Blejd Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Witajcie wszyscy GMClan'owicze ! Mam do zaprezentowania moją najnowszą produkcje jest to : MegaMan - The Fear Factory ! Gra ma kilka błędów których niestety niepotrafie naprawić :( Ale gdy pojawi się okienko z errorem wystarczy klikać IGNORE ! Pobierz grę TUTAJ Sterowanie : Strzałki - Chodzenie Z - SKOK X - Strzał F1 - Pomoc/pauza ESC - wyjście z gry ! Czekam na wasze krytyki jak i pozytywne commenty ! jeszcze raz przepraszam za błędy w grze niestety nie umiem ich naprawić :( ale jak już pisałem wystarczy kliknąć "IGNORE" Pozdro Blejd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Nawet fajne :) Tylko te roboty są strzasznie uparte, i ciągle lecą w naszą stronę. Ocen(k)a: Audio: 7/10 Graphika: 7/10 Grywalność: 6+/10 (ł)ocena (ł)ogólna: 7-/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Wiem ,że roboty są BARDZOOO uparte ! nie raz nam przeszkodzą w naszej misji pozbycia się programu-X !! Ale dziękuje ci bardzo za dobrą ocene ! Dalej czekam niecierpliwie na Commenty ! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Żadnych błędów nie znalazłem (tak przy okazji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Fajna gra :lol2: Ocena: GRAFIKA:9/10 MUZYKA:9/10 CAŁOŚĆ:10/10 :D P.S.: Te roboty to czasami potrafią zdenerwować. Ale tak to spoko :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Grafika prosta i raczej nie twoja, ale widać że się rozwijasz, gra całkiem fajna, tyko te roboty wkurzające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Dzięki. Grafika jest wzięta z Megamana na pegazusa :) a te roboty są wkurzające dopiero tak gdzies po 11 planszy wtedy bedziecie mielich ich serdecznie dosyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zrób jakąś wersję z usuniętymi robotami, bo mam ich serdecznie dosyć po 1 poziomie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Dobra zrobie , dla ciebie indywidualnie :) moje gg : 1547633 napisz to dostaniesz :) @EDIT: Ale tak zastanówmy się razem !! Co to by była gra bez wrogów ? i tak w ogóle to jest dużo typów robotów nie tylko te latające cosie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 A ja misłem buga! :] Po przegranej wziąłem Enter (start) i wcinąłem 'z', albo coś obok (dokładnie nie widziałem, bo nie patrzylem w klawiture). I wyświetlił mi sie error: 'if j...' (cos takiego, chyba 'if jump ...'). Poza tym fajna gierka. Ocena: Sound: 6/10 Grafika: 5/10 Grywalność: 6+/10 Ogółem: ok. 5.3 P.S. Mi tam nie przeszkadzają ani trochę robotki :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Chodzi o to, że roboty z całej planszy w jednym momencie zlatują się i atakują cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 No bo widocznie nie zostało ustawione 'idź za playerem, gdy jest odstęp kratek ____'. :] P.S. Mnie też to wkurzyło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Mi to tam nie przeszkadzały te robociki ! wystarczy stanąć w jakimś miejscu poczekać aż wzsystkie do nas przylecą i je zestrzelić :) i po sprawie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Powyższy post czytaj jako "nie umiem tego zmienić" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 EEeEEeE ... może umiem a może nie , za duży leń ze mnie :) Nie chce mi się już naprawiać , poczekaj se chwilke w miejscu , a tak w ogóle to mi chodziło oto żeby ta gra była trudna a nie dla 6 latków ! Nawet jak nie umiem , to co ? :) :P :) ale tak szczerze .. to nie wiem czy umiem czy nie poprostu już mi się nie chce przykładać do tej gry ! może w następnej częśći ? ( nie wiem czy będzie ) a zresztą pożyjemy zobaczymy :) narazie robie sobie urlop od GM'a tak do stycznią 2007 :) ( bardzoo długi urlop co nie ?? :) ) P.S : a i ciekawe czy ktoś przejdzie tą grę !? a ona naprawde jest do przejścia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 fajne nawet :P fajna grafa :] muzyczka tez fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 te roboty również i mnie wku*wiają. a poza tym to nawet nieźle ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Jedno co mnie zastanowiło: Created with Game Maker 5.1 Czy to nie jest czasem błąd i literówka (a nawet cyfrówka) i nie chodzi tu czasem o 6.1? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczowstrzymywacz Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 fajna gra czyli 9/10 Podobna troche do prawdziwego megamana ale nie prawda :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 kilka błędów: w 3 mapie przy starcie w 3 mapie przy śmierci 5/10 przyjemna gierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Większych tych sygnaturek to już sobie zrobić nie mogliście ;p ? Zawalają mi 4/9 ekranu :] . Poza tym, daj jakiś screen z tej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ok , na życzenie daje screeny : Screen1 Screen2 Screen3 ( PROGRAM-X :) ) Proszę bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpion Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 bardzo trudna, bo np. w 2 poziomie ekran obniża się, jak go dotkniemy, i w ogóle nie widać, co jest na dole. pozatym na któryśtam poziomie(bardzo trudny) te kulki lecą ze wszystkich stron. Do robotów nic nie mam, pozatym, że pojawiają się tuż pod nogami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 nie przepadam za grami na pegasusa... ale wykonanie fajne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Sorrki , że odkopuje stary temat .. lecz doszedłem do wniosku ,że podam kody : suxlevel - Teleportuje nas plansze dalej ( nie robiąc Save'a ) i_need_backup - odnowa życia im_ready_for_die - przenosi nas do walki z programem-x ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 mało kodów, nie wiem na ile dzieli się życie ale chętnie w grze z życiem podzielonym na sto zobaczyłbym kodzik na każdy poziom życia :) (w sensie każdy kod na inny poziom OFC) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Warte uwagi klimat 100% :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 O ja! Uwielbiam megamana, na pegazusa się w to zagrywałem :D daje 9/10 dychy nie dostaniesz chyba wiesz czemu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ta, okładka Megamana jest uważana za najgorszą w historii gier komputerowych xd . Co do gry, to przydałyby się screeny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi