alwin Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 :D "A to feler" - moja życiowa rola:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 OOO tak w przedszkolu też miałem takie przedstawienie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Ja w zerówce byłem członkiem Czerwonych Gitar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Nie jestem pewien, ale chyba uczyliśmy się tego wiersza na pamięć ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Jak ktoś się tego nie uczył to nie ma dzieciństwa. To fakt, nie opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 faaaaake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Wiem że widać:) Ale nie zmienia faktu że to jestem ja. Znaczy ten narysowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 a to inna bajka, szkoda, że strachem jest pokazać siebie w "true color palette" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Jestem taki boski że inni popadną w kompleksy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Prawe górne - policjant z Miami <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 górne na środku, jak zbrodniarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 a środek po prawej jak skinhead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Motywu hitlera się nie spodziewałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 prawy środek kind of soap mactavish xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Lewy dolny japanshache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Środek-dół - on mi przypomina trochę Czarka Pazurę z filmu "Chłopaki Nie Płaczą" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 to jest raczej Andrzej albo Andrzej z Sarniego Żniwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 t-1000 mówi, że środkowy jest podobny do mnie. no eeeej - nawet wojzax nie jest tak boski jak ja :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Wojzax? Podobny do ciebie? Huehuehue, czaje dowcip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Nie, nie jest podobny do Psik Piska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Ta, szczególnie podobny w wysokości głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Bumpnę temat dylematem. Szukam fajnych butów na wiosnę i lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Fajne spodnie. Jakby były w kratkę, to też bym takie chciał. Chudyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 To nie Japan. On jest tęgi chłopak. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 buty muszą być białe mój drogi bierz przykład ze znanych stylistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Sau, spodnie w kratę są gejowe. Platyn, 78kg przy 192cm. Woj, dobre buty i jeszcze lepszy napis na ścianie <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Hm ja mam 67kg przy 187cm wzrostu , grubasy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi