loytp Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Witam. Zrobiłem grę pt: Dexter i Zwariowany Labirynt. Chcę abyście ją skomentowali. Żadnego dźwięku narazie nie dodałem, większe rozbudowy planuję później! Oto link: http://www.gmclan.org/up1250_3_dex2.html Mam nadzieję, że się wam ta gra spodoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Ostatnio rada GMClanu przyjęła nową ustawę zakazującą umieszczania gier bez odpowiedniego formularza. Ustawa. Radzę przeczytać i się zastosować. (To tak na przyszłość) A co do samej gry. Hm, ciężko powiedzieć. Raczej mało grywalne bo czegoś takiego jest od groma i, nawet jak na demo to za krótkie :F. Co najwyżej 15 minut pracy z przerwami. Kolejną wersję mam nadzieję że ulepszysz i to znacznie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Co to jest?? ta gra to pół minuty roboty :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Narazie nie ma tu nic ciekawego, tylko dlaczgo plik zajmuje ponad 1 mb, skoro jest tu troszeczkę grafiki i prosty silniczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Co to jest?? ta gra to pół minuty roboty :/ To dawaj zrób mi taką grę w pół minuty. :] Co do gry to kiepska. Sterowanie popaprane. Przy kolizji ze ścianą obiekt się czasem "zaklinowywuje" (albo mam tylko takie wrażenie przez to sterowanie). Gra nie ma większego sensu (nawet mniejszego). Nie mam nic przeciwko w dokształcaniu się robiąc takie gry, ale nie należy dawać ich odrazu na forum. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cropper Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Eeee...znaczy sie co to jest? :D jeden poziom? i to pkt nie znika? <_< aa zauwazlem ze do menu sie postarales (obrazek przyciski) :blink: chociaż też nie do końca jak chcesz robic gre to najpierw: 1.pomysl (dobry) 2.pomysl na wykonanie 3. STARANNE wykonanie ( nie na pol minuty) 4.jak chcesz to menu jakies 5.Dopieszczenie (bonusy wrogowie poziom trudnosci,wiecej plansz UROZMAICENIE ze tak powiem) Ja oczywiscie nie chce zgrywac ,,wielkiego i mądrego"(no zobaczcie w tymat moje pierwsze 3 gry moj a gry...lepiej nie mowic) po prostu to porada! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 lepiej nie mowic po prostu to porada! :) całkowicie się z tobą zgadzam. Po co komu taka nudna jedno lewelowa gra to ja już sobie wolę pograć w przykłady dołączone wraz z GM. :o Poaztym jak idziesz i nagle zmieniasz kierunek to ludzik sie zawiesza :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cropper Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Kolejna porada! Koniecznie dodaj wrogow, ulepsz mury i odejmowanie punktacji! Po co to komu? i w niektorych miejscach odejmowanie pkt nie dziala! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 ludzikowi daj maske bo dziwnie łazi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi