p-ter Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zrobiłem healthbar(jakoś wygląda) i chce żeby każda osoba z gry miała inny healthbar, jak napisać kod że dany healthbar należy do danej osoby, z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 każdemu w draw daj własny helathbar... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Po prostu przyporządkuj healthbary do odpowiednich wartości żyć graczy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 DZIĘKUJE WAM za waszą pomoc ale nie umiem tego zrobić . Zrobiłem 2 healthbary i jak odchodzi mi energia to w obydu tyle samo na raz a ja chce żeby odchodziła w jednym na przykład gdy wróg ma kolizje z moją pięścią...jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 To wina że urzywasz klocka do rysowania healthbara, on odnosi się do jednej globalnej zmiennej "health", zamiast tego urzyj kodu draw_healthbar (czy jakoś tak, sprawdź w helpie) i tam wpisujzesz zmienną , do jakiej ma się odnosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 W sumie sprawa jest dość prosta, tylko jest trochę pieprzenia się z rysowaniem prostokątów. Zrobiłem przykład specjalnie dla ciebie: ;) Link Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 fajne dziękuje na pewno coś z tym pokombinuje jeśli skorzystam to wrzuce do creditsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi