carollo Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Witam :bye1: Oto moja pierwsza gra (zrobiona bez użycia GML w wersji 5.0) o nazwie XBots: Pomodiator Tytuł: XBots: Pomodiator Demo Typ: No nie wiem :blink: coś podobnego do pacmana Opis: Wszystko jest zawarte w grze Plik: My uploader Screenshoty: Screen number one Miałem zamiar robić już od razu Najazd Obcych, ale wstawiłem tą grę tutaj, by sprawdzić jak internauci ją przyjmą. Jeżeli będzie warto stworzę pełną wersję gry. Czekam na komenty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 coś podobnego do pacmana Czyli zręcznościowa. Mogłeś na planszy przynajmniej bloczki równo poustawiać,aby na siebie nie nachodziły :P Co do samej gry,jest twoją pierwszą i narazie nie jest źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Robot nie zawsze chce skręcać, klocki są źle poukładane, pisze się zmiana w atom, a nie "zamiana w atoma". Jest to Twoja pierwsza gra, więc nie jest tak źle - przynajmniej nie przerobiony przykład. Ocena - 5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Robot przy skręcaniu zacina się - popraw! :P Grafika: 1/10 - słaba i w większości nie twoja Dźwięk: 2/10 - słaby Grywalność: 3/10 - trochę nudne, za mało dodatków, urozmaiceń Ogółem: ~~2/10 - popracuj, ale jeśli to twoja pierwsza gra to nie najgorzej; moja pierwsza gra była nudna i do niczego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carollo Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 To z tym robotem tak miało być :( jak skręca najpierw musi stanać i dopiero potem skręcić. A co z tymi urozmaiceniami to są jeszcze poukrywane bonusy (nie wiem czy je odkryliście :] ) To z tym robotem tak miało być :( jak skręca najpierw musi stanać i dopiero potem skręcić. A co z tymi urozmaiceniami to są jeszcze poukrywane bonusy (nie wiem czy je odkryliście :] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 GRAFIKA Z GM-a Kicha chociaż jak na pierwszą może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 One Big Kicha. Ale to standard jak na pierwszą grę =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi