LionX Dagger Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Tytuł: Jumping Jack Gatunek: zręcznościówka Opis: brak fabuły jedyne co trzeba zrobić to nie spaść chodzi się strzałkami im dłużej przytszymasz strzałke do góry tym wyżej skoczysz (thx Micanser zapomniałem XP ) a i co 1000 punktów wystrój gry się zmienia i jest o jedną pojawiającą się platforme mniej Download: >>>Download<<< Autorzy: Programowanie: ja Fabuła: ... (bo jej brak) Grafika: ja a palyer wzięty z jakiejś gry tylko że nie pamiętam jakiej Muzyka: rpg maker Screeny: 001 002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 1.Skacze się strzałką do góry. 2.Platformy powinny pokaywać się na ustalonych miejscach, a nie losowo, bo nakładają się na siebie i nieraz na gracza. 3.Zbyt wolny gracz. 4.Moim zdaniem niezbyt dobra muzyka. 5.Fajny i orginalny pomysł. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Nawet nawet fajna gierka Grafika 8/10 Grywalność 8/10 Muzyka 6/10 +2 dlatego że jest opcja wylaczania i wlaczenia wybranej piosenki i dzwieku Razem 8/10 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Fajna gra ( Sorka ,że tak krótko ale nie wiem co napisać :P ) Grafika: 8/10 Muzyka: 5/10 Grywalność: 8/10 Ocena: 7/10 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Tą grę widziałem już chyba... To był chyba 4 konkurs GMClanu. Tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Tą grę widziałem już chyba... To był chyba 4 konkurs GMClanu. Tak?Heh, w tę grę grałem jeszcze za czasów GMXXL =p Była na pierwszy (i ostatni =3) konkurs. Produkcja przyjemna, tylko menu mogło być ładniejsze. Do tego wciąga (w sumie taki był temat konkursu) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Heh, w tę grę grałem jeszcze za czasów GMXXL =p Była na pierwszy (i ostatni =3) konkurs. Produkcja przyjemna, tylko menu mogło być ładniejsze. Do tego wciąga (w sumie taki był temat konkursu) :) w konkursie w którym zająłem ostatnie miejsce a w grze od tamtego czasu nic nie zmieniłem jako ciekawostkę moge powiedzieć że gra zawiera tylko 2 room'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 przyjemna gierka, ale cienki jestem, tylko 765 pkt :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 mój rekord to 3526 XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Mój rekord to 1599:) Fajna gierka, tylko ten słoń(jack) powinien być szybszy. Moja ocena: muzyka-40 rpg maker rulez xP(żartuje) grafika-75 wciąga?-tak!(100) Staranność-80 ---------------------------------- razem 40+75+100+80:4=73,75/100 ocena 73,75/100 czyli 4- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 nudne troche :P ale ok, 9/10 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi