gorefest Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Szukam programu do edycji plików .wad pochodzenia z half-life. Chcę wypakować tekstury,najlepiej żeby wypakowały się do pliku .jpg. Jeśli nie to odrazu piszę że szukam programu do masowej zmiany rozszerzenia plików :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Szukam dobrego programu do nagrywania filmów z gier pomijając frapsa i game cam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=7623 Drugi wynik wpisywania w google: "program do nagrywania gameplay" :P HyperCam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ale nie rozumiem. Czemu niby pomijając frapsa? Przecież to jest najlepszy software jeśli chodzi o nagrywanie filmów z gier. No chyba, że masz bardzo stary i niepojemny twardy dysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 camtasia studio 6 ale chyba jest płatny znaczy trzeba miec serial , uczciwie byłoby kupic bo naprawdę sie opłaca. a takto jak wyżej. fraps chyba każdy już zna ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ehhh... frapsa trzeba mieć zarejestrowanego bo inaczej ani usz ;/ ja tam używam CamStudio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 No jejku, przecież wiadomo, że można scrackować. I nie ani usz, bo do tej pory nagrywałem wszystko na niezarejestrowanym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 i sie tnie jak sie nagrywa na niezarejestrowanym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Tak, po ch**. Jakoś mi na gównianym sprzęcie gładko szło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Fraps ma taką tendencje, że filmiki cholernie dużo warzą :|. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Fraps ma taką tendencje, że filmiki cholernie dużo warzą :|. A znasz może takie pojęcie jak "kompresja"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Mam pytanie jaki program jest dobry do robienia zrzutów z ekranu co pewien czas, zapisywania wciśniętych liter itd.? To musi być keylogger? I czy nie będzie potem problemu z usunięciem tego? (pytania oczywiście czysto teoretyczne) Zastanawiałem się nad WinGuardian 3.0 a potem usunięciem go Spy Sweeper 5.8.1.55 ale nie wiem czy to zadziała, a chodzi mi o pełną dyskrecję i brak późniejszych problemów. Wie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 @UPUP: A na przykład na JuTjube jak wrzucisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 @UPUP: A na przykład na JuTjube jak wrzucisz? A znasz może takie pojęcie jak "kompresja"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Syliush, chyba cam studio 2.0 jest darmowy. Sprobuj takze Taksi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 do zrzutów to ja mam MWSnap, lekki a dobry, korzystam z niego od zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Dzięki przetestuję go, bo chciałbym się obejść bez keyloggera, ale same zrzuty mogą nie wystarczyć. No to jak tymi klawiszami wciśniętymi i usuwaniem tego? Omg. ale ten MWSnap robi jeden zrzut z ekranu a ja potrzebuję zeby robił je co parę sekund... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 http://www.tylkoprogramy.pl/zrzuty_ekranu.php Coś wybierzesz Szukam programu do łączenia muzyk MP3. Komendowy i za free Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Witajcie! Czy da się zainstalować X-y na Windowsie? Chodzi mi o to, że ściągasz jakiś programik i ściągasz np. Xterm i operujesz w nim. Niestety Cygwin jest lekko zjechany, gdyż nie można zainstalować danej grupy (chyba), tylko klikać trzeba na każdy pakiet osobno. To ma wyglądać, że uruchamiam, ściągam programy (lub są wbudowane) i działają. Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Szukam dobrego programu do robienia grafiki oprócz photoshopa i gimpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Szukam dobrego programu do robienia grafiki oprócz photoshopa i gimpa MS Paint... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Fervi, ale przecież jest TYLKO jedna implementacja POSIXów na Windowsa, Cygwin. X'y tylko na nim uruchomisz. Możesz się pobawić i spróbować sobie .deby instalować, w czym problem? xd Chociaż jest, bo i tak musisz przekompilowywać. Btw. Pamiętam jak instalowałem że można było zainstalować wszystko kilkoma kliknięciami, ale niestety nie pamiętam jak. Wiem że to trwało dużo czasu ( instalacja ) ;P Fervi, coś z gstreamera, ffdshow? Nie wiem, nie bawilem się w to. ;P W ogóle, po co się upierasz przy konsolowej wersji? GUI nie pasi? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Szukam programu do wykasowywania kawałka filmu, bo mam film z kawałkiem reklam i się litery nie zgadzają. Zna ktoś taki? Fervi Nie może to być VirualDub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Szukam programu do robienia zdjęć i filmów kamerką. Najlepiej freeware P.S. Nie zależy mi na żadnych rozmowach internetowych, na żadnym monitoringu tylko na "aparacie fotograficznym" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 szukam moda do php fusion na upload na pomógł i na warny z gory thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Napisz poprzedniego posta stosując znaki interpunkcyjne, bo ni licha nie idzie zrozumieć tego co napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 szukam moda do php fusion na upload na pomógł i na warny z gory thxCzyli mniej więcej: "Szukam moda do PHP-Fusion,który zawiera uploader dla userów,przycisk na forum "Pomógł" i system ostrzeżeń" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Szukam programu do naprawy dysku. Gdzies tak okolo po 60 gb z 160 gb dysk sie psuje i uszkadza sie system. Mam bad sektory,nie wszystkie sie naprawily. Szukam programu ktory by znalazl te bad sektory i by je jakos ukryl albo zrobil patrycje tylko na dzialajacych sektorach. Osobiscie podejzewam ze mam zepsuty jeden talerz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Odpalasz konsolę (Start->Uruchom->cmd) i korzystasz z chkdsk. Tylko wpisz najpierw "chkdsk /?" żeby dostać instrukcję korzystania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Szukam programu do naprawy dysku. Gdzies tak okolo po 60 gb z 160 gb dysk sie psuje i uszkadza sie system. Mam bad sektory,nie wszystkie sie naprawily. Szukam programu ktory by znalazl te bad sektory i by je jakos ukryl albo zrobil patrycje tylko na dzialajacych sektorach. Osobiscie podejzewam ze mam zepsuty jeden talerz. ComboFix. Mi kiedyś wskoczył taki robak, że żadnego dysku się nie dało otworzyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi