PsichiX Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Zaskocze Was - eMPeTrójka na smyczy :0 (nie myślcie że dam się kobietom trzymać na smyczy :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Po sygnaturze wnioskuję co innego. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Hmm, poniekąd ale i tak zawsze mam pełną kontrolę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Szczególnie fajnie w tamtym poście wygląda kooperacja zdjęcie - sygna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Niestety PsichiX został złapany podczas świadczenia usług (zdrowotnych - masaże itp.), więc teraz go nie zobaczymy na terenie Narodowego Parku GMCLAN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Sory ale nie wiem jak na to odpisac. O co ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 PsichiX tu jest tylko ukryty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 No wiesz Kleju, taki Park Narodowy GMCLAN, mieści się na witrynie gmclan.org i są tam między innymi kociaki (Psichix, PhoenixPl, Piczer), króliczki (bodajże Tymon), Kurczaczki ( PoxiPol), Tygrysy(Matthew) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Sory ale nie wiem jak na to odpisac. O co ci chodzi? Phone chciał Cię rozbawić, ale nie masz poczucia hoomoroo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 A ja się widziałem z Dziabem xD Ale Kofel stwierdził że nie może się jednak spotkać z nami. Więc Dziab stwierdziła że lepiej to przełożyć :P I po raz kolejny nie wypaliło spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Platyna, kleiło się spotkanie? ;dd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Tak średnio :P Coś tam próbowałem gadać, jakoś podtrzymywać rozmowę ale chyba nie miałem dobrej nawijki xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 ale to normalne xd bo o czym gadać? -HEJ DZIAB ROBISZ JAKĄŚ GRĘ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 No właśnie tak myślałem jaki my możemy mieć wspólny temat. Coś z gimnazjum naszym ewentualnie. Ale to już chyba wyczerpaliśmy na GG xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Potraficie tylko o grach gadać? Powodzenia :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 no nie,ale np. jak byś ze mną miała się spotkać (to tylko taki przykład ofkoz) to o czym byśmy gadali? o biologii,chemii? o tym jak fajnie zgniotło kolesia w pile V pod koniec? : d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Nikas: Temat zawsze się znajdzie. Jeżeli się tylko lepiej ludzie znają albo jest tych ludzi co najmniej troje :P Ale 2 nieznające isę prawie osoby to ciężko, bo to takie na siłę wymyślanie tematu rozmowy, a to sensu nie ma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 e tam najlepiej gada sie z nieznajomymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 ja bym powiedział, że najlepsze rzeczy robi się z nieznajomymi dziewczynami nie propa :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 To też w sumie zależy. Zdarzało mi się zaczepiać nieznajome dziewczyny i rozmowa się kleiła. Nawet raz coś z tego wyszło xD Ale tym razem jakoś nie bardzo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 tak szczerze to wole robic te rzeczy ze znajomymi dziewczynami, jak juz sie porzadnie ich nauczysz a one sie naucza ciebie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 ja tam jeszcze nie słyszałem, żeby któraś była niezadowolona ;d 4 RAZY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 ja tez, ale jest roznica miedzy jest zadowolona, a jest zadowolona i robi wszystko ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Potraficie tylko o grach gadać? Powodzenia :3 ja nie potrafię właśnie.;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 ja tez, ale jest roznica miedzy jest zadowolona, a jest zadowolona i robi wszystko ;] w sumie racja... święta do tego ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Szybki jak gepard, upierdliwy jak Nikas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 czijzys :D, tak jesteś upierdliwy jak nikas, ale ty robisz zjęcia z dołu, o :P. I ten irokez... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Lol odroznij irokeza od mohawka : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Omg kleju to była metafora taka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Wiesz w ogóle co to jest metafora ;p ? Bo nie widzę nic metaforycznego w "I ten irokez..." xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi