Vardi Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 Wie ktoś może gdzie mogę znaleść 3DMax 5.0 ?? :huh: ale koniecznie 5.0 :) <{POST_SNAPBACK}> Na sieci typu P2P np. Kazaa, Direct Connect, Emule itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 Linki na eDonkey: http://lib.verycd.com/2005/02/02/0000037669.html Tu jest coś ale nie znam chińskiego: http://www.yesky.com/SoftChannel/723511894...3/1711808.shtml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Jakie są pogramy podobne do Total Commandera? Bo od tego TC zara szału dostane. Mile widziane linki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Jak ci Total Commander nie pasuje, to weź jego starsze odpowiedniki czyli Windows Commander czy Norton Commander. Jeszcze jest dużo więcej programów. Wpisz w googlach Commander, a będziesz miał sporo takich programików. PS. Czy ktoś wie skąd mogę ściągnąć pełną, ostatnią wersję Nortona Commandera dla DOSa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Ostatnią tzn. którą? Ja mam na dysku dosowego. Nie wiem co to za wersja i nie chce mi się sprawdzać. Jak chcesz to mogę gdzieś wrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 @Mamrot - proponuję Dos Navigatora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 NC mam na dysku. A oto link : http://free.art.pl/tymonxpwin/norton.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Ostatni wydany, to był chyba 7.3, ale mogę się mylić. PS. Tymon, ten twój to najstarsza wersja 1.0, bez żadnych bajerów typu wygaszacze ekranu, imgloader itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Ale działająca :D Takie zabytki żadko można znaleźć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Tak się składa, że ten zabytek, to jest na każdej stronie internetowej i nawet go mam na dwóch płytkach, ale ja chcę tego z tymi wszystkimi bajerami, tego ostatniego wydanego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Wie ktoś gdzie można znaleść (ew. jak napisać) program, który wyszuka mi plik o podanej nazwie i rozszerzeniu na całym twardzielu i zapisze mi do niego ścieżkę w pliku tekstowym?? Prosze pom(ó/u)(rz/ż)cie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Tak się składa, że ten zabytek, to jest na każdej stronie internetowej i nawet go mam na dwóch płytkach, ale ja chcę tego z tymi wszystkimi bajerami, tego ostatniego wydanego! <{POST_SNAPBACK}> A wiesz że go kiedyś miałem? Ale nie mam więc nie proś mnie :P EDIT:Oto uniwersalny link do wszystkich programów na kuli ziemskiej. http://tanknet.111mb.com/duperele/iod1.gif (skopiować i wkleić do przeglądarki bo inaczej ujrzysz reklamę 111mb) PS. To się tyczy do zaptania o plik do kogokolwiek, nie tylko do mnie. Niedługo kolejny odcinek. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sjoft Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Gdzie moge znalesc jakis dobry darmowy progam do tworzenia midów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Maja 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Gdzie moge znalesc jakis dobry darmowy progam do tworzenia midów? <{POST_SNAPBACK}> tworzenie midów najlatwiejsze jest jak maz keyboard'a (casio albo co), więc może dostaniesz z nimi, a jak waktycznie chcesz darmowy: http://www.jazzware.com/ http://www.anvilstudio.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 No dobra. Ja szukam jakiegoś dobrego playera video, który będzie mi dobrze działać na Win98. Powiem jakie mam i jak chodzą: AllPlayer 2 TEST16 - zawiesza się na każdym filmie w formacie DivX PowerDVD 2 - nie czyta napisów Windows Media Player - to co wyżej i szuka kodeków w necie BestPlayer - mimo iż kodeki DivX są zainstalowane, to on szuka po necie kolejnych Cinema Player - zawiesza sie po 5 sekundach odtwarzania. Zna ktoś jakiś dobry player poza tymi tutaj wymienionymi? Czy te błędy to wynikają z winy DivXa? Przyznam, że tak się bawiłem kodekami, że teraz to ciężko jest, bo większość plików mpg rozciąga w pionie, a filmy chodzą tylko w WinAMPie i Total Commanderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 A próbowałeś odtworzyć film VPlayerem ? Ja tam wszystkie filmy odtwarzam w Best Playerze i jest ok, może masz jakieś złe kodeki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Zauważyłem, że dzieje się tak dziwnie odkąd wgrał mi się jakiś DivxG400. Naszczęście odkryłem, że Cinema Player dobrze odtwarza, tylko trzeba czekać aż się załaduje :) . A co do vPlayera, to ściągnąłem vPlayer Plus i go zaraz potestuję. EDIT: Vplayer dobrze działa. Jeszcze odinstalowałem Nimo Codecs Pack i już jest wszystko git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Szukam skryptu php EternalMart Form Processor. Wie ktoś skąd go można ściągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Ok, szukam programu którym będę mógł "nagrać monitor" (mój staruszek jest słodki :P ). Mówiąc inaczej chcę nagrać za pomocą takiego programu aktualnie wyświetlane "obrazy" na monitorze i zapisać do pliku *.avi. Myślę że wiadomo o co chodzi :P Bo mi jakoś trudno to określić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Jeżeli chcesz nagrywać coś co dzieje się w grach, to polecam program Fraps. Jednak jak chcesz nagrywać działania z jakichś programów, to Hypercam, Microsoft Camcorder (darmowy dodatek do Office 97 i 2000, nawet jest chyba na płytach z nimi), Screencam by SmartGuyz. Jeszcze jest taki stary, popularny dość. Zwie się Lotus ScreenCam (nie mylić z tym pierwszym wymienionym). Ponoć bardzo dobry mimo jego wieku. Teraz linki :D : http://www.download.com/3002-2121_4-10317210.html?tag=dir - Fraps 2.3.2 Trial http://www.download.com/3002-2194_4-10338946.html?tag=dir - Screencam by Smartguyz 1.61 http://www.download.com/3002-2194_4-10309090.html?tag=dir - Hypercam 2.10.02 ftp://ftp.pcworld.com/pub/video/video_tools/camcordr.exe - Microsoft Camcorder 98 http://www.coseti.org/ftp/scplayer.exe - Lotus Screencam Player (program do otwierania plików Lotusa Screencam) Niestety triala Lotus Screencam nie mogę nigdzie znaleźć. Wiem, że program można jeszcze kupić za 89$ na stronie IBM, ale gdzie ściągnąć triala to nie wiem. Jak znajdę, to napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Sorka za doubleposta, ale inaczej nikt nie zauważy. Otóż poszukuję programu i dwóch czcionek :D . Program który szukam, nie wiem jak się nazywa, ale o to chodzi, żeby odtwarzał mi pliki OGM i MKV. A co do czcionek, to szukam Linotype Veto Regular i Linotype Veto Bold. Proszę o szybką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Potrzebuję jakiegoś programu pocztowego, żeby był w polskiej wersji językowej, bo Outlook Express mi się zawiesza, taksamo jak IE. :( Jaki p`rogram mi polecicie? Jako przeglądarkę już ściągnęłam Firefoxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Mozilla Thunderbird! Albo wbudowany klient poczty w Operze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zonaimad Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Hmm... pewny nie jestem, ale jak już korzystasz z Firefox'a Mozilli, dla porządku możesz spróbować inny soft Mozilli: Thunderbird (http://thunderbird.pl/) :-) //Pietrus, wyprzedziełs o ułamek sekundy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Ja do odbierania poczty polecam IncrediMail :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Szukam jakiegoś dobrego programu do rysowania/tworzenia schemtów blokowych algorytmów, jest mi bardzo potrzebny. Zna ktoś taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Chodzi ci o coś takiego jak "Eli"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Szukam programu do obróbki filmów zapisanych w avi lub mpeg . Głównie chodzi mi o dodanie podkładu muzycznego , ale inne bajery też by były dobre. Pytam się bo nigdy nie używałem takich programów. Acha nie mówcie mi o google, gdyż google wyszukują najbardziej popularne programy. A najbardziej popularne nie oznacza najlepsze. Acha jeszcze jedno: Chodzi mi oto aby program był darmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Spróbuj może tego: VirtualDub Może nie jest najlepszy, ale darmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Jeżeli masz XP, to jest tam wbudowany Windows Movie Maker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi