tecbug Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 na mojej stronce (http://tecbug.prv.pl) jest do sciagniecia najnowsza wersja boing tanx. sciagajcie i oceniajcie ja w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 No grałem przez chwile i prezentuje się znacznie lepiej, ale opinie napisze i ocene wystawie dopiero za jakis czas bo narazie niemam z kim grac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 No.. calkiem niezla gierka. Chociaz... jakbym ją juz gdzies widzial.. :smile3: Tak czy inaczej moim zdaniem jest troche za malo amunicji no i czemu moj czolg ginie po zniszczeniu bazy przeciznika ? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 Jak dla mnie dużym minusem jest brak single playera ;] Ja osobiście nie mam narazie nikogo żeby móc z nim zagrać w bT :P Ale po tym jak sam zagralem powiem tak : Denerwująca muzyka, Czasem aż zaduże zaplątanie. Za malo amunicji, a poza tym wszystko Coolersko się prezentuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tecbug Opublikowano 11 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 choosen, nie ginie, tylko jest teleportowany do punktu startowego (zeby nie bylo za latwo). sadam, wersja z single playerem jest, tylko bot, ktorego zrobilem to kompletny imbecyl i gra z nim nie ma sensu. za malo amunicji... co chwila sie pojawia nowa, a jak wam malo latajacych min to zapraszam do trybu survival:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 edited Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Listopada 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Nie odświeżaj starych tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi