Elvis Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 :bye1: Otóż dostępny będzie świat 5000 x 10000 pikseli ( nie zwalnia - testowane ), oczywiście w skład które wchodzą "Śnieżyca(czyli śnieg) , Pustynia , ITP." Będą magie , czary i przeróżne istoty :D O to Skreen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 a co to w ogóle będzie? rpg, mmorpg? hack'n'slash? ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 A zapomniałem to będzie mmorpg :D :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 He he - konkurencja dla Almory ;). Hmm grafiki skądś znam... ale z komentarzami poczekam na grywalną wersję - jeśli w ogóle do niej dojdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Powodzenia! Tylko dlaczego piszesz EXP a potem już lewel zamiast level? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Przerabiasz gotowy silnik czy sam wszystko piszesz? Hm, jedno muszę przyznać: Logo zaje*biste :) btw Almora potrafi zainspirować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Stycznia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Hmm grafiki skądś znam... ale z komentarzami poczekam na grywalną wersję - jeśli w ogóle do niej dojdzie.HINT: Grafika ogólnodostępna, przed Hidden Swords Borek kiedyś zrobił takie demko hack&slash z tymi sprite'ami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 @Blackmaul Nie no logo zarypiste :D A tak pozatym to tylko pozmieniana grafika bo tabelka jest taka same (chyba że później też podmieni grafike) On mówi że to bedzię gra MMORPG <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Grafiki nawet fajne tylko szkoda ,że nie twoje. Mam nadzieję ,że coś wyjdzie z tego projektu P.s.: Logo twojej gry wymiata człowieku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Logo lepsze od World of Warcraft. Powinieneś Blizzardowi sprzedać prawa do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 ten caly mmorpg wygląda mi jak czyjś przyklad, chyba nawet przykład Pietrucha xD ale nie jestem pewien. no a loogo... hahahaha... ekhm... no wiec logo... hihi... buhahahahahaa! xD ekhm... tak... logo... zdecydowanie xD Logo zaje*biste Blackmaul ty zrob dobrą cenzure a nie gwiazdke tylko postawil, zabierz ja a slowo i tak takie jak bez cenzury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 chyba nawet przykład Pietrucha xDja nie zrobiłem żadnego przykładu :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Pieter6 :P... a moze to ten przyklad chodzenia rpg co ja z nim robilem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 piękne logo! MMORPG?! Rzyczem powodzeńa! To jest chyba najtrudniejsza rzecz jaka ci mogła przyjść do głowy... no, jest coś jeszcze trudniejszego: RPG+Mulitplayer+3D=MMORPG+3D=VeryHardGameToMake(VHGTM) Zostań przy RPGu. Dokończ grę i ciesz się życiem :) XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Pablo tak to ten nasz przykład ze strony gość przerobił :] i pewnie jeszcze powie że to jego w 100% :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Pablo tak to ten nasz przykład ze strony gość przerobił :] i pewnie jeszcze powie że to jego w 100% :P Równie dobrze może to być i mój przykład. :( Ogólnie gra sprawia wrażenie niedbale zrobionej, z elementów kompletnie nie pasujących do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Co nie oznacza, że chłopak nie może spróbować czegoś zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ogólnie gra sprawia wrażenie niedbale zrobionej, z elementów kompletnie nie pasujących do siebie. Nie licząc logo oczywiście. Co nie oznacza, że chłopak nie może spróbować czegoś zrobić. Spróbować może, ale raczej nic co by nas zainteresowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Co nie oznacza, że chłopak nie może spróbować czegoś zrobić. Nie zaprzeczam, ale niech to sobie robi w zaciszu domu, bez rozgłaszania (No ale logo to musi dać obowiązkowo, ponoć Google chce go użyć jako nowy emblemat wyszukiwarki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 słyszałem ze WP ma zamiar zmienic nazwe poratalu tylko po to by pasowała do tego loga i oferują odkupienie go za 8mln dolców xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 He he he - zabawne ale imho już przesadzacie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 A ja jestem ciekaw jakie wy robiliście logosy jak myśleliście, że Paint jest jedynym programem do rysowania ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 A ja jestem ciekaw jakie wy robiliście logosy jak myśleliście, że Paint jest jedynym programem do rysowania ^^ . Wstyd się przyznać, ale wtedy to nawet log w Paincie nie robiłem tylko jej imitacji wbudowanej w TGF'a. :D Niestety sprzedałem te loga tylko za klikanaście tysięcy dolarów łącznie. :( Dobra, żarty żartami, ale nie ma za bardzo o czym mówić na temat lakonicznego opisu, screena i WSPANIAŁEGO LOGA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 a co to wszystko ma wspólnego z tematem? zamknijcie już mordy, bo robicie niepotrzebnego oftopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 co prawda gry nie widzialem ale po zobaczeniu screena widze juz kilka bugow ;) Po pierwsze drogi Elwisie zdecyduj sie czy ma byc "Poziom" czy "level" bo "lewel" dziwnie wyglada, pozatym ten troll wyglada troche jak szkielet imho ;) Tylko do loga faktycznie nie mozna sie przyczepic :thumbsup: ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 wiecie co... to wygląda jak gotowy silniczek a mianowicie RPGmaker ma chyba takie grafiki i ten taki interfejs standardowy-biedny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 wiecie co... to wygląda jak gotowy silniczek a mianowicie RPGmaker ma chyba takie grafiki i ten taki interfejs standardowy-biedny. Rpg Maker jest dużo bardziej inny. Game Maker jak nic. :) Po za tym jeszcze gry nie widziałeś i już mówisz na jakim to silniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Stycznia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 ale rpg maker ma dokładnie taką samą trawę, oraz te małe kamienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 ale rpg maker ma dokładnie taką samą trawę, oraz te małe kamienie... No to co, mógł sobie je zripować, lub zassać z jakiejś stronki. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 dziadek co ty masz w sygnie XD!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi