Marmot Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Poxipol, wyglądasz jak Pieter. Pieter, wyglądasz jak Poxipol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 W000tt?? NOOOO!!!!NEver! ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Jesteście tacy sami! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Naprawdę??????????? :OOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Oo? Dont think so Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Poxilina :o mój zaginiony brat blizniak z 3 matki 6 ojca ze strony szwagra brata kuzynki babci siostry :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 klejuch : ale twoja czapka (a raczej berecik ;o) wymięka przy mojej ziom-nikas-emo-style :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Teraz tak popatrzylem na dwa ostatnie zdjecia, i przyznam, okulary sa podobne. A ponieważ nie ukazalem swojej fryzury mozna nas uznac za podobnych. PS Lulz 7000 miejsce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 sam seks tak,wory pod oczami jak się siedzi codziennie po 10+h przy kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 tez bym chcial byc taki mlody :( a nie taki stary pryk sprzed 3 lat , z liceum ;( 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Moja mordka^^ http://img25.imageshack.us/img25/1706/6a43b5b983yb9.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Strasznie i przypominasz kolege ze szkoly, a to oznacza ze jestes podobny do Frodo z LOTR :) Niestety nie az tak bardzo jak on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Prawie jak Antonio Banderas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Moja mordka^^ http://img25.imageshack.us/img25/1706/6a43b5b983yb9.jpg aaaaaaaw. :3 kocham Cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Kochasz? to ja sie ciesze ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Kochasz? to ja sie ciesze ^^ na Twoim miejscu również bym się cieszyła.^-^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 robisz z nas dwie ładne kobietki, tak?^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Sfinkss,z deka przypominasz mi Harrego z Spidermana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 o widzisz^^ zacznę robic w reklamie chyba<LOL> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 robisz z nas dwie ładne kobietki, tak?^^ nie rozumiem. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Sfinkssowi chodziło chyba o o to, że czuje się kobietką, więc conajwyżej możecie zostać psiapsiółkami. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 "na Twoim miejscu również bym się cieszyła.^-^ " no a to co miało znaczyć? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 A to jednak chyba sfinkss nie zrozumiał. ;) Swoją drogą Bassmaster nie będzie zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 ach no to jednak już rozumiem, dobra. i tak wiem że mnie kocha^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/5507483/35/ot...fa782c574d.jpeg Ja w dwóch wariantach :P Który lepszy? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 W garniaku, bo garniak nie reklamuje słabego zespołu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Platyna,otwierasz czasem oczy?xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ojoj, aż sam swoje zdjęcie wrzucę. Tak wiem ze znowu przy kompie ale mi się nie chce robić zdjęć gdzie indziej. Czasami po prostu mam ochotę zrobić sobie nowe zdjęcie. W mojej nowej czapce z croppa (i co nikas? przez ciebie i twoje wyznaczanie jak daleko mi jeszcze do zioma naśladuje Cię :( ), nie musi wam się podobać. PRZYGOTUJCIE SIĘ NA JAKOŚĆ! Eeeej przypominasz mi kolesia ze starej czesci Medal of Honor (z pierwszej misji) :D Tez mial taki kapelusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Jak to?? Przecież PoxiPol to zaginiony brat blizniak z 3 matki 6 ojca ze strony szwagra brata kuzynki babci siostry Pietera :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 W garniaku, bo garniak nie reklamuje słabego zespołu :P Ej co masz do Huntera? :P Fakt że muzyki powalającej nie mają, ale teksty fajne i jest niezłe pogo na koncertach xD Platyna,otwierasz czasem oczy?xd Jakoś do zdjęć rzadko :D Flash aparatu to ZUO! O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi