Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Września 2004 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 Nie uwieżycie Mark przysłał mi dzisiaj pliki z Helpa do nowego GM6 - to oznacza, ze będę go tłumaczył !!!!!! Co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 :blink: Pełen podziwu jestem dla Cię! I odrazu oferuję swoją pomoc! Możesz mi trochę przesłać i przez weekend coś potłumaczę, jeśli tylko siła wyższa pozwoli. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remx Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 Ale tłumaczcie to odrazu na Polski chłopski rozum :P hehe Bo nieraz nawet jak pisze niby po polsku to i tak ludzie nie rozumieja :) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 I skończy się na tym, że pół strony z tego helpa przetłumaczone będzie, i do tego z rażącymi błędami? Ja zaprezentuję postawę odwrotną do Mata (wtajemniczeni wiedzą o kim mówię :P) i wstrzymam się z gratulacjami i ofertami pomocy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 Ale czy to na 100% że to będziesz tłumaczył? :P Pytałeś się go co masz z tym zrobić? :P Może przysłał ci to bo sie pomylił :) Albo... masz to tłumaczyć. Eh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remx Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 A moze on to przeslal aby gdzies to zamiescic aby ktos przetlumaczyl :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Września 2004 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 nie przesłał mi wsyzstkie pliki. tłumaczone będzie na chłopski rozum czyli nie np. image_number - "klatka sprit'a" tylko która "klatka dengo obrazka ma się wywietlać (pierwsza klatka =0), wpisz -1 aby obrazek się animował" itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 Ja nie pytałem się jak będziesz to tłumaczył :) Tylko czy napewno TY masz to TŁUMACZYĆ na jakiś tam sposób! Ot co katarynka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 Tylko trzeba zrobić przed tłumaczeniem "słowniczek". np. sprite zawsze będzie tłumaczone jako obrazek, a object jako objekt. Żeby nie było tak, że inaczej przetłumaczymy. :P No, to kiedy dostanę tego helpa??? :P P.S. Mam nadzieje, że help będzie po angielsku, a nie holendersku. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 klatka dengo obrazka ma się wywietlać (pierwsza klatka =0), wpisz -1 aby obrazek się animował Tak... A co to "dengo obrazek"? Jeśli całe tłumaczenie ma stać na takim poziomie, to sorry bardzo, ale ja stanowczo wolę korzystać z wersji angielskiej. A słów 'sprite' i 'object' ja bym nie tłumaczył, bo całego GMLa chyba nie przetłumaczycie, a początkujący mogliby się nie połapać i pisali by wszystkie skrypty po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Września 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 Ej no, a ja wlasnie zaczalem robic modul do gmclan pt. manual, gdzie mozna by bylo tlumaczyc doc'a. No niewazne. Sam sobie bede tlumaczyl wlasna wersje. :) ps. Gnysek, jak wierze. Jak go poprosiles o te pliki, bo chcesz tlumaczyc, to czemu mialby ci nie wyslac? Jakbys sie do niego nie odezwal, to pewnie by tobie nic nie wysylal. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 Raczej tak, Ranma, bo w końcu gnysek napisał: i to sam Overmars mi pozwolił ! Zaznaczam: "pozwolił", a nie "nakazał" czy "zaproponował". Do tak odpowiedzialnej pracy trzeba sie przyłożyć. Myslę, że wskazane by było, gdybyś tłumaczył razem z resztą wiary, Ranma, bo ty to się raczej nie posypiesz z niczym, a i odpowiedzialny jesteś i nie masz tzw. słomianego zapału. Proponowałbym jeszcze, aby nad tłumaczeniem popracował Choosen, bo i on jest "równy chop". :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzychu Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Cześć!! Kiedy bedzie już gotowe to spolszczenie do GM6 bo z chęcią bym je ściągną bo z angielską wersją sobie nie radze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Tłumaczenia nie było, nie ma i nie będzie :D . Czemu? Bez angielskiego to nigdzie nie zajdziesz :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzychu Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Jak tak to szkoda. A mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tymi sryptami bo nie wiem jak je pisać i po co one są i do czego służą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Wystarczy poszukać na stronie artykułów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 Jest i help w GM ;) Trzeba kożystać a jak sie nie zna angielskiego to tłumaczyć trza Tlanslatorem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi