Dziab Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 @Dusia dziękuję za wyręczenie. : O Dziabie jeden, ja nie mam. już masz. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 no nie ma za co xD zawsze służę pomocą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 moje konto na nk jest seksowne taktaktak. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Patrico Erotico Las Vegas Już widać na kim Nikas swoje konto wzorował. Ja swojego konta nie dam, bo przecie i tak pełno GMCLANowiczów już je widziało to i po co mam dawać link (: . (i tak wam nie zdejmę warna za zaproszenie mnie do znajomych ;> ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 a czy ktos chce miec sciągniętego warna za dodanie cie do znajomych?? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Chlip chlip, ja chce fotke z marmotem ( i autograf( i parofke(do jedzenia oczywiście( oczywiście pisownia zamierzona)))), chlip chlip. [ubolewa] Chlip: niech mnie ktoś przytuli chlip chlip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Gdybym zdejmował warny za dodanie do znajomych na n-k to już bym miał z 500 znajomych minimum ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 @Marmot: Nom też racja xD @PhoenixPL: tak przez neta?? lepiej w rl sam przyznaj xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Ale do kogo mam się przytulić :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 do Dziabka np. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 no widzisz Phoenix już○ masz się do kogo przytulić :) x3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Japanstache, :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 A ja tym razem zarzucę Scream face'a xD Najlepiej to jeszcze zanimować i dać pod to "Chacarron" - odjazd na maxa xD PS. Nie chcieli byście zobaczyć jak wygląda przeróbka mnie która jest pod spodem, jeszcze lepsza niż ta maska xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 @PsychiX chcielibyśmy.^^^ do Dziabka np. xD O_____________o Czemu akurat do mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 @Dziab: No to masz, niezła komedia z tego wyszła xD Moja twarzyczka po modulacji, przed nałożeniem maski xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Teraz to Cię każdy pozna na mieście :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 @Dziab: nie wiem xD @PsichiX: no muszę przyznać przeróbka niezła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Jak to forum o robieniu gier zbliża ludzi XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Psichixowi na przerobionym zdjeciu wyszly oczy jak z anime :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Psichixowi na przerobionym zdjeciu wyszly oczy jak z anime :x Skutki oglądania hentai ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Już widać na kim Nikas swoje konto wzorował. nie wzorowałem się na nim ;/ Erotyczny Patryk a Pan Sam Seks? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Jeden pies. I tak nie jesteście fajni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 są. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Jeden pies. I tak nie jesteście fajni. Bhah, akurat na Twoim uznaniu mi nie zależy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 A mi zależy na pewnym orędziu które SIĘ ODBĘDZIE W NIEDALEKIEJ PRZYSZŁOŚCI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 A mi zależy na pewnym orędziu które SIĘ ODBĘDZIE W NIEDALEKIEJ PRZYSZŁOŚCI. Tia, nadal w cuda wierzysz :D żeby jeszcze mnie to interesowało na czym Ci zależy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 W nocy mówiłeś coś innego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Szkoda ze tego nie pamiętam.. ah, to dla tego, ze nie spię z facetami :) Wybacz, musiałeś mnie pomylić z Tuxmanem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi