Shylios Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Tytuł: Kółk0 i krzyżyk Gatunek: Logiczna? Opis: Każdy wie o co chodzi Zagraj: KLIKNIJ TUTAJ Autorzy: Programowanie: Shylios, Shylios, Shylios, Shylios wielki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Sam żeś cep! xP Przyjemne, dobrze wykonane, choć powiem że to nic trudnego. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 A gdzie screeny????????? :[[[[ Be, zwykłe kółko i krzyżyk w JS, nic ciekawego i odkrywczego ;p. EDIT: Jest babol w grze. Jak jest dogrywka i potwierdzę to gracz 1 automatycznie wygrywa :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Nie przesadzasz? kliknąć wystarczy i grasz -.- To kilka Kb i to w przeglądarce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 btw. "frajerze" pisze się przez rz cepie :P (Aluzja odnośnie gry ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Wystarczy szybko kliknąć w dwa różne pola, za drugim kliknięciem wybieramy pozycję dla cpu. :D Popraw to bo łatwo wygrać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Znalazłem błąd. Uczciwie grając z kompem wygrałem, a problem w tym, że pojawił się komunikat "remis cepy", a dopiero potem drugi - "Wygrał gracz 1". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Nie zabardzo chce to naprawiać, bo próbowałem i mi nie wyszło XD Jutro spróbuje, dziś mi łeb napier-boli :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Znalazłem błąd. Uczciwie grając z kompem wygrałem, a problem w tym, że pojawił się komunikat "remis cepy", a dopiero potem drugi - "Wygrał gracz 1". No o to samo mi się rozchodziło no. A tak z ciekawości się zapytam - czemu funkcje w JS są napisane po niemiecku? I w ogóle tam wszystkie zmienne są po niemiecku, STRASZNIE mi się to nie podoba... EDIT: http://javascript.internet.com/games/rob&a...,-tac,-toe.html TERAZ SIĘ TŁUMACZ! (Dla niekumatych - strona zawiera ten sam skrypt - ale z komentarzami copyright'owymi na których pisze kto stworzył skrypt i jakie są warunki użytkowania. Krótko mówiąc - Shylios plagiator :/.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 No o to samo mi się rozchodziło no. A tak z ciekawości się zapytam - czemu funkcje w JS są napisane po niemiecku? I w ogóle tam wszystkie zmienne są po niemiecku, STRASZNIE mi się to nie podoba... EDIT: http://javascript.internet.com/games/rob&a...,-tac,-toe.html TERAZ SIĘ TŁUMACZ! Hehe. Ale wpadł. Chciałem już oceniać gierkę, ale nie zrobię tego, bo widzę że nie Shyliosa. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Najbardziej perfidna rzecz, jaką ktokolwiek zrobił na GMclanie :] Więc ocena Twojej gry: 0/10 EDIT: Programowanie: Shylios, Shylios, Shylios, Shylios wielki biggrin.gif To już lepiej pozostawić bez komentarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 A tak z ciekawości się zapytam - czemu funkcje w JS są napisane po niemiecku? I w ogóle tam wszystkie zmienne są po niemiecku, STRASZNIE mi się to nie podoba... Po niemiecku? Ja tam widze ze wszystko jest napisane po angielsku :P Ale to niewazne... Ocena: -1000000000000000/10 --> bez dwoch zdan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 function initieer(), zetten(), wisselen(beurt) Ja tam widzę, że jednak po niemiecku ;). Ogólnie żeś się Shylios nie popisał :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Fajna gierka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale raczej prosta do zrobienia i dość nierozbudowana że tak powiem... xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 gdybys chcial wiedziec cep to takie urzadzenie do młocena XD ale bledy sa w tej grze :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Fajna gierka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napisz to prawowitemu autorowi gry a nie tutaj. :) No i czytajcie co napisali wyżej bo głupoty wyjdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ja tam widzę, że jednak po niemiecku ;). Ogólnie żeś się Shylios nie popisał :x Jak dla mnie, to to jest po holendersku :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Fajna gierka! Tylko szkoda, że nie twoja :P EDIT: Programowanie: Shylios, Shylios, Shylios, Shylios wielki Chyba: Programowanie: Shylios, Shylios, Shylios, Shylios wielki PLAGIATOR!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 łoooooooooo ale wpadka hahahaah Zmień w pierwszym poście programowanie: shylios na Rob :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi