Harv Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Szukam programu, który odświeżał IE co powiedzmy 5. min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Siema mam pytanko jak sie nazywa jakikolwiek program do ściągania obrazu z kompa do pliku filmowego (nagrywanie z monitora) ??? Połączyłem twój temat z tym. Za następnym razem przejrzyj forum zanim klikniesz w "NOWY TEMAT". Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Fraps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Hypercam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 CamStudio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 CapturePad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 CamStudio po raz drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Polecam Frapsa, ale znalazłem coś takiego (dla odmiany :D ): http://taksi.sourceforge.net/ :) EDIT: O, i jeszcze coś takiego: http://www.programy.wabi.pl/aviscreen,classic.php Do wyboru, do koloru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Jeszcze jest cuś takiego jak Microsoft Camcorder: http://www.ptcuser.org/rugs/U52/downloads/mscam/mscam.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 czy jest jakis program do dodatkowego podglasniania? bo mam ustawione na fulla: sluchawki, dzwiek w windowsie i winampie, a jednak slucham muzy to slysze i tak co sie na okolo dzieje :/ poszukalbym w google, ale nie chce sciagac w ciemno. PS beznadziejnie to ktos zrobil, ze valhalla sie nie wyswietla na stronie glownej, bo nie kazdy specjalnie zaglada na forum czy ktos nowego posta nie napisal :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Witam. Zna ktos jakis program do pisania czasopism w (exportowanych ostatecznie do formatu pdf)? Albo inaczej: w czym był tworzony Młotek? Z góry dzięki za każdą odpowiedź :) Panie moderator, programów poszukujemy tylko w tym topicu, nie zakładamy własnych. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Myślę że Corel się nada ;D Sam w nim robiłem coś w tylu PDFowych książek kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Foxit Reader - polecam :) lepszy od Adobe Readera bo sie chociazby szybciej wczytuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Mi chodzi o tworzenie, a nie o odczyt. Adobe tworzy pdfy z juz gotowych plikow (doc, image czy html, itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Foxit Reader - polecam smile.gif lepszy od Adobe Readera bo sie chociazby szybciej wczytuje smile.gifWeź idź stąd <_< Przeczytaj temat zanim klikniesz Wyślij... Serif PagePlus 8. Najlepszy. Możliwości - a zarazem (w miarę...) prosty interfejs. Był kiedyś w Komputer Świecie - chcesz to ci wyśle instalkę na maila etc ;) Znaczy wyśle ci instalkę wersji demo :P Nie będę ci dawał pirata xD No może niechcąco doda mi się do tego serial _^_ (no może nie serial - a adres do rejestracji internetowej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Microsoft Publisher 2007 chociażby :} Od biedy może być jeszcze Adobe InDesign. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Adobe InDesign.. mam ale nie uzywalem go jeszcze, sprawdze koniecznie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Młotek powstał w Scribus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 A ja poszukuję prostego programu do plików muzycznych ,takiego żeby zmieniał profesjonalne nagrania w muzyczki w typie pegasusa/nesa ,jest coś takiego ? Koniecznie Freeware :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Może to nie będzie dokładnie takie samo, ale coś podobnego Ci uczyni program WIDI ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 UP: Skąd ściągnąć (nie chcę mieć programów szpiegowskich)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ta, nie chcesz mieć programów szpiegowskich. Nawet nie sprawdzałeś w Google pewnie, bo pierwszy wynik w nich po wpisaniu nazwy programu to link do oficjalnej strony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ale on nie jest darmowy. Mówiłem ,że szukam freeware (lub GNU GPL) ,a nie wersji shareware :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Szukam progsa, który zmieni mi plik.mid na plik.mp3. Darmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Hmmm chyba audacity da radę, ale nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 http://www.hamienet.com/midi2mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 http://www.download.net.pl/678/MIDI-to-MP3-Maker/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Poszukuje programu do przesyłania grafik przez neta... ponieważ kiedy robię grafiki do projektu, czasami muszę coś wysłać i niestety wrzucać na upload (jest to strasznie pracochłonne)... czy istnieje program do wysłania pliku bezpośrednio? PS: Przez GG nie mogę, bo przesyła grafy "w kratkę" (raz tak raz nie).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 to nie program ale skorzystaj z majla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Szukam programu do nagrywania ścieżki dźwiękowej z filmu. z góry dzięki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi