Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 No, dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Nie mogłeś wziąć jakiegoś true-metal-jedz-koty kolegi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Taki też był ale akurat nie ma na zdjęciu :P No Vito trochę nie pasuje zewnętrznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Kurde, Marmot, już nie jesteś Waszką G ;oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 ZUO!!! ZUO!!! 2 Oba linki mi nie działają (zahostuj na czymś porządnym a nie gronie). Co do koncertu, to właśnie wróciłem z Comy i było całkiem ok. A już za dwa mieszki Rock Festival w Szczecinie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ranmus, Grono nie jest porządne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Jak widać nie, mi też nie działa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Mi działa normalnie, upnąć wam? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Teraz to i mi działa. Grono pewnie miało kolejny pad serwerów od zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ten drugi kolo nie tu pasuje. pewnie nie zdążył otworzyć buzi po prostu :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 pewnie nie zdążył otworzyć buzi po prostu :c Im chyba chodzi o tę bluzę z kapturem :P Ale to jest swój człowiek! Informatyk w końcu! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ale wygląda na niemetala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ale wygląda na niemetala. Bo to niemetal, a gaz szlachetny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/12332529/3/ot...500cf8927d.jpeg Szukajcie se... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ten z brodą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Pental, jak miło, że dałeś aktualne zdjęcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Flak, nie kieruj się "wiekiem" :) . Wojzax, hahaha :) . http://photos.nasza-klasa.pl/8671876/1/main/02510ba0e2.jpeg Nowa fota. edit: doublepost :/ . Połączone, następnym razem uważaj. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 I oczywiście każdy wie, który to Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Boję się przyznać :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Na pierwszym zdjęciu ten kowboj po lewej w okularach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Nie, to mój kumpel o rok starszy :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Boję się przyznać sad.gif . Nie dziwię się, szczerze mówiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ten w okularach co uszami sie bawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 czwarty,prawy z lewej strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ssijcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 http://img42.imageshack.us/my.php?image=13935805.png http://img31.imageshack.us/my.php?image=16535954.png Wyglądam jak bym srała xd http://img40.imageshack.us/my.php?image=46795289.png Taka nie ja :D http://img40.imageshack.us/my.php?image=59585686.png O! xdd W nowej grzywce i takie tam :) Wiem, że jestem okropna, ale kij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 No, dobrze że tę grzywkę zmieniłaś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 @Wojzax: No i po co ten filtr. Daj normalne zdjęcie, bo mojej sławetnej miny i tak nie pobijesz. ;) @Ddusia94: Czyżby nowa fryzura czy tylko teraz zaczesujesz grzywkę na bok? Teraz jest lepiej. edit: Platyna, damn you! edit2: O shit. Zapmniałem odświeżyć tą zakładkę i myślałem, że ledwo co posta napisałeś. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Wnioskuje ze sie farbowalas, gdyz brunetki z niebieskimi oczami sa rzadkie. 3 zdjecie ladnie pomijajac ta nienaturalnosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Wnioskuje ze sie farbowalas, gdyz brunetki z niebieskimi oczami sa rzadkie.Jak mieszkasz w Afryce to może i tak, ale w Europie Środkowej kombinacja niebieskich oczu oraz brązowych włosów jest bardzo popularna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi