Misiek999 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Ja dość długo byłem chudy jak patyk i postanowiłem coś z tym zrobić. :D Wystarczyło wprowadzić jeden dodatkowy posiłek a po jakimś czasie efekty przyjdą. A fast-foody to jem raz na mięsiąc i zreguły to duża pizza. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 http://img6.imageshack.us/my.php?image=noekhmxdtx4.jpg No to chyba będę ja xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Dziewczyno, usmiechnij sie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Ehh no ten to była jedyna fotka jaką mam na laptopie xD Może se później zrobie to wstawię :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Nie to, że Cię jakoś krytykuję, bo nie brzydka jesteś, przynajmniej sugerując się tym zdjęciem, ale mi się nie podobasz. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 @Up:hmmm a czy ty może pomyślałaś o tym, że ja nie daje tu fotkę po to by się komuś podobać, ale po to by pokazać jak w rl wyglądam... btw. ty też mi się nie podobasz i nic nie mówię... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Ale ona nie tobie ma się podobać tylko samcom :P Moim zdaniem ładna dziewczyna Ale w sumie ciężko ocenić po takim zdjęciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 http://img13.imageshack.us/my.php?image=378b7a7e57zc0.jpg jedyna tak od przodu i 100% bardziej aktualna, bo grzywkę ściełam... i niestety tylko czarno-biała xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 @Up:hmmm a czy ty może pomyślałaś o tym, że ja nie daje tu fotkę po to by się komuś podobać, ale po to by pokazać jak w rl wyglądam... Ale dajesz fotkę, tak więc liczysz się z tym, iż niektórzy pragną wyrazić swoją opinię dotyczącą Twojego wyglądu. Na tym drugim zdjęciu lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Matko nie mam zamiaru się z tobą kłócić, ponieważ nie mam czasu na takie bzdety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Ja wcale nawet nie próbowałam zaczynać kłótni, po prostu wyjaśniłam Ci dlaczego napisałam cokolwiek o Twym wyglądzie. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Kobiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 No "samce", ja biore kanape i popcorn, reszta niech wezmie piwo, wynajmie sale, zamówi błotko i obejrzymy walki dzikich kotek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 "dzikich kotek" hahahaha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 w sumie, to ja też przez chwilę o czymś takim pomyślałam. : OO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Zamiast się trzymać razem, bo jesteście w mniejszości, to się kłócicie. Powtórzę za Maximalem - Kobiety. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Ranmi, jak już wspominałam, nie kłócimy się. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Nom z lekka pomyłka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 @Ranma: Dokladnie o to mi chodzilo ^^ A macie kawalek mnie (jakosc koszmarna bo sie sciemnia za oknem i to kamerka internetowa - aparatu nima :/): Zbrzydłem, wiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Korekcja gamma to the rescue! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 No PsichiX żeś zarzucił fotką xD Nie no ślicznie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 przypominasz mi takiego gościa z mojego osiedla. : O strrrrasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 W każdym mieście tacy chodzą. Mają dresy, puszki z piwem i wielkie pały. :) Tak czy siak, nadal czekam na oficjalne wystąpienie PsichiXa z wykorzystaniem nowo zakupionej kamerki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Japan, co maja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 @Japan: PsichiX nie wygląda jak typowy "blokers" , nie jest taki przerażający jak oni xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Ja też widzę. Aparat w prawej ręce trzymany na dodatek. Słaby wzrok masz :P Aparat jest trzymany w prawej ręce, podtrzymywany lewą ręką w lewym dolnym rogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 http://img164.imageshack.us/img164/9660/vbvcbvcbib9.jpg już nie ma. :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 A ja nie widzę tam żadnego aparatu xD Dwa fajne zdjęcia wygrzebałem jeszcze :P Smok Fajny kapelusik A tak wogóle to niezły lol, bo się okazało, że z Dziab mieszkamy strasznie blisko siebie i do jednego gimnazjum przez rok chodziliśmy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 W każdym mieście tacy chodzą. Mają dresy, puszki z piwem i wielkie pały. :) Tak czy siak, nadal czekam na oficjalne wystąpienie PsichiXa z wykorzystaniem nowo zakupionej kamerki. Nie no, wiedzialem ze jak sie zetne to bede glupio wygladal, ale nie myslalem ze az tak xD @Japan: PsichiX nie wygląda jak typowy "blokers" , nie jest taki przerażający jak oni xD O wlasnie, dzieki. Choc w sumie nieraz idac przez miasto ludzie usuwali mi sie z drogi xD Ale nie jestem blokersem, dresow nie nosze, jestem po prostu: INNY :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi