Platyna Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Czy mi się wydaje czy przypadkiem dawno nie było tu mojej mordy? Trzeba nadrobić zaległości! Tym bardziej, że kupiłem sobie kapelusik :) https://gmclan.org/uploader/348/IMG_0157.jpg https://gmclan.org/uploader/348/IMG_0164.jpg https://gmclan.org/uploader/348/IMG_0170.jpg https://gmclan.org/uploader/348/IMG_0193.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 http://photos.nasza-klasa.pl/13981152/72/m...55a7071486.jpeg Japanstache i ja na Mike Patton's Mondo Cane we Wrocławku (Wyspa Słodowa):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Nie widać fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Odśwież stronę Marmocie jak będzie 403 @Platyna: Też taki chcę, w nim nawet Platyna wygląda jak człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 @Wojzax: On z początku linka nawet nie dał, jak patrzyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Po prostu wstawił w i nie było widać, bo skąd jak jest 404 jak się nie odświeży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 O, otworzyliście ponownie galerię :D Też taki chcę, w nim nawet Platyna wygląda jak człowiek Dzięki. Kosztował tylko 40zł. Oczywiście nie mogłem znaleźć odpowiedniego na moją wielką głowę. Największy kupiłem to i tak ciut ciasny jest. :P Niedługo pewnie będę się chwalił swoimi zdjęciami z Woodstocku jak wszystkie przejrzę i wybiorę jakieś fajne :D Szkoda, że ani Stasia, ani Marmota nie spotkałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 który to flaq a ktory to japanstasz? Flaq to ten brzydszy czy ten obok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Staś po lewej, Flak po prawej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 myślałem że staś jest bardziej metalowy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Szkoda, że ani Stasia, ani Marmota nie spotkałem :P Na przyszły rok by się przydało na Valhalli ogólnie spytać czy ktoś będzie, bo w sumie dobra okazja żeby się spotkać GMCLANowo ;p . Ja to tylko tak postronnie od Nikasa słyszałem, że będziecie, ale nie pomyślałem, żeby jakiś kontakt wziąć do was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 myślałem że staś jest bardziej metalowy Glany i koszulka Nanowar to mój jedyny akcent metalowy. Na przyszły rok by się przydało na Valhalli ogólnie spytać czy ktoś będzie, bo w sumie dobra okazja żeby się spotkać GMCLANowo ;p . A za rok będzie jakaś większa okazja? A Platyna, mnie widziałeś już wcześniej to nic nie straciłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 ja chcę się jeszcze raz spotkać ze stasiem, platyną i propą wrocław, wrocław jak to mówił ;ppp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Jedź w przyszłym roku na Woodstock! Prope też się da namówić. W końcu nie wiem czy on był czy ni był. Gadał że może będzie. :P Jeszcze Tymka się namówi, bo w tym roku się zasłaniał, że ma kuku i nie może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Obecnie to bardzo zły pomysł ruszać mnie z domu, bardzo zły. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 No, ale w ciągu roku chyba się ten stan rzeczy zmieni? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Jedź w przyszłym roku na Woodstock! Prope też się da namówić. W końcu nie wiem czy on był czy ni był. Gadał że może będzie. tongue2.gif Jeszcze Tymka się namówi, bo w tym roku się zasłaniał, że ma kuku i nie może. Na Brudstock nie jadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 http://img96.imageshack.us/img96/4947/p270710142501.jpg W pociągu w drodze na Woodstock :D Ja to te pół twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Wyglądasz jak Indianin ;o Ale git majonez kuffa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Jak Indianin to wygląda mój kumpel w tle prędzej. Miałem na myśli to ucięte pół twarzy na pierwszym planie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Co tak spokojnie w tym waszym pociągu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Bo to początek trasy. Później już nie było spokojnie jak się ludzie podpili :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Wiem, że Ty jesteś na pierwszym planie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Nie no, tak się spytałem, bo w pociągu z Katowic to impreza się zaczęła zanim jeszcze pociąg wyruszył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Platyna to 666 :D Ja pier... co za żal... A myślałem,że Japan wygląda jak człowiek ,a tu taki fail :D To nie na 100% Japan... Jaja sobie robicie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Nie wiem co nienormalnego jest w wyglądzie Japana. Człowiek jak człowiek. I nie robią sobie jaj. To on. Widziałem go już. O tak. Zawsze chciałem być liczbą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 A kysz szatanie... W Japanie w sumie nic ,ale inaczej sobie go wyobrażałem :S Myślałem ,że wygląda jak człowiek ,a nie jak Flaqe czy Ty Platyna... Po prostu nie lubię jak ktoś wygląda jak metal lub na długie włosy tak jak Platyna... Kojarzy mi się to z gejami i satanistami :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Platek się bawił w wiedźmina :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 To jest Japan i nikt mi nie wmówi że jest inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Z wąsem-ślimakiem na wardze rzeczywiście tak wyglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi