Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ty tu się kąpiesz, a tu nagle, gdy się nie spodziewasz z kibla wyskakuje przemoczony maniakalny paparazzi.... Ta - Jożin z Bażin lub Bigshark... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie szyba w drzwiach w łazience jest taka, że nic przez nią nie widać, a okna w łazience nie posiadam :) . Nie pomyślałeś o tym, aby ktoś zaaplikował odpowiedni sprzęt, kiedy ciebie w łazience nie będzie? @gnysek: A tam, może Grela? :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Apropos fotek. Bo chyba o tym jest temat: Zobaczcie tego ziomala z mojej klasy, czuje chłopak moje klimaty... acha, acha! http://www.fotka.pl/profil/miesiorap6969/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 http://www.fotka.pl/profil/19yoda64/ Skumajcie mojego profila! PS: Nie zapomnijcie o ocenkach :*:*:*XDXDxd;;pppp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 : D Koń rox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 : D Koń rox Fredziu rox B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 To tak odnośnie dreadów. el stupido. :boxed: Ja bym swoich nie obciął nawet za 1000 zł ... nie sciałem ich dla 100 zł tylko dlatego że raz - były strasznie popsute, a nie szło mi szydełkowanie, dwa - źle w nich po prostu wyglądałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 nie sciałem ich dla 100 zł tylko dlatego że raz - były strasznie popsute, a nie szło mi szydełkowanie, dwa - źle w nich po prostu wyglądałem Mój post nie był skierowany do ciebie tylko do autora cytowanej wypowiedzi (Yoho). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 sorrki mój błąd :) chyba za dużo sensi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Kolejne zdjęcie robione przez mojego młodszego brata paparazzi. Troche zaspany i znudzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 loool!!właśnie dowiedziałem się o superowej emotce o Greli :D Tak za ok. 2 tygodnie dam zdjęcia bo nowy fon :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Brzydkiś xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 @Dudek: Ciekawe po czym... Ok teraz moja fota, yo! Zrobiłem ją 5 minut temu, nawet sie nie uczesłaem ładnie ;p. Jak mnie zbytnio nie zjedziecie to moze jeszcze wrzuce jakieś ładniejsze bo na tej jak ćpun wyglądam... Łakamakafon! Nie, no ale ja mam morde piękną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ahahahah Yoho dał fotę nie mogę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Brzydkiś xD :boxed: Dawaj swoją cwaniaku. Yoho,od kiedy to gangsterzy tacy jak Ty noszą różowe sweterki? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ej to nie było po to żeby ci dojechać,ale nie mogłem się oprzeć!! :lol: bo coś tam widać :lol: :lol: PADŁEM POD BIURKO!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 bo coś tam widać laugh.gif laugh.gif Hmmm nos? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Nikas żadnych gilów nie widac,ale jak się poczuje Yoho,że ludzie mu do nosa zaglądają nawet xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 @Dudek:Róż to kolor gangsterów, a tak pozatym to jest sweterek z ziomalskiego sklepu "croop" yO! I dzisiaj sa walentynki to sie jakoś tak ubrołech. A co powiesz o mojej tvarzy? @Nikas: Lol? Wiecie wciągałem i musiało mi coś zostać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Nic,bo wole dziewczyny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Moge tylko powiedziec że teraz mam dłuższe włosy od ciebie. A co powiesz o mojej tvarzy? A co mam powiedziec?;p Chłopaków nie oceniam. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 : D on to nawet mnie nie pojechaliście, to moze kiedys wrzuce jeszcze jakas fote jak bede przebrany za gangsta przed wyjsciem na dzielnie yo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Śmieeerć! Złooo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 uwaga, fota kościotrupa gnyska :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 @Yoda ale spojrzenie xD a tak swoją drogą wyglądasz na tym zdjęciu jak jakieś dziecko trochę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 @Yoda,masz strasznie młodą buzie xD @gnysek ile masz wzrostu jeśli można spytac?MAmy chyba podobną budowe ciała xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 @Yoda,masz strasznie młodą buzie xD czyli przeciwieństwo mojej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ja mam 174 cm chyba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 To mniej więcej tak jak ja xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 gnysek - co ty odwalasz prawą ręką? :F yoda - wtf? :D @DOWN Zawsze wiedziałem, że jesteś bystry. Ja bym się nie domyślił, że gra na gitarze. Cóż za dedukcja :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi