Phoenix Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 A mojego sekzi focia nikt nie oceni. Osz wy. Nie no szacun! To się nazywa ekipa GMClanu. Widzę gorzałka się leje grubo. Tak trzymać. Jak będziecie gdzieś w pobliżu to wpadnijcie do Rzeszowa xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Uch... Szczecin a Rzeszów to cała Polska do przejechania ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Borek fajne klapki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Dajcie fotki zrobione przez panią A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Biblia dla SSmanów Zamol lol! flaq flaq babysitter ; [ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Na chwilę Cię do Anglii wysłali, a ty już jakiegoś dzieciaka zrobiłeś ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 I już nawet urodził :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ono się boi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Na motorze wujka MOIM motorze. Suzuki GSX-R1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Trza bylo sie nie przyznawac ze wujka. Mi favorite motorcycle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Trza bylo sie nie przyznawac ze wujka. Mi favorite motorcycleJuż jest mój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Nigdy nie lubilem suzuki :D wole kawasakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Nigdy nie lubilem suzuki :D wole kawasakiiTuning w paint i już jest kawasaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 tojatojatoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Strasznie zgrubiałaś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgubiłaś gdzieś uśmiech ( chyba, że Ty to ta po prawej :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgubiłaś gdzieś uśmiech no wiem :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Ranmus mialem wlasnie powiedziec to samo , kurcze musze cos innego teraz wymyslec -_-........... Głupie Majndridery Hmm.... ; D Co trzymasz w reku? Bo wyglada to jak metka od koszulki ^^ .. I te cudne logo na dole :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 To jest AJPOD. Koleżanka ma różowego. Wyszłaś świetnie jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 żaden ipod, to wizytówka, co dostałam ją od babki robiącej zdjęcie. A to różowe to portfeeeel, moi najdrożsi. I te cudne logo na dole :* a skąd ja ci wytrzasnę zdjęcie bez loga? ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 imageshack :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Podejrzewam ze Dziab sobie zazartowala. Psiksie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 nie żartowałam. : o imageshack :D że co? ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 www.imageshack.us ^^ takie kól miejsce gdzie zdjecia wrzcasz i takie tam... Ile Ty masz wzrostu Oo ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 www.imageshack.us ^^ takie kól miejsce gdzie zdjecia wrzcasz i takie tam... Ile Ty masz wzrostu Oo ?! Ty ale nie ma hostingu z takim logiem, możliwe, że sama zrobiła ;P ED: No dobra, jest, mój błąd :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Taki tam zachód słońca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 ladny ten zachod slonca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Jesteś dosyć wierną kopią mojego kumpla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Nie, ja się po prostu tak lamsko uśmiechnąłem :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 uśmiechnąłem To chyba niewłaściwie foto opisujesz, lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi