Sylwester Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 ja juz mam swoj uploader. ściemniasz :P Spójrz na date ostatniego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasz Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Ja uploaduje pliki na mojej domenie i tyle :) kubaszgm.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Ja uploaduje pliki na mojej domenie i tyle smile.gif kubaszgm.cba.pl Tylko że transfer do dupy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 To róbcie serwer na yoyo.pl; tam masz 1GB ;p to można takich z 100 zrobić i propaganda będzie miał na swoje gry ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Że co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 To róbcie serwer na yoyo.pl; A nie lepiej an free-site-host.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Stycznia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 To róbcie serwer na yoyo.pl; tam masz 1GB ;p to można takich z 100 zrobić i propaganda będzie miał na swoje gry ;pTak, a potem zniknie na jakiś czas, linki przestaną działać i tyle będzie po jego grach. Dobre gry, które dużo zajmują a nie mieszczą się w uploaderze, lądują od razu do download po uprzednim kontakcie ze mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 wprowadźcie ograniczenia co do ściągania coś w stylu rapidshare (dla osób ściągających spoza gmclan), a uploader będzie gites majonez xd Jestem za :3 I zrób konta premium :3, miejsce 1gb, dowolny format :3, via pay sms :3 w tedy ty zarobisz i gmc sie ucieszy :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Jestem za :3 I zrób konta premium :3, miejsce 1gb, dowolny format :3, via pay sms :3 w tedy ty zarobisz i gmc sie ucieszy :3 Tak, na SMSach zarobisz akurat takie krocie, że już bym wolał dzieciaka cyganki grać pod kościołem. Nie zwróci się za dysk który byłby do tego potrzebny. A i transfer nie wiem czy nie jest ograniczony na GMC (na poprzednim serwerze z tego co pamiętam był) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 ale to ograniczenie do 30mb troche boli :P i przez to jestem zmuszony do robienia dobrych gier zeby szly do downloadu :P ale nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasz Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Tylko że transfer do dupy :P Mam 400mb miejsca i transfer bez limitu. A tak to przez Hamachi do Apache można się podłączyć :P Mam Apache+PHP+Tomcat+My SQL na moim kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Mam Apache+PHP+Tomcat+My SQL na moim kompieI co z tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 A tak to przez Hamachi do Apache można się podłączyć :P Ameryka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Mam 400mb miejsca i transfer bez limitu. A tak to przez Hamachi do Apache można się podłączyć :P Mam Apache+PHP+Tomcat+My SQL na moim kompie komu taki hosting że żeby pobrać trzeba się przez hamaka łączyć do tego nie 24/7 x_X? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi