Marmot Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 A mi ten plakat leży na półce, bo brzydki jest. Jakby nie mogli dać motywu z okładki BC2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 nie czytam cda, jestem teraz konsolowcem lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Nikas <3 za DC na koszulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Alwin, patrząc na twoje zjęcie ten nick mi nie pasuje. Lepszego sobie nie mogłeś wymyśleć? Alwin mi się kojarzy z tą bajką o wiewiórkach. Ksywki maja to do siebie że nie powinny byc wymyślane przez nas a przez przyjaciół/znajomych. Tak tez było u mnie.. sam się tak nie nazwałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 nie czytam cda, jestem teraz konsolowcem lol Zawsze się znajdzie jakiś odmieniec :< A mi ten plakat leży na półce, bo brzydki jest. Jakby nie mogli dać motywu z okładki BC2. Mi się podoba 2 strona (na której jest Ezio). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Ja tam uwielbiam CDA :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Ja sporadycznie czytam , jak brat kupi : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 macie i gorszcie się, czyli ja na kolejnym pobycie na terenie trójmiasta :D dopalaczek: chwilowa zawiecha: dr. House: aj hew a powah: (i niestety nieco podobne) come to papa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Kurde! Mój dawno zaginiony brat bliźniak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 YXE, po co się łobciełeś? ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 musiałem, w pracy mi truli dupke o "kudły" :( teraz wyglądam przez to jak 16 letnia dupeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 @YXE - Te altusy ... :) ahhhh :) Yup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 PSICHIX KOCHAM CIEM MOE, TROCHĘ WYŻEJ, BĘDZIE GAŁA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Ten obrazek byłby ładniejszy gdybyś przeleciał go całego tym filtrem, a nie tylko tło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Nie on powinien tło zostawić a postać przelecieć filtrem. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Masz wlosy na klacie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 mam i jestem z nich dumny, bo to wyraz duzego stezenia testosteronu, co sie w relacjach damsko-meskich przydaje, o :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 ЏЖΣ Na każdym zdjęciu wyglądasz inaczej!:) Normalnie jak inna osoba. Moe dokładnie taksobie Ciebie wyobrażałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Ja 23:08:46 a co sądzisz o włosach na klacie lol Dżil 23:09:51 też odpadają jej chyba nie pasują psychix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 kwestia gustów widać lubi typ surfera, z wydepilowanym ciałem, pewnie solarka i nawilżacz na usta, a nawet żel na włosy do tego? :) Ja w tamtej wypowiedzi mówię o rasowym facecie, samcu alfa, a nie o lansowanym Kenie pukającym puste Barbie. Ale co ja z dzieciakami będę o takich rzeczach dywagował. Jest młoda i jeszcze nie raz zmieni swoje gusta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 padłem na ziemię :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Ja 23:08:46 a co sądzisz o włosach na klacie lol Dżil 23:09:51 też odpadają jej chyba nie pasują psychix Musiałeś dodać to lol na końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 tiaa co to za predator bez włosów na klacie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Nikas, jeśli to Twoja rówieśniczka to sobie daruj. ; p Moja kobitka nie toleruje owłosienia, na szczęście lubi moją bródkę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Pół świata tego kwiata, więc obalanie tezy za pomocą opinii jednej koleżanki wątpliwego wieku jest niedorzeczne. Co baba, to inne preferencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 nawilżacz na usta, a nawet żel na włosy do tego? Ja w tamtej wypowiedzi mówię o rasowym facecie, samcu alfa Chyba trochę mylisz pojęcia.. wygląd nie ma związku z definicją samca alfa. No chyba że... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Ojoj, chłopaczki uważajcie, ja nie lubię owłosienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Geez, weźcie się opanujcie z tymi efektami :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 @UP: Zdjęcie podpisane: "aj hew a powah:" kojarzy mi się z okładką płyty Serja Tankiana - Imperfect Harmonies :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi