim nie dał cytatu, to może ja: COME GET SOME!!! GRA (ściślej postać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Daj podpowiedź - gra, film, piosenka.Takich wyrażeń jest sporo, więc trochę uściślij ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Skoro Jakim nie dał cytatu, to może ja:COME GET SOME!!! GRA (ściślej postać) Łatwizna :P Duke Nukem oczywiście :lol: Również gra Look mom, I'm a Lumber Jack!Podpowiem tylko że ta postać wypowiada te słowa po podniesieniu piły łańcuchowej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Morgo: Serious Sam? Piosenka, ale także wiersz: "Świat bałamut i fiut, fiut, Nic po nim nie gut, gut, gut." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi