PsichiX Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 ja się tak nie bawię :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 A ja się bawię doskonale. ^.^ Przykro mi, ale i tak nie byłbyś w jej typie. Może i niewiele dziewczyn leci na długie włosy, ale jak już lecą to jakie okazy. :D EDIT: Swoją drogą to ten sam elf, którego portrety swego czasu wrzucałem do Galerii Grafik. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 cholibka, a moglem nie scinac po ZTG :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 To żeby podrażnić Psysia to jeszcze 2 ładne zdjęcia z Woodstocku: Widok z naszego namiotu Oraz elf na tle pola namiotowego. Mnie na nich nie ma, ale przeze mnie robione. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 :P podrażnij to ją odbije, o! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Niezła ;D. YXE sciął włosy po ZTG a ja zapuściłem. I równowaga wszechświata zachowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 YXE masz jakieś zdjęcie z dłuższymi włosami? Bo jakoś sobie tego nie mogę wyobrazić. Ja cię pamiętam prawie łysego ze zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Ma, nawet ja mam. Ale nie wolno nam wrzucać. Chyba że dojdzie do magicznej zmiany zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Ktoś mi kurczę powie co z naszym zdjęciem grupowym z ZTG ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 @Platyna: Jak pokazałeś to zdjęcie grupowe to mam wrażenie dziwne, że was chyba widziałem jakoś kątem oka :P . Kojarzę te gęby ;p . Szkoda, że ja nie mam żadnych zdjęć stamtąd to nie mam jak się pochwalić. A żeby nie było, że nie dałem żadnego swojego zdjęcia: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash...3_2931999_n.jpg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...2_1113020_n.jpg Takie, najaktualniejsze moje i bardzo fajne, bo mało widać twarzy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 tak wyglądałem jadąc na ZTG: http://psichix.gmclan.org/fotoztg.jpg :P koszula, postawiona grzywa, bródka, normalnie holyłudzki aktor pełną gębą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 @Platyna: Jak pokazałeś to zdjęcie grupowe to mam wrażenie dziwne, że was chyba widziałem jakoś kątem oka tongue2.gif . Kojarzę te gęby ;p . Szkoda, że ja nie mam żadnych zdjęć stamtąd to nie mam jak się pochwalić. Było kurcze wziąć od Nikasa mój numer. Może by ci się udało trafić na moment kiedy nie miałem rozładowanego telefonu. Ty, a ja jednemu poznanemu gościowi mówiłem, że przypomina mi mojego znajomego Marmota. Ale akurat to nie byłeś ty. ;) I jak można nie zrobić zdjęć pamiątkowych z Woodstocku?! Na dodatek twojego pierwszego. tongue2.gif koszula, postawiona grzywa, bródka, normalnie holyłudzki aktor pełną gębą biggrin.gif Było nie ścinać! Wyglądasz epicko. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Dostojny jest Psyś :D Daj jeszcze zdjęcie after :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Kurde, YXE, zastanawiałem się długo kogo mi przypominasz, bo byłem pewny, że już znam te gębę. Wyglądasz prawie jak mój nauczyciel angielskiego z podstawówki. :D EDIT: Kumpel mi swoje zdjęcia wysłał więc kolejna partia co ciekawszych zdjęć z Woodstocku. :P http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...4_1399210_n.jpg Poznaliśmy jakichś Niemców i jeden z nich miał taki zarąbisty róg z którego piwo piliśmy. Ja jak zwykle wyszedłem jak naćpany. :P http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...7_8228377_n.jpg To całkiem ładnie wyszedłem. Wyjątkowo. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...2_4639689_n.jpg Znów grupowe. Pierwszy dzień pobytu. Wioska piwna jeszcze zamknięta. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash...8_4443423_n.jpg Ponownie w pociągu do Kostrzyna. No i to by było na tyle. Więcej zdjęć z Woodstocku nie będzie. Przestaje was katować swoją gębą. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Było nie ścinać! Wyglądasz epicko. biggrin.gif niestety matka mnie pod kosiarke siłą wręcz zaciągnęła :/ z elfika rezygnuje, co to za dziewcze po środku? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Lubisz puszyste? To dziewczyna tego mojego kumpla z brodą. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 az tak puszysto nie wyglada. ma kobiece ksztalty, czyli kraglosci gdzie trzeba, boczkow nie widze, podwojdej brodki tez, wiec mam nadzieje ze tego nie ma :D To dziewczyna tego mojego kumpla z brodą. tongue2.gif to sie da zalatwic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Co ty taki napalony na moje koleżanki jesteś? Kiedyś wrzucałem zdjęcie z taką inną dziewczyną w czerwonym sweterku to też się napaliłeś. :P Jak chcesz to przyjedź do Warszawy. Mam też trochę wolnych koleżanek. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Psik, ogierze. Musisz nagrać covera tego utworu (prezentując swoją nową kamerkę, o której krążą już legendy). Pasujesz idealnie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 kamerke oddalem, przykro mi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 niestety matka mnie pod kosiarke siłą wręcz zaciągnęła :/ Człowieku, masz 20 lat i słuchasz się matki w sprawie włosów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 chodzę do pracy w której też nie tolerują długich włosów, więc siłą rzeczy musiałem :P przez to teraz wyglądam jak 16-stoletnia dupa a nie ogier :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 To gdzie Ty pracujesz? ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 nawet na budowie tolerują długie włosy, wiem bo widziałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 YXE, popracuj nad masą mięśniową :) Boś chudy jak patyk :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Platek: Jesteś zuy. Byłeś w Kostrzynie i się nie przywitałeś :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Byłem w Kostrzynie nad Odrą nie w Kostrzynie. Jakbym wiedział, że stamtąd jesteś to bym się przywitał. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Łee tam, byłeś w Kostrzynie nad Odrą to ja się z tobą nie zadaje :| Kostrzyn Wielkopolski jest fajniejsiejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Gratulacje dla osoby robiącej grupowe zdjęcie na zlocie. Rozmaz niemiłosierny: http://dl.dropbox.com/u/3946414/gmclan/S6307809.JPG Po moim drobnym retuszu: http://dl.dropbox.com/u/3946414/gmclan/gmclan_1937.jpg Zgadywać who is who! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 bo pierwsze zdjecie bylo robione jako anaglif co byśmy tacy płascy nie byli :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi