Webzir Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Jeżeli darmowy to OpenOffice 3, a jak płatny no to Microsoftowy Office. Tyle, że to pakiety biurowe, jak chcesz mniejszy programik, to nie dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xevronix Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Chodzi mi o coś mniejszego ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Gnumeric http://www.dobreprogramy.pl/Gnumeric,Progr...dows,13016.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=281806 Ponawiam pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 KeyboardEx? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Szukam programu, za pomocą którego mógłbym obrócić obrazek o dowolna liczbę stopni (zwykle jest po 90 stopni) a ja bym chciał np. o 17 stopni.Jest taki program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 ba nawet gmowy edytor pozwala na to:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 O.o Dzięki :P Sory za double, ale edita nikt nie zobaczy :/ Szukam gm 8.0, ale zipniętego (cały folder, bo nie mogę nic instalować na kompie :/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Szukam programu do edycji dźwięku (zmiana na głos męski/kobiecy, spowolnienie, głos jak Alvin i wiewiórki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Spróbuj AV Voice Changer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ale to jest bodajże w czasie rzeczywistym a mnie chodzi o wrzucenie pliku i edycje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 ja polecam "cool edit pro" -wpisz w google , tylko uważaj bo program jest płatny (żebyś tam żadnej piratki nie ściągał), ale demo też jest fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 audacity Darmowy programik, możesz spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Szukam programu do nakręcenia filmiku z gry, ale żeby fpsy były na poziomie i jakość, żeby się dało patrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Recorded Video Ubuntu - To na linuxa lub na windowsa Fraps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 XFire. Przykłady nagranych nim filmików na moim laptopie: (przy obróbce się pomyliłem i zmieniłem ilość FPSów przez co się dźwięk rozjechał ;x ) (tu się trochę ścięło na początku bo antywirus postanowił się zacząć updatować gdy nagrywałem) (powyższe były nagrywane przy ustawieniu 1280x720 rozdziałka, 30 FPS, chyba da się patrzeć no nie?) http://www.xfire.com/video/1d5ac5/ http://www.xfire.com/video/96359/ (te były przy wyższej rozdziałce nagrywane - 1440x900 więc już trochę gorzej z fpsami, ale mój komp mocarny nie jest) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Z xfire taki problem jest, że mogę filmiki tylko w tych grach nagrywać, w których działa xfire, czyli na pewno nie w moich tankach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Fraps, Fraps i jeszcze raz Fraps :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 A jak fraps i xfire zawodzą - ostatecznie HyperCam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 ale hypercam robi te chamskie napisy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Jak masz pełną wersję - nie robi. Zresztą, co to za problem zwiększyć obszar o te parę pikseli w górę, a potem wykadrować chociażby w Virtualdubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 no też prawda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Szukam programu do zmieniania prędkości odtwarzania animacji w gifie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Gimp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Przy zapisywaniu w Gimpie do GIFa jest takie okienko i tam wpisujesz ile chcesz ms na klatkę a potem zaznaczasz niżej żeby zastosowało do wszystkich klatek. (tak z moim avkiem zrobiłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Albo chociażby do robienia animacji z klatek, jeszcze jest "gifat"... Dla każdej klatki ustawiasz sobie czas wyświetlania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Szukam dobrego odtwarzacza filmów, który będzie sobie radził z wieloma formatami plików, będzie miał taki bajer przesuwania napisów w czasie oraz będzie sobie radzić z napisami w takim stylu 00:02:12 Używam Gomplayera i jest świetny, ale odtwarza tylko takie napisy {3213123} Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Mogę z ręką na sercu polecić Sub-Edit. Minus, że nie działa na Viście (na 7 nie wiem)chyba że jest nowa wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Mogę z ręką na sercu polecić Sub-Edit. Minus, że nie działa na Viście (na 7 nie wiem)chyba że jest nowa wersja. Na stronie SubEdita jest patch, dzięki któremu działa na Viście. Ja osobiście polecam z odtwarzaczy Windows Media Player. Wgraj jakiegoś kodeka do napisów, np. VobSub i ciesz się napisami w Windows Media Player czy nawet w Windows Media Center. Obecnie wszystko odtwarzam na WMP i jestem bardzo zadowolony. K-Lite Codec Pack i WMP wszystkie formaty odbiera bez problemu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 windows movie maker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi