Tymon Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Taa :] miss piękności :D bez obrazy ;) ja swojego nie będe pokazywać :P wstydze sie :P :] :D xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zupełnie inaczej sobie was wyobrażałem niż na zdjęciach o_O Ale trudno ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remx Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Byście się wstydzili tak se wyobrażac :P a fee :P hehehe jeszcze se kos pomyśli :P A to ja z przed dwoch lat albo roku nieche mi sie innego zdjecia skanowac a takie slabe bo pomniejszalem je w pancie :P ale i tak bylo slabej jakosci :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 a to moje zdjęcie :-) http://ulcia0808.w.interia.pl/grafika/ulcia.jpg :P :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 a to moje zdjęcie :-) http://ulcia0808.w.interia.pl/grafika/ulcia.jpg :P :P :P <{POST_SNAPBACK}> Nie ma co: piękne zdjęcie =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Czerwca 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Nom daj je na avatara. A tak w ogole czemu "Fatalna jendza" (na dodatek z bledem) a nie ulcia? Remx: Spoko, wystarczy, ze wyostrzymy w photoshopie. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Włosy mówią dużo :P Tylko tyle że ma duży zarost na głowie :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Może byś pokazała twarz co ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Nie ma co: piękne zdjęcie =P Ja tam na zdjęciu Ulci prawie nic nie widze , może dlatego że u mnie na monitorze jest ciemno. Tak apropo to zrobiłem przed chwilą zdjęcie mojemu monitorowi, widać na nim włączone GG ale generalnie jest ciemno. :lol: Zdjęcie monitora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Bigshark ... wiesz o co chodzi. EDIT Krzyhu...nie dodawaj tego posta ! 21:25:54 BigShark (7126878) ej wiesz ze fatalna jendza nie ma twarzy? 21:26:25 Tymek (8732054) LOL 21:26:25 BigShark (7126878) ?? 21:26:29 BigShark (7126878) no nie ma 21:26:41 BigShark (7126878) bo pacz: 21:27:14 BigShark (7126878) mówi sie że niektórzy , są ludzmi o dwóch twarxzach, o fatalnej jendzy nie można tego powiedzieć , BA! ona jest człowiekime o zero twarzy 21:27:25 Tymek (8732054) lol xD CDNN... Tu Bigshark mnie rozbroiłeś ;) Ale tak jak na GG mówiłem, spowarzniej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Wiesz co ulcia(fatalno jendzo) ?? ty to chyba modelką zostaniesz :thumbsup: PS:Mugłbym dać swje zdięcie ale skanera nie mam :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Czerwca 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Ha, wiedzialem ze tak bedzie. Ulcia dala zdjecie i wszyscy o remx'ie zapomnieli. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Ranma@ Ja jakiś inny nie jestem :P Lubie kobiety ;) A do męszczyzn jakoś mnie nie ciągnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Heh, Remx dał zdjecie juz dawno temu. Btw. kulerska czapka ;) krzyhu1111@ gratuluje sygnaturki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Czerwca 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Tak? Ja dopiero dzisiaj zauwazylem to zdjecie, moja pomylka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Dziękuje :) ale ja już nie będę na ulcię muwił fatalna jendza (bo to brzydko),tylko Ulcia :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Dziękuje :) ale ja już nie będę na ulcię muwił fatalna jendza (bo to brzydko),tylko Ulcia :lol2: <{POST_SNAPBACK}> Oooo jak mało błędów ortograficznych :D Starasz się widze :P tylko że piszę się "mówił" przez "ó". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 no no krzychu sie zakochał i stara sie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordOfTheString Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 A to jest moje zdjęcie zrobione z rok temu i przeronione tło bo to była jakaś rodzinna imprezka :P >>><<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Oooo jak mało błędów ortograficznych biggrin.gif Starasz się widze tongue2.gif tylko że piszę się "mówił" przez "ó". Nooooo i to jak sie staram :lol: .:lol2: hihi ej ty lordzie of the string............. nic nie widać :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 @Krzyhu: Wklej link do przeglądarki i dopiero wtedy go otwórz. @fatalna_jendza (Ulcia): Eee, pokaż więcej (chodzi o twarz wy zboczuchy jedne :P ). @Lord Of The String: Nie wycinaj tak zdjęć, bo to tło wogóle nie pasuje do zdjęcia (zbyt cukierkowe w porównaniu do zdjęcia i to rozmazanie krawędzi, błeee). @Tymon: Raczej nie sądzę, żeby na tym forum byli jacyś geje, bo ich jeszcze MW (brawa dla tego kto rozwiąże ten skrót) namierzy i zabije :lol: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Marynarka Wojenna, Mafia Wiejska, Mały Waleń, Maraton Wrocław, Młodzież Wszechpolska ... ? :P Sam już nie wiem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Eee, to ostatnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 To jestem mniej więcej JA : :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Oto ja (jeśli ktoś jeszcze przegląda ten temat) dawka_1 dawka_2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Nie wiem dlaczego ale jak byłem mały to myślałem że Dawka jest dziewczyną, to może przez ten żeński nick kończący się na samogłoskę : "A" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Za pisanie glupot nie majacych sensu dostajesz ostrzezenie bigshark. Zaczynasz mnie wkurzac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 To nie pierwszy raz jest :) Parę lat temu dzięki żeńskiemu odcieniowi :P mego nicka poznałem bardzo fajną dziewczynę :) I to tylko dla tego że pomyliła mnie z kobietą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Wyobraźcie sobie że moje imie też niektóre osoby uważają za żeńskie :] Śmieszne. Ok mam ochote pokazać moje zdjęcie ale aktualnego nie mam :D Co powiecie na zdjęcie jak miałem 10 lat ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 To podobnie jak mój kumpel. Przejęzyczył się, jak mi mówił, że na GMCLAN jakiś gostek o nicku Anaconda coś tam zrobił i zamiast Anaconda, powiedział Ania Konda, a był na maksa przekonany, że Anaconda to dziewczyna xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi