Ignis Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 No... Trochę tak to wygląda ale wszyscy sprawiliście że Dziab sobie poszła, kulturalni dżentelmeni :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Morro: Nie, to byl podryw na slodkiego skurwysyna. :P @Ignis: Jak jej zalezy, to wroci... God dammit! :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Morro - a co ma ta walka (TeoTN vs. Dziadek) do dzisiejszego trollingu? @Anty - ja jej nie podrywam :< Nie gustuję w .jpg :< E: a Ranma znowu klnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ban mu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @morro: Ale ja napisałem jak to było teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Bedziom: Pkt 1 regulaminu, dział o administracji. Zachodzi tutaj uzasadniony przypadek przeklinania w tym temacie -> Widzimisię imperatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 SłitIgnisoMasonFocia ^^ Of course z Cyckoczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Ignis ale ja tu caly czas jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ignis przypominasz mi tego typa z kreconymi wlosami z simpsonow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Bedziom Tobie nawet bez tej złotówki przydałaby się kąpiel. ALLAH AKBAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Ignis ale ja tu caly czas jestem Tak? Hum. Na twoim miejscu bym się obraził za ten afront o piersiach ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Ranma - ale to nie jest uzasadnienie ;p @Ignis - to w pokoju też masz cyckoczy? Hodujesz? @Dziab - jeszcze chwilę temu nie było Cię na liście przeglądających :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 6 Użytkownicy: Morro, Dziab, ANtY, waxx, Japanstache, ΨΧΞ Ostro siedzi i czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Tak? Hum. Na twoim miejscu bym się obraził za ten afront o piersiach ;x juz sie przywyczailam pomijajac Bedzioma : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 jeszcze chwilę temu nie było Cię na liście przeglądających :< @up - no, do tego, że ktoś Cię obraża można się przyzwyczaić. Ja np. od czasu rejestracji tu jestem wyzywany od debili i kretynów :D Ale ogólnie w necie wszyscy mnie tak nazywają :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 juz sie przywyczailam Ale to dalej pozostaje niemiłe ;x W twoim wypadku Bedziom można się zastanawiać nad kwestią czy takie postępowanie jest niemiłe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ale to dalej pozostaje niemiłe ;x Na chuj sie podlizujesz :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Tak? Hum. Na twoim miejscu bym się obraził za ten afront o piersiach ;xCzy ja wiem, dziab wspominala cos o talii modelki i tutaj akurat ma racje, bo jest proporcjonalna, a duze cycki przy jej szczuplosci czy chudosci wrecz - super ladne by nie byly. Zreszta dziab ostatnio tez dostala pociski na ten temat, wiec rzeczywiscie, przyzwyczajenie bierze gore. No i zawsze zostaje silikon. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ignis chce wyrwać i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Nie było mnie ledwie kilka godzin zrobiliście 4 nowe strony nie wiem co mam o tym myśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ja? Ależ nie. Ja po prostu wiem kogo nie wypada obrażać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 A najlepsze jest to, ze w miedzyczasie dwoch userow dalo swoje foty, a dalej jest mowa o cycorach. Byscie chociaz sprawiali wrazenie neutralnych, uczcie sie: Magnus sie stylizuje na amerykanskiego dzieciaka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Jak napisałeś 'cycory' wyobraziłem sobie moje cyckoczy obsmarowane dżemem *_* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 <bad trip> A teraz wyobraz sobie wysmarowane dzemem cycunie bedzioma </bad trip> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Ranma Nie jestem murzynkiem ciemnoskórym dzieckiem, nie nosze koszulek do kolan i nie mam spodni które mają krok w połowie łydki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ale masz z dupy fryzure. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ranma, jesteś obleśny :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Ranmus: no bo cycki są fajne, a amerykańskie dzieciaki nie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ale to dalej pozostaje niemiłe ;x ale ja juz napisalam, ze nie wrzucam tu fotki, zeby przypodobac sie bandzie napalencow, ktorych ideal kobiety wyglada tak, z tym, ze i tak w zyciu zadnej laski rodem z plejboja nie wyrwa, bo nie sa wystarczajaco twarzowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ranma, jesteś obleśny :<A juz myslalem, ze poszedles spac, serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi