Pieter Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Tak wiem był taki temat już ale rozpocznę go od nowa. Zrobiłem logo na wzorzec tego ze strony głównej. A tu daje wersje w PSD więc każdy kto chce niech poprawi co mu się nie podoba i co by chciał dodać do tego i niech tu opublikuje Wersja PSD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ranma pisał że jeśli forum potrzebowałoby logo to ogłosiłby na nie konkurs :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ja bym proponował takie logo :P : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 fajnie by było gdyby ktoś w końcu dodał spreparowane logo forum GMClanu, bo to logo ipb psuje wrażenie pr0 strony :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Najlepiej to było wtedy, kiedy forum było w ramce strony, o :D ! Żadne logo tego nie pobije. PS. Pieter, to logo jest trochę takie no... brzydkie i nie pasuje ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 dlatego mówię żebyście je przerobili :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 marmot, lepsze takie niż durne logo ipb ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Moim zdaniem, lepsze oryginalne logo. Poza tym, jak coś proponujesz Pieterze, to daj gotowiec, a nie "mówiłem, żebyście sobie przerobili" :P . A logo jest złe, bo czcionka się nie zgadza z tą na stronie głównej i kolorystycznie też się nie zgadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 omg to mówię żebyście poprawili co jest źle bo ja sam nie wiem co źle panie perfekcjonisto :E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Stycznia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 mi się też forum w ramce gmclanu podobało bardziej - ale to ranmus tutaj najbardziej rządzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Wogóle czy Rannma może zdradzić czemu wygląd nie jest podobny do tego co jest na stronie tylko standardowy? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 GMClan w ramce wymiata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Lutego 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 chyba nie ma ochoty odpowiedzieć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi