Marmot Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Ewentualnie jakaś wtyczka do jakiejś przeglądarki. Do Firefoksa bodajże ColorZilla robiła takie coś, do innych przeglądarek też powinno coś być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 @Piedro, GraphicsGale Masz Bardzo Duże Podziękowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 szukam programu za pomocą którego skonwertuję film wmv do formatu mp4 bez zrobienia artefaktów i bez zdesynchronizowanego dźwięku. znalazłem jakiś any video converter, ale za każdym razem, niezależnie od ustawionego bitrate'u, robi "świetną" kompresję, której nie było w oryginalnym pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 SUPER© próbowałeś? Nigdy nie miałem z nim problemów jeżeli chodzi o konwersje między formatami. Ewentualnie MediaCoder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 dzięki za odpowiedź. SUPER ściągnąłem od razu po zobaczeniu twojego posta. po pobraniu zacząłem konwertować. skończył dopiero teraz, a rezultat dużo gorszy niż przy poprzednim programie (który zajmował jakieś 4 godziny). może to kwestia ustawień, ale naprawdę nie chce mi się czekać kolejnych 20 godzin. niedługo sprawdzę mediacoder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 To jest na pewno kwestia ustawień. Zresztą, jak w SUPER© nie korzystałeś z DirectShow Decode, to rezultat będziesz mieć taki sam jak w MediaCoderze, przy czym w tym drugim nieco inaczej wygląda konfiguracja jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Spróbuj FormatFactory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 To jest na pewno kwestia ustawień. Zresztą, jak w SUPER? nie korzystałeś z DirectShow Decode, to rezultat będziesz mieć taki sam jak w MediaCoderze, przy czym w tym drugim nieco inaczej wygląda konfiguracja jakości. fucktycznie, zaraz sprawdzę edit: prawdopodobnie zasługa priorytetu "below normal", ale właściwie wzrost szybkości był nieodczuwalny. włączyłem konwersję o 13, wyłączyłem komputer 13 godzin później, a dziś rano zastaję plik mp4, który ma cały kilobajt. program uznaję za nieintuicyjny. usuwam super, wgrywam formatfactory, później mediacoder. edit2: formatfactory, po szybkiej konfiguracji i paru godzinach konwersji (chyba najlepszy do tej pory wynik), wywalił plik ze zdesynchronizowanym audio i szpetną kompresją w niektórych miejscach. wgrywam mediacoder. edit3: do tej pory nie dało rady. ale dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Szukam programu do przesyłania klawiszy do drugiego komputera. Np. Wciskam "A" i w drugim komputerze również się wciska. Wiem o istnieniu Synergy, ale on tylko mysz i klawiaturę obsługuje, chciałbym też pada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 A ja szukam wtyczki do Firefoksa, który pozwoli wyciszyć daną zakładkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Co masz na myśli mówiąc "wyciszyć" zakładkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Co masz na myśli mówiąc "wyciszyć" zakładkę Pewnie chodziło mu o kartę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Anty ma racje, pomyliłem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Siema, szukam 2 programów : 1. takiego, żeby wyciągać dźwięk z filmów 2. takiego, żeby można było robić fajną, dobrą grafikę. I to freeware, lub na jakiejś licencji, byle nie trial. Dziękuję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 2. GIMP. Aczkolwiek bez umiejętności to w niczym nie zrobisz grafiki dobrej, a mając pewne umiejętności to i w Paint zrobisz porządną grafikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 zacznij się bawić pixel artem, grubym pixelem - jak znalazł do painta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Siema, szukam 2 programów : 1. takiego, żeby wyciągać dźwięk z filmów 2. takiego, żeby można było robić fajną, dobrą grafikę. I to freeware, lub na jakiejś licencji, byle nie trial. Dziękuję ;) 1. Windows Movie Maker, lub coś bardziej zaawansowanego jak Sony Studio Vegas 2. Paint.NET, GIMP, Adobe Photoshop, wybierz sobie jeden z tych lub inny i ćwicz oraz czytaj tutoriale z neta to dowiesz się o ciekawych funkcjach przyśpieszających mocno pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 potrzebuje konwertera .avi do .mpeg, najlepiej freeware (bez wyswietlania logo w rogu filmu lub inne ograniczenie) i zeby mial mozliwosc zmiany rozdzielczosci. Szukalem w google i nic nie moglem znalezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 SUPER© Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 @UP: Potwierdzam, świetny program i ma kupe możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Inna sprawa, że w tym temacie CO STRONĘ jest pytanie o konwerter filmów i zawsze jest ta sama odpowiedź. Ba, nawet wyżej na tej stronie było takie pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Mamrocie, powinieneś wiedzieć, że ludziom nie chce się szukać nawt na stronie wczesniejszej - to przecież zbyt czasochłonne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Szukam programu do edycji i montażu wideo nagranego kamerą. Najlepiej jakby był darmowy. Jestem początkującym użytkownikiem i oczekuje podstawowych funkcji: przycinanie wideo, dodawanie przejśc, efektów, napisów i na końcu zapisu do formatu .mpg . A i nie może to byc Windows Movie Maker bo on jakoś mi nie pasuje i pozatym strasznie się zwiesza. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Jak ci WMM nie pasuje to nie wiem, co ci dogodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Coś trchę lepszego od Movie Maker a trochę gorszego od np. Sony Vegas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Pinnacle VideoSpin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Wax (czy jakos tak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 1. Windows Movie Maker, lub coś bardziej zaawansowanego jak Sony Studio Vegas WMM? Jak? Sony Vegas Studio mi nie działa na lapku... ---------------------------------- Więc jeszcze raz : Elo. Szukam programu, którym oddzielę film i jego ścieżkę dźwiękową, a potem będę mógł tą ścieżkę zapisać... Zna ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 SUPER C albo VLC Media Player - konwertujesz film do .mp3 i masz samą ścieżkę dźwiękową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 O! Fajnie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi