lew_leo Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 serwus. Coś się działo przez te pół roku? a tak teraz wyglądam :X boże, jesteśmy podobni Nie wiem, ja tam nie widzę jakiegoś specjalnego podobieństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Alko-patus-pabianicus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 boże, jesteśmy podobni Nie wiem, ja tam nie widzę jakiegoś specjalnego podobieństwa ja widze, grube brwi, kształt twarzy praktycznie taki sam, włosy w podobnym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 kształt twarzy zupełnie inny przecież, jedyne podobieństwa to brwi, włosy i zarost (chociaż te włosy też nie aż takie podobne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 roznica wynika tylko z tego, że lew musi zrzucic pare kilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 nawet jak zrzuci, to czołg ma bardziej podłużną twarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 oj ja też. Po prostu to zdjęcie starannie wymierzone, coby wdzierającej się w ryj nadwagi nie było widać. Znam na wylot swoją twarz i widzę podobieństwa, których celowo nie ująłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 roznica wynika tylko z tego, że lew musi zrzucic pare kilo ej jestem po prostu gróbo koscisty ): oj ja też. Po prostu to zdjęcie starannie wymierzone, coby wdzierającej się w ryj nadwagi nie było widać. Znam na wylot swoją twarz i widzę podobieństwa, których celowo nie ująłem no to ciekawostka ale skoro jestem starszy to ty jesteś podobny do mnie : DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 roznica wynika tylko z tego, że lew musi zrzucic pare kilo Nie mów mu jak ma żyć xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 >mfw "wygladasz jak kudlaty ze scooby doo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 nigdy nie lubiłem velmy, taka jakaś nieciekawa, a reszta spoko ziomki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Fotka po 8h na magazynie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 16 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 get that Prus look koper wyewoluował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 o kurde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Fotka po 8h na magazynie ... Menda. :P A magazyny nie znają litości, fakt. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 25 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 od komunii ponad dziesięć lat minęło, a kiecka jak na miarę szyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 gorąco polecam zaczesywanie "brody" wzdłuż podbródka żeby mniej wyglądała jak łoniaki, sprawdzony sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 26 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 to są łoniaki. To nie twarz tylko moje genitalia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 26 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 chciałem być miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 ah te pierwsze włosie natwarzowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 e: nie mam już nadziei, chyba czas sie ogolić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Chyba czas włosy umyć :X A myłem je wczoraj ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyszne Bułeczki Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Warto chyba w pierwszym poście się przywitać. I tak wszyscy mnie znacie. Ja jestem ta od Czołgowego barabara :'c Na razie moje zdolności gamemakerowe kończą się na układaniu bloczków, ale liczę że kiedyś będę tak fajna jak Czołg Krymski. I że będę robiła takie fajne bity i grafiki jak on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 19 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 No z mordy takie 3/10, liczyłem na jakąś siódemkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Życie robi się coraz dziwniejsze w moich oczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Patrzę na zdjęcie i zastanawiam się, czemu on wygląda jak dziewczyna, czytam post i okazuje się, że to dziewczyna ;_; Za dużo facetów z długimi włosami znam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Ja jestem ta od Czołgowego barabara :'c how not to introduce yourself 101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 takie tam selfi :U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 @Pyszne_Bułeczki Co wy macie z Czołgiem z tymi strojami od komunii? @lew_leo CZY TO NIE TE SUYNNE MAJAMI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi