Dziab Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ty ale nie ma hostingu z takim logiem, możliwe, że sama zrobiła ;P ED: No dobra, jest, mój błąd :/ NIE MA HOSTINGU Z TAKIM LOGIEM, NIE ZROBIŁAM TEGO SAMA, NIBY PO KIEGO WACKA MIAŁABYM COŚ TAKIEGO ROBIĆ? Babka na ulicy do nas podeszła, spytała, czy może nam zrobić zdjęcie, dałyśmy, dostałyśmy wizytówki z adresem strony, na której to zdjęcie potem znalazłam. A żeby mieć fotkę, wydaje mi się, bez loga, trzeba zapłacić 6zł za pobranie go w oryginale. ZROZUMIAŁE WSZYSTKO? ; o Ile Ty masz wzrostu Oo ?! 164 www.imageshack.us ^^ takie kól miejsce gdzie zdjecia wrzcasz i takie tam... NO NIE GADAJ : OO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Dziabciu to ile my masz lat że taka niska jesteś? Hmm możliwe że 69 bo wtedy byś się zmieszała xP. A fota jak zwykle boska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Co ma wiek do wzrostu ? Moja kolezanka ma 19,20 prawie a ma 153 cm :P ... < przy czym iz wery seksi : D > NO NIE GADAJ : OO HyhYHYHhyhy no ^,.,^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Tak sie tylko pytam :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Obstawiajmy... ja mowie ze 15 albo 14 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 15! 15!!! 15!! Musi być 15 :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 ja niedługo postaram się dać zdjęcie jak skejtuje :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 15 mam. Ale za to Nadia, ta ze zdjęcia, ma 17 a jest ode mnie dosyć dużo niższa. ; o Więc wiek do wzrostu chyba mało ma. ja niedługo postaram się dać zdjęcie jak skejtuje :> HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Rozumiem Nikas, że kupiłeś łyżwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ale ty jesteś hardkorem. Na łyżwach w środku lata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Lato juz sie konczy ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Wakacje się kończą, lato się kończy pod koniec września :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Kurde, niektórym to się nawet wakacje nie kończą. Ale wybór stancji to jednak jakieś zajęcie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 ee na xd Dzisiejsza fota :) http://img15.imageshack.us/img15/1115/sl375039.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Gruba twarz... ble... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ładna meblościanka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Gruba twarz... ble... Gruba twarz i okulary, ble. If you know what i'm sayin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Gruba twarz i okulary, ble. If you know what i'm sayin pics or didn't happen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zdjęcie harva chyba kiedyś tu było rzucone, teraz na pewno nie znajdę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Dobra fota Crackkk powinien być dumny :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 On jest bratem, wiec jak cos zazdrosny lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Wiem, że jest jej bratem, ale chce powiedzieć żę powinien być dumny z siostry, oj Kleju coś ci klej przyciemnił :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ja nie byl bym dumny z tego ze mam ladna siostre, lecz wkurzony ze jest moja siostra lol. I z Klejami se odpusc. Rly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Za dużo się nawąchałeś kleju z chleba, że tak źle byś siostrze życzył. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Czy ja mowie ze bym jej zle zyczyl? Ja kurde zazdroszcze chlopakowi mojej kuzynki, bo jest zaj***sta, jednak dalej ja kocham jako rodzine, i nie zycze jej nic zlego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 No tak, zaczynają się głębokie dekolty :P @PoxiPol: przyznaj się, punkął byś kuzynkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 @PoxiPol: przyznaj się, punkął-byś kuzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Jak moja kuzynka odsłoni sprzęt to się same oczy do niego ciągną. Ale po jakimś czasie strach, że cię ktoś wyczai i jest duży dylemat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Flaque nerdzie z grubą twarzą : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Ja kurde zazdroszcze chlopakowi mojej kuzynki, bo jest zaj***sta Jak moja kuzynka odsłoni sprzęt to się same oczy do niego ciągną. Ale po jakimś czasie strach, że cię ktoś wyczai i jest duży dylemat. Czuje się, jakbym czytał /b/. Identyczne problemy :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi