Patrysław Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 hmm Szymek nie rozumiem czego sie czepiasz, gierka jest grywalniejsza od twojego speed and beutifullMoże właśnie dlatego się czepia. :P Chociaż trochę racji ma. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 hmmm moze troche :) Ale dla mnie "Vectrom" to mega pozytywne zaskoczenie biorac pod uwage ze to bodajze 2 gra dangona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 A jak na mój gust, to był szantaż, żeby wywalczyć przykład na tą fizykę do Speed&Beatiful ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 O czym tu gadać - gra jest Dangona - ja to potwierdzam i nie ma co go dalej o nic posądzać. Pomagałem mu, ale minimalnie. A Szymek dostał ten przykład więc wszyscy powinni być zadowoleni ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Szymek: teraz jeśli wykorzystasz przykład fizyki do swojej gry tzn. że ty też nie zrobiłeś gry tylko zrobił to za Ciebie TeeGee, więc po co się czepiasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Vardi: Nie czytałeś wszystkich postów :] napisałem że powinien zrobic wiecej i dopiero wtedy wstawic. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zawsze znajdziecie powód do dyskusji :]. Skończcie się przekrzykiwać, niech Dangon dorobi jeszcze coś do tej gry, np. AI przeciwnika + jakieś fajne trasy i będzie wszystko jasne, mam tu na myśli, czy rzeczywiście gdyby nie TeeGee to nic by z tego projektu nie było. Vardi: Nie czytałeś wszystkich postów :] napisałem że powinien zrobic wiecej i dopiero wtedy wstawic. :] Szymek, to są dema gier, chciał się chłopak pochwalić i ma czym. Nie złamał regulaminu, screen jest, demo jest, nie napisał przecież, że to jest już ukończona gra. Sam po sobie wiem, że jak uda mi się coś fajnego stworzyć, to zaraz muszę wszystkim o tym pisać :D Przecież sam też tak zaczynałem :) Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 system jazdy fajny =] a bugi to: na wstecznym nie da sie skrecac okrazenia sie da wykonac w dwie strony :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 to zwykła zazdrość... Szymek: A TY zrobiłeś dużo? To jest demo, więc idź gdzie indziej pomarudzić... Fajna gierka, a przyspieszenie rzeczywiście za duże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Zastanawiam sie czy nie zawiesic projektu. Niestety nie daje sobie jeszcze rady np. z AI komputera... Wiekszosc jest juz zrobione lub poprawione. Jednak bez komputera z dobrym AI (lub w ogole z jakims AI :jezor: ) to nie ma co sie bawic z tym. No chyba ze zrobie narazie gre na dwoch (bo takowy splitscreen juz powstal ;) ). A dopiero po jakims czasie zaczne sie bawic z kompem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Poruszę projekt, który ma szansę być hitem. AI do samochodówek - link A w demie nie ma za bardzo co oceniać. EDIT: Może jednak trochę napiszę o demie: + Fizyka jazdy bardzo dobra, ale ma wady już wymienione w temacie - Ten w zamierzeniu efektowny pokaz logo "Vectrom" w świetle reflektorów bardzo się tnie, mimo, że testowałem to na bardzo dobrym i szybkim kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 AI do samochodówek - link - Ten w zamierzeniu efektowny pokaz logo "Vectrom" w świetle reflektorów bardzo się tnie, mimo, że testowałem to na bardzo dobrym i szybkim kompie. Ok. Dzieki. Przeanalizuje to i pobawie sie jeszcze z tym. Zobaczymy co z tego wyjdzie :) A ten pokaz logo tnie sie dlatego ze posiada mala ilosc klatek oraz ma ustawiona mala predkosc w efekcie wyglada to tak jak wyglada. Ale nie to jest teraz najwazniejsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Chciałem zamieścić na GMclanie swój własny silnik samochodówki, ale jak zobaczyłem twoje demko, to zamarłem...i chyba nie zamieszczę go już :D Nie żeby był zły, ale przy twoim (TeeGee???) blednie :) A sam Vectrom: po prostu wymiata, ale nic więcej poza modelem jazdy póki co nie prezentuje-co wcale nie jest wielkim grzechem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Fizyka jazdy jest naprawdę super :twisted: ! Lecz zmniejsz przyśpieszenie oraz dodaj możliwość skręcania przy jeździe w tył :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Dodaje nowa wersje ktora mozecie sciagnac i wyprobowac: Vectrom_v.0.11 Co nowego: *Do wyboru sa 2 samochody *Grac mozna teraz albo samemu albo na dwoch (splitscreen) *Mozna skrecac cofajac *Zmniejszylem troche predkosc *Oba samochody maja rozne parametry (tzn. jeden jest szybszy ale bardziej go zarzuca...) *Reszte sami zobaczycie Sterowanie: *Gracz I - Strzalki *Gracz II - WSAD Screenow nowych nie daje bo graficznie narazie nie ma co pokazywac. Trasy sa w budowie :) Milego grania. PS. Wiem ze kolizja miedzy samochodami moze byc kiepskawa ale niestety tak jak i wczesniej, tak i teraz jest ona nie za dobra (wczesniej byla inna), tak wiec zostawilem tak jak zostawilem... :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Gdybym Cię nie lubił to pewnie jak "co niektórzy" powymyślałbym, że nie ma tego i tamtego, ale na szczęście Cię nie znam i obiektywnie, co tu dużo gadać, odwaliłeś kawał dobrej roboty! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 WOoooooooooooooow dangon super czadowa gierka.Fizyka woowww :lol2: :lol2: :lol2: .Normalnie nie moge sie doczekac pelnej wersji tej gry :) :) :) :D :D :lol2: :lol2: . Kto mi poda linka z tym silnikiem auta.Plis podajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Znalazłem coś dziwnego w tej grze http://img19.imageshack.us/my.php?image=ddwr9.jpg Widać licznik przeciwnika kiedy on jedzie :) Mógłbyś to jakoś poprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Popraw kolizje bo samochód czasem blokuje się na kaktusach lub widowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Znalazłem coś dziwnego w tej grze http://img19.imageshack.us/my.php?image=ddwr9.jpg Widać licznik przeciwnika kiedy on jedzie :) Mógłbyś to jakoś poprawić? Wiem, wiem jednak nie mam pojecia jak... :jezor: Moze wiecie jak to zrobic? EDIT: Poprawione (u mnie na dysku) :) Popraw kolizje bo samochód czasem blokuje się na kaktusach lub widowni. hmm... sprawdzilem jeszcze raz i ani razu nie zablokowalem sie w taki sposob abym nie mogl wyjechac. Czy komus rowniez przytrafilo sie to o czym wspomnial Patryslaw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Mi też się tak zdarza że się zablokuje na kaktusie albo na widowni.Musisz naprawić to Dangon bo nie raz jest wkurzajace to :] ale i tak fajna gierka.Szczególnie fizyka :D Dokącz tą grę jak najszybciej lepiej wolniej a dokładniej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 hmm... sprawdzilem jeszcze raz i ani razu nie zablokowalem sie w taki sposob abym nie mogl wyjechac. Czy komus rowniez przytrafilo sie to o czym wspomnial Patryslaw? Tak ja tak mam kiedy uderzę w widownie lub kaktus to nie mogę później jechać dalej bo jestem zablokowany. A co do gry to naprawdę zapowiada się świetnie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Mi się zdaża zablokować na widowni (która powinna być większa XD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Cos nie chce mi sie wierzyc. Jezeli wam sie blokuje to nacisnijcie wsteczny i operujcie strzalkami. PS. Mozecie wrzucic screena, w jakiej pozycji sie blokujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Super fizyka , tylko jak walnę w coś to się wydostać nie mogę i muszę restarta gry robić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Fizyka fajna ale znalazłem dwa bugi: 1. Można sie zaciąc na trybunach. 2. Jak grałem z bratem to brat jakoś wyjechał za ogrodzenie i nie mógł wrócic na tor. Narazie to tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Poco odswieżać temat o grze która chyba nie powstanie. Ludzie patrzcie na daty postów :sleeping: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi