Rohan Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 50% mojej gry oto link: http://www.gmclan.org/up1645.html :thumbsup: :thumbsup: Dostajesz warna. Zobacz sobie 12. punkt regulaminu. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 A skąd mam wiedzieć czy ta gra jest o napadzie Haruhi Suzumiya na ubojnię koni czy o kosmitach atakujących św. mikołaja, czy jeszcze inne dziadostwo? Opisz grę i oddaj screenshota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 to jest zręcznościuwka o kulkach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 to jest zręcznościuwka o kulkach :) To żeś się rozpisał... ;/ Po za tym nawet sympatyczne, ale łatwe, gotowe grafiki i krótkie (nawet jak na demo). Niech będzie 5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Takie sobie mogło być lepsze :) Czekam na pełną wersje :D OCENA: 4/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Nie ciekawa gra, ale przyjemnie jest sobie poskakać :P Nie wiem po co się zbiera te diamenty. Póki co gra jest słaba. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Taaa i żyć nie ma, trochę wnerwia jak grasz 5 minut walniesz w wroga i od początku ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 gra może być, ale tylko pierwsza runda jest dłuższa. Popracuj nad nią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 :sp_ike: :sp_ike: to tylko demo niedopracowane to wstępny projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasestat Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 No nawet nawet. Mi się podoba. Tylko ten sound tak nie pasuje. Ja bym ci radził zmienić sound i zrobic 3 życia. Moje ocena to 5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Rohan Dostajesz warna. Zobacz sobie 12. punkt regulaminu. Patrysław Poprawiasz, czy krakowskim targiem jeszcze jedno ostrzeżenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 :sp_ike: :sp_ike: to tylko demo niedopracowane to wstępny projekt Czyli 50% gry to dla ciebie wstępny projekt? No chyba, że rozumieć to jako "Pomysł do gry to połowa sukcesu", to wtedy się zgadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 no tak acoooooooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ocena taka, jak procent ukończenia gry-50%. a)zmień muzykę (zbyt dramatyczna-to tylko platformówka :) ) B)a tak w ogóle to to demko jakieś takie mierne (ocena). Ukończył byś tę grę, a dopiero potem ją zamieścił na clanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 i do tego nie daje sie DEMA w "Gotowe gry i programy" Aha i jakieś screen by sie przydały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi