Melyssa Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Dziab z pod koszulki u góry coś czarnego Ci wystaje :P. Popieram Woocka, każdy ma prawo mieć swoje poglądy, styl bycia, kulturę itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 za ciemno. :< A ja mam zdjęcie z mallo.^^^ ale zrobił głupią minę. :< http://img144.imageshack.us/img144/2933/p2220029fffff.jpg hahah ale żeś zamazała xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 A gdzie jest Konrad-GM? Zróbcie se rodzinne foto i wrzucie tutaj. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 nie znam Konrada-GM, przykro mi. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melyssa Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Zrób zdjęcie z Jackiem ;). Korodzikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Chyba Korodzik :D . Ranmus, własnej rodziny nie znasz xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 A tfu, o Korodzika chodziło rzecz jasna. @Bassmaster vel Melyssa. Ładnie to tak używać konta swojej eks? Właśnie, co się z nią stało? Opowiadaj. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melyssa Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 3 posty o 19:05, brawo nowy rekord :P. A więc tak drogi Łukaszu, pomyślałem że chodzenie z nią przez neta na odległość nie ma sensu, a to konto dziś używam bo to przez Nikasa dostałem bana na 1 dzień ;(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 no właśnie. On nie lubi zdjęć chyba. :< @Bassmaster vel Melyssa. Ładnie to tak używać konto swojej eks? ocochodzi ocochodzi? : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melyssa Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 no właśnie. On nie lubi zdjęć chyba. :< ocochodzi ocochodzi? : O O ten tramwaj co nie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 HAHAHAHAHAHAHA. Padam z smiechu. @DZiab - Bass mmial dziewczyne w Second life i zaprosil ja na GMC aby ja lepiej poznac, jednak pozniej mu sie to spodobalo i ja olal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Bassiu, nie tak się zagrywa. Powinieneś teraz pobudzić ciekawość Dziaba, poprzez stopniowe zdradzanie tajemnicy, ale najlepsze zostawić dla siebie, tak by ją ciekawość zżerała. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melyssa Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Dobra długo czekałem na ten moment ale... DZIAB WYJDZIESZ ZA MNIE?? :):):) pobudzić ciekawość Dziaba Jak Ty odmieniasz w rodzaju męskim?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 I ogłaszam was mężem i żoną! Możecie się pocałować! :) posting in epic thread! Edit: Zasady języka polskiego do czegoś obligują, nie? Dziab jest ksywą rodzaju męskiego, więc tak się odmienia: Dziab, Dziaba, Dziabowi, Dziaba, Dziabie, Dziabem, Dziab! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 toasting in epic bread! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melyssa Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Taaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!! *Bass całuje Dziab ;] Bagno proszony jest na osu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 to nie fer. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 za ciemno. :< A ja mam zdjęcie z mallo.^^^ ale zrobił głupią minę. :< http://img144.imageshack.us/img144/2933/p2220029fffff.jpg Wyraźniej tu widać i mówię, że ładna jesteś. Ja na osu proszony? Co znowu kopa w ctb chceta? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Dziab, jesteś teh beauty. Bagno proszony jest na osu! Wieczór kawalerski lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 No jestem na osu. Jakaś impreza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 @Woock Nie chce juz męczyć dalej tej dyskusji ale pare zastrzeżeń mam 1)Gdzie złamałem czyjekolwiek prawo, którym dokładnie zdaniem? Jest też takie coś jak wolność słowa chcialbym przypomniec, moge powiedzieć że nie podoba mi sie kolor niebieski, tak samo moge powiedzieć że nie lubie zniewieściałych facetów bo robią sobie sami wstyd co dla mnie jest niemądre. zabraniając mi wyrażać własnej opinii chyba w wiekszym stopniu Ty lamiesz moje prawo niz ja ich (a nie mówie że łamiesz bo cały ten syf o łamaniu prawa w którymkolwiek z wyżej wymienionych przypadków to czysta bajka) 2)z tym kopiowaniem bezmyślnie czyichś tekstów, nie widzisz w tym co napisałeś chłopie ironii? 3)Cipa to nie wulgaryzm, drugi raz dostaje już warna za to słowo chcesz to wlep mi trzeciego. btw dupa też nie można pisać? tak na przyszłość chce wiedziec co jest tu okreslane wulgaryzmem a co nie. i 4)nie chce sie kłócić bo nie o to tutaj chodzi, sam nie lubie bajzlu i burdelu, ale prawda jest taka że pocisnąłeś mi robiąc dokładnie to samo co ja wczesniej zrobilem wobec emo bojów, a chcialem przypomniec że gówno nie ważne czy zrobione przez użytkownika czy moda śmierdzi tak samo, ja nazywam brzydko emo bojów bo mi sie nie podoba co sobą reprezentuja Ty określiłeś brzydko moje zachowanie które Tobie sie nie podoba. i bardzo dobrze hehe bo masz do tego prawo, tak samo jak ja mam prawo do wytykania emo ich smrodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 3)Cipa to nie wulgaryzm, drugi raz dostaje już warna za to słowo chcesz to wlep mi trzeciego. btw dupa też nie można pisać? tak na przyszłość chce wiedziec co jest tu okreslane wulgaryzmem a co nie. Wypowiedź czysto służbowa: przed wręczeniem warna skonsultowałem się ze słownikiem języka polskiego PWN, co moim zdaniem jest dość dobrym źródłem w kwestii oceny wulgarności słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Co za wredziol wywalił wieczór kawalerski? ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Och to teraz Bassa będzie zazdrość zżerała: Dziab chcesz pójść jutro na bal w moim liceum? xD Koleżanka z którą miałem iść nie może xDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 jasne, że chcę, mam przecież kupę wolnego czasu. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 haha. No dobra. Motyw przewodni balu: Świat filmu Więc należy się przebrać za postać filmową. Ja będę Ryszardem Riedlem (wystarczy że przyjdę jak zawsze do szkoły+chustka na łeb xD ) Jak nie masz akurat pod ręką żadnego kostiumu to idzie włożyć jaką ładną suknię i zawsze się do tego jakiś film znajdzie :D Ewentualnie można też przyjść normalnie i być trzecio-planowym statystą xD Zaczyna się o 18 a kończy o 22 chyba. Szczegóły może na GG obgadamy :D Ja tak całkiem poważnie jakby co ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Ale ja nie mówiłam poważnie. xD przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Hej, Platyna, napisałeś to tylko po to, by się nolajfom pochwalić :( ? Nie nawidzę cię :( ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melyssa Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Dziab składam pozew o rozwód. Zdradzasz mnie z Platyną ;[. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi