kibi Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zna ktoś strony po polsku o TGF ?? Bo mam i nie bardzo się łapie :) (jak to początkujący) Z googli korzystałem, ale nic nie znazłem. Może być forum o TGF lub strona gdzie są np. artykuły, przykłady. Dlaczaego pytam o TGF ?? Narazie nie mam kasy na rejestracje GM, a od kumpla mam pełną wersję TGF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Narazie nie mam kasy na rejestracje GM, a od kumpla mam pełną wersję TGF. Możesz korzystać z wersji darmowej. O ile dobrze kojarzę to za TGF też kosztuje. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 http://www.google.com/search?hl=pl&cli...&lr=lang_pl - Klikasz w 3 link i masz toplistę stron o TGF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kibi Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Możesz korzystać z wersji darmowej. O ile dobrze kojarzę to za TGF też kosztuje. :] Ale jak już napisałem, mam od kolegi pełną wersję za darmo :jezor: . EDIT: Dzięki blackmaul, mam przynajmniej forum :D , bo reszta stron nie działa <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Ale jak już napisałem, mam od kolegi pełną wersję za darmo :jezor: . Twój kumpel powinien wykasować TGF, byś miał go legalnie... :D :) A co do stron o "gejmfaktorce". Mój znajomy chciał się w to bawić, ale internetowy zasób poradników itp. do TGF jest skromny (a sam program-dość mierny :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Poza tym, wszystkie porządne strony o TGF upadły. EFactory nie ma, Fabryki Gier nie ma, nie ma niczego, Kononowicz dopiął swego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Można poszukać poradników na The Daily Click, albo ostatecznie uciec się do Klikpedii (jednak jej zawartość jest tak mizerna, że lepiej można wyjść na uczeniu się z manuala). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 strefatg.pl pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Poza tym, wszystkie porządne strony o TGF upadły. EFactory nie ma, Fabryki Gier nie ma, nie ma niczego, Kononowicz dopiął swego. Są jeszcze fora Nukeboards i Click Portal :). http://www.romanx.kosa.net.pl/nukebrds/phpbb/index.php http://cportal.webd.pl/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Click Portal :).taaaak, ######ste cp na którym ludzie odkrywają możliwości robienia gier w powerpoint XD pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Imo, jedyne jako tako porządne forum klikowe to NB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgodzę się z DM. Jedyne porządne istniejące obecnie forum clickowe to Nukeboards. Kontynuuje tradycje EFactory, dlatego dobre :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 taaaak, ######ste cp na którym ludzie odkrywają możliwości robienia gier w powerpoint XD Demagogia ;). CP nie jest takie złe, tam przynajmniej nie ma osób, które chcą założyć serwer na Tibii (również demagogia ;)). PS. Suplemencik kierowany do niektórych osób, szczególnie tych młodszych ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Lol, dobre xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Grudnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 CP nie jest takie złe, tam przynajmniej nie ma osób, które chcą założyć serwer na Tibii (również demagogia ;)).Tylko, że u nas jest to spowodowane czymś konkretnym - reklamą w bardzo popularnym serwisie. Jakby CP taką miało, to by u nich było to samo, więc to nie jest żaden argument. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi