Maximal Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Jak widać, Ranmus wydzielił nam podforum na potrzeby Ligi, więc nie zwlekając wznawiamy konkurs ;) - Lista uczestników pozostaje, więc nie trzeba ponownie się zapisywać. - Punkty także nie ulegają wyzerowaniu ;) - Do każdej nowej tury będzie zakładany nowy temat z tematyką tury (;p) i temat z ankietą, w którym można będzie można głosować. - Wyniki, klasyfikacja generalna i tego typu informacje będzie można znaleźć w przyklejonych tematach. - Nastąpiły pewne znaczące zmiany w regulaminie. Jego nowa wersja powinno pojawić się jutro. Jutro też podamy temat następnej tury :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Może by tak przenieść tutaj stary temat z valhalli? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 W sumie to ten temat podlega do kasacji, ale można go przenieś do "muzeum" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skell Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 YAY! Nie moge się doczekać! Jeszcze tylko jutro szkółka i ferie zaczynam :). A feire zaczynam razem z kilkadziesięcioma gigabajtami anime od znajomego xD. -Maurycy =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 A jak się nie zapisałem wcześniej??? Można się wpisać "w środku" rozgrywek??? Chociażby teraz, bo wyrażam chęć! :) OFFTOPIC: Nie moge się doczekać! Jeszcze tylko jutro szkółka i ferie zaczynam smile.gif. JEZU! Nie mów mi o feriach-nie wszyscy się tak cieszą, jak ty :D . Niestety (stety?), ale ja swoje wolne już dawno "odpracowałem" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 juhu ale fajno xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Fajnie nie mogę się doczekać pierwszego tematu. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 No to ja się ciesze ;] Chciałem zrobić sobie jakąś gre najlepiej wojenną a teraz będę miał okazje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Ja może czasem coś skrobne, możecie mnie zapisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 teraz te nie robie zadnego projektu (bo wczoraj skonczylem ;p) i tez sie zapisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 no mnie też zapisać prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 to kiedy kolejna tura ;]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Eee... trwa? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skell Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Kurcze, już zaczęła się na nowo Liga, a mi siadła karta graficzna na kompie :). A przedtem sieciowa i też nici z neta były. Teraz musze korzystać z kompa brata -_-. Ale mam nadzieje, że na ture 13 coś się tam skrobnie, bo to 13 tura :D. -Maurycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Mam pytanko - co z 19 turą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Ma się dobrze. Start za chwilę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacprer Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 ja niemam kiedy startować :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Nie spóźniłeś się trochę z tym postem? :P Chyba że nie zrozumiałem jego przesłania, to sry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micja Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 A tura 21?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Co "tura 21"? Sprecyzuj pytanie. ;] A na poważnie - były święta, więc nie było sensu dawać kolejnej tury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micja Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Kiedy bedzie 21??(sprecyzowane ??) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Najprawdopodobniej dzisiaj, ale może też wypaść jutro, za trzy dni, za tydzień... Nigdy nic nie wiadomo. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Kiedy będzie 22 tura? Zapisałem się do ligi , a nie miałem okazji brać w żadnej turze udziału. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Spokojnie, niedługo będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 To chyba pierwszy raz nie w weekend O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 STFU i czekać xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Mi tak zależy na tej turze , bo 25 , 26 , 27 jestem na wycieczce klasowej. :D A tam raczej do neta dostępu nie będę miał , a tym bardziej do Game Makera :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Kiedy będzie następna tura?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Gdy wymyślę dobry temat. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Na przykład... dobra platformówka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi