Bagno Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Tytuł: UFO 3 Gatunek: strzelaninka Opis: Po prostu lecisz samolotem i strzelasz do pojazdów. Lekko ulepszona grafika. Nowa muzyka. Nowe menu i system wczytawania & zapisu gier. Kilka poziomów. A już niedługo w nowszej wersji silnik 3D!!! Download: >>>POBIERZ<<< Rozmiar pliku: Wersja spakowana 8,89 MB. Wersja instalacyjna 8,91 MB Autorzy: Programowanie: Filip Butkiewicz Fabuła: Filip Butkiewicz Grafika: Filip Butkiewicz Muzyka: Dj Baginiak Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Nowa muzyka Empetrójka. Bajer. Gra to przerobiony przykład 1945. Monotonna. Źle przerobiłeś grafikę, statki są za duże. Video 5/10 Audio 6/10 Grywalność 5/10 Ogólnie 5.33/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Empetrójka. Bajer. Gra to przerobiony przykład 1945. Monotonna. Źle przerobiłeś grafikę, statki są za duże. Video 5/10 Audio 6/10 Grywalność 5/10 Ogólnie 5.33/10 Dzięki za ocenę Jaklub :D Mam się zająć grafiką? OK! Ale muzykę robiłem sam, poprawię 20-go lutego bo nie mam kasy na eJay-a! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Ty robisz przysluge dając za free? Nie jesteś w stanie takiej dobrej gry zrobić aby ci za nią płacili :P Instalator, to nie testuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Ty robisz przysluge dając za free? Nie jesteś w stanie takiej dobrej gry zrobić aby ci za nią płacili :P Do czego pijesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Ołł Yeah zdobyłem 440 pkt. Fakt grafika za duża, zmniejsz ją albo powiększ rooma. A co do grywalności gra jest fajniejsza niż 1945, muzyka nawet fajna daję 6/10. jak sie robi taki instalator :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Dobra mądrale, kolejny update gry. Teraz jest dostępny patch do gry, updatujacy ją do wersji 1.1B. Za pięć minut będzie dosteny. Uwaga! Nowa grafika, kilka poziomów więcej i... tyle :sp_ike: :thumbsup: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 No walsnie powiec jak zrobićtaki instalator :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 No walsnie powiec jak zrobićtaki instalator :P Sry za offtop: Np. Inno Setup Compiler. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Nic nadzwyczajnego jest to po prostu przerobiony przykład i dodanie tylko instalatora, menu i nowych grafik. Moja ocena to 5/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 No walsnie powiec jak zrobićtaki instalator :P Musisz mieć Inno Setup, ja mam Inno Setup 2 i Inno Setup 5. >>>POBIERZ INNO SETUP<<< A potem po instalacji uruchom Inno Setup, wybierz opcję "Create news script using wizard" i naciśnij ok, do dzieła :excl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 ah, i jeszcze coś. Beata wstawia się do Dem a nie gotowych programów, a jeśli już to czemu zakładasz dwa tematy? Chyba wystarczy jeden "UFO 3 BUILD BEATA za free!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 ah, i jeszcze coś. Beata wstawia się do Dem a nie gotowych programów, a jeśli już to czemu zakładasz dwa tematy? Chyba wystarczy jeden "UFO 3 BUILD BEATA za free!" Słuchaj to juz jest gotowa pełna wersja, UFO 3 BUILD 1.1B jest już pełną wersją! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi