Dziab Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Omg kleju to była metafora taka... ke?;o http://b12.grono.net/136/137/gallery-74537564-500x500.jpg ;C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Lol odroznij irokeza od mohawka : ( A czym to się różni? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Dziab ładna fota :w00t2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 @Woock - Irokez to takie kolce pod rzadem ustawione, najczxesciej spotykane ze zgolana do okola glowa. (Przynajmniej tak mi powiedziano). A mohawk to wyzelowane krotkie wlosy w gore, oczywiscie po srodku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Poksiu, poproszę konkretne źródło. Gdzie nie szukam, dowiaduję się, że irokez i mohawk to to samo, tylko w innym języku. EDIT: Wikipedia się tu ze mną zgadza. Polska wikipedia irokezem nazywa dokładnie to, co angielska mohawkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 No to wyglada na to ze sie mylilem. Tak po prostu uslyszalem od niepewnych zrodel :P Ale i tak w ten sposob przypadkowo podkreslilem glupote billa gaetsa, tzn Phoenixa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 No to wyglada na to ze sie mylilem. Tak po prostu uslyszalem od niepewnych zrodel :P Ale i tak w ten sposob przypadkowo podkreslilem glupote billa gaetsa, tzn Phoenixa Chłopie, mam dość Twoich pierniczonych gadek wytykających innym ludziom jacy są... Z całym szacunkiem, "drogi Pan Philip". Żebyście nie płakali: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Poxi, ty go w błąd wprowadziłeś, więc skoro on jest głupi - ty jesteś idiotą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Na pewno chcielibyście usłyszeć że wszyscy jesteście siebie warci, ale ja tego nie powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Lol bagno... EEm... Stare zdjecie :) PS Madrzy zrozumieja do czego odnosi sie to eem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Chciałeś po prostu powiedzieć coś zdecydowanie uszczypliwego, ale uznałeś że pozostawiając trzy litery "e" wyjdzie na to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Wszyscy jesteście siebie warci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Wszyscy jesteście siebie warci! Nie prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 @Upup - jesli siebie nie jestes wart, to wspolczuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Szybciej byłoby po prostu to przepisać ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 A najlepiej w ogóle takich nie pisać. Egzystujecie w moim brodziku intelektualnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 jesli siebie nie jestes wart, to wspolczuje. Dziękuję. Nawzajem :* Kupiłem Ci coś na pocieszenie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Kleju zachnie(sz.) ci w gardle. A ja jestem siebie wart, o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Lol, Bagno zacytuje "Nie prawda". Nie wydaje mi sie abys znal kogos kto by to samo powiedzial, wiec musi to sie odnosic do ciebie. A ja nic takiego nie powiedzialem :) Przestac mnie wachac bo masz halucynacje i widzisz czego nawet bym nie poyslal aby napisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Chciałem sobie zrobić fotkę jak Bagno, ale za długie włosy mam :( http://yfrog.com/05snapshot200903216j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Marmot, idź na casting do Piły VII. :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Wygladasz jak Joker z dlugimi wlosami :P tzn jakby bialy jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 No bo jestem biały (: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Lol, Bagno zacytuje "Nie prawda". Nie wydaje mi sie abys znal kogos kto by to samo powiedzial, wiec musi to sie odnosic do ciebie. A ja nic takiego nie powiedzialem :) Przestac mnie wachac bo masz halucynacje i widzisz czego nawet bym nie poyslal aby napisac. Fajnie :) Mogę Ci napisać nawet, że moja głowa jest z czekolady (bez skojarzeń) a Ty oczywiście swoje marne dyskusje rozpoczniesz. A idź, umrzyj. @Marmot: Lol, wyszło Ci, nawet lepiej niż mi :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Kurde mi chodzi ze tak dziwnie swiatlo ponuro odbija twoja skore na tym zdjeciu, i jak UPUDROWANY (ZNALAZLEM!!!) wygladasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 tzn jakby bialy jestes WHITE POWER!!! Ja bym bardziej proponował casting do The Ring. A żeby zrobić zdjęcie jak bagniak to musisz zrobić je od dołu, żebyś wyglądał jakbyś srał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Flaku skończ Reszta - Nie karmić trola (no offence) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 No to może lepiej wyglądam po małym retuszu, tak bardziej "ringowato" ;p : http://yfrog.com/0nthering1j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 O, Marmot mnie dzisiaj nawiedzi bo oglądałem jego nagie fotki... czekam jeszcze na telefon. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi