Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Marcin Fortuniak, 4tk 4tk@wp.pl Uff, już się bałem, że to ty trolliłeś 4tk, nawet nie wiesz jak mi ulżyło po zobaczeniu prawdziwych tożsamości oprawców. :borek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Nikas, wą z fotami jakichs dziewczynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 http://www.miejski.pl/slowo-Wą jak miło że ktoś czytał smalce i ppbn :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Nie czytałem, sam sobie wymyśliłem "wą" :ranmus: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Czyli "wą" w Twoim wykonaniu to nazwa własna! definitywnie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Nie, to ja się wycofuje i biorę te półmiliona. :psichix: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 To jednak zaznaczamy odpowiedź A ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 I muzyczka DUN DYN DYN DUN DYN DYN DYN DYNNNNNNN! Koniec gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Wybieram BY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Ja biorę telefon do przyjaciela Mietka. Nie kcę bana od pysia :psichix: Przepraszam, jeżeli to uważasz za spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Możesz zadzwonić tylko do Ogórka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Cóż za spam twarzami! Dostaję oczopląsu od tych kolorów na masie waszych zdjęć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Ale Ogórek odebrał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Nie spamuj tym ogórkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 -Cześć, Ogórek. Potrzebuję twojej pomocy, bo mam pytanie za 1.000.000 zł. Jak już wrócisz, oddzwoń, plOx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 myślę że pare banów by się przydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Wojzax tu się zgadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Dzien dobry, jestem moderatorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 po pracy pobanuje tych co prowadzili bzdurne rozmowy, tudzież spam. chyba ze do tego czasu zdaza tak zedytowac swoje posty zeby wyszla z nich inteligentna rozmowa, wtedy daruje im zycie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 haha xD ja bym spiął pośladu i zaczął pisać :psichix: :psichix: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 tez w tym momencie spamisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 no w sumie tak. Sorki :P Moje foto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Tak sobie Ciebie wyobrażałem. Tylko zęby za białe. @Edit: Ja chędoże, nie zmieniaj tej foty co pół sekundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Yay, jesteś soł kul, men! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 no w sumie tak. Sorki :P Moje foto: Ale Ty prawdziwie komiskowy jesteś ;O Jeszcze te meble i ściany idealnie bialutkie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 nie posiadam mebli, wszystko sprzedałem i kupiłem pół kilo zielonego! :D dziennie grama i mogę żyć xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 nie posiadam mebli, wszystko sprzedałem i kupiłem pół kilo zielonego! :D dziennie grama i mogę żyć xD Jeeej, jesteś taki fajny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 ja w twoim wieku marihuane znałem tylko z bajeranckich tapet na fona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 ja w twoim wieku marihuane znałem tylko z bajeranckich tapet na fona A DobryZiom ma 10 lat i pali jak smok! Ciekawe co by mamusia powiedziała jakby zobaczyła jakie jej synuś pisze farmazony w internecie o sobie <_< Znając takich jak Ty, stwierdzam ze nigdy nie widziałeś marihuany, nie mówiąc już o paleniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 bez flame'a mi tu, bo zacznie się rzeźnia i z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi