TeeGee Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ale Almora broni się swoją wysoką jakością - niech tylko spróbują nazwać Borka lamerem ;). Poza tym komu zależy na opinii paru przygłupiastych nastolatków ;). Nawet sharewarowi profesjonaliści doceniają wartość GMa i uważają, że jak ktoś potrafi robić dobre gry, to narzędzie nie ma większego znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Może dla ciebie, ale znam wiele osób, którzy jak usłyszą, że gra była robiona w Game Maker, The Games Factory czy innym takim programie, to od razu odrzucają ją w kąt, bo uważają, że są to programy dla lamerów i nic dobrego się w nich nie zrobi.A co nas obchodzi opinia takich ludzi? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Może to obchodzić, że większość graczy tak myśli :) ? Mówię tutaj o takich, co załatwiają sobie masę gier, odrzucają je w kąt po kilku dniach i zarazem nałogowo grają w Tibię. Trzeba wiedzieć, że rynek to głównie tacy gracze, a nie porządni ludzie jak niektórzy z nas ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Przeciętni gracze nie wiedzą, co to Game Maker. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Przeciętni gracze nie wiedzą, co to Game Maker. Oni nawet nie wiedzą gdzie są textury w grach :P, uważają się za pro bo mają 5 z informatyki i grają w gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Oni nawet nie wiedzą gdzie są textury w grach :P, uważają się za pro bo mają 5 z informatyki i grają w gry. Sorry że offtopic, ale też mam takich kolegów. Jeden ma ledwo 5 a się cieszy, że od kolesia numery konta spisał i się teraz uważa za hackera. Albo jeszcze, że wiedzą gdzie jest procesor, a nawet nie wiedzą od czego on służy. Pozdro, Iv!n. :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 No to już mamy sobote :P Teraz tylko czekać na linka downloadu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Eeee... a której wraca Borek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Już dzisiaj premiera! Co za emocje! :P Następny, który napisze post tego typu, dostanie warna(pochwałę). Dawidsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Eeee... a której wraca Borek? No wiesz, musi się wyspać, Dobre śniadanie zjeść , coś tam porobić :P albo... Czy on dzisiaj też pracuje?! O.o? Mi się wydaje że premiera będzie tak ok.g 15-17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Czekamy, czekamy. Zarezerwowalem na dzisiaj dla almory cały dzień, wbije najwiekszy lvl i zaczne was ciachac pod miastem. Oby sie jednak nie okazalo, ze w Almorze nie ma pvp, wtedy cały mój plan pójdzie w góry świętokrzyskie. Borek, czekamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Kurcze, pełno graczy... Trzeba będzie się szybko rejestrować. Przeczytałem, że z początku serwer będzie słaby i utrzyma maks tak około 100 graczy. A tak, uruchomi się, wszyscy się zaczną masowo rejestrować i co będzie? Hmm... Szybciej, szybciej, nie możemy się doczekać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 a ja się boje, że mi miejsca nie starczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Też dzisiaj rezerwuje cały dzień dla Almorki :)) Właśnie, oby miejsca starczyło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Kurcze, pełno graczy... Trzeba będzie się szybko rejestrować. Przeczytałem, że z początku serwer będzie słaby i utrzyma maks tak około 100 graczy. A tak, uruchomi się, wszyscy się zaczną masowo rejestrować i co będzie Właśnie się tego obawiam, że zasnę gdzieś, i nie zdążę się zarejestrować ,Albo w ogóle nie będę się mógł połączyć :P Mi miejsca starczy :) mam 200GB do zagospodarowania :P PS. trzeba byś czujnym, ponieważ Borek może premierę najpierw zrobić na Game Maker Community, a ja chcę być pierwszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 ale nie chodzi o GB ale o serwer, czy miejsca starczy na rejestracje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 ale nie chodzi o GB ale o serwer, czy miejsca starczy na rejestracje A to będzie starczeć :) taki rejest zajmuje tak ok. 2kb? a powiecmy że serwer ma 5GB. to chyba by starczyło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Problem będzie, jak przyjdzie co do czego... Zaczyna się logowanie. Kilkaset użytkowników chce sobie zagrać... Nawet sobie nie wyobrażam jak będzie muliło. Po prostu JEDEN WIELKI LAG. Nie wiadomo czy serwer coś takiego utrzyma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 omfg. A wracając do "lamerstwa GMa". Dobrym pomysłem na reklamę, byłoby to forum: http://forum.ks-ekspert.pl/index.php?showforum=60. Z tym, że tamci panowie uważają, że GM "śmierdzi" i jak robić gry to tylko w C++/Delphi/VisualBasic. Ogólnie zastanawia mnie ich reakcja, na tak genialną grę Gamemakerową jak Almora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 mm, kiedyś na tym forum eksperta siedziałem, i dostałem mnóstwo warnów, tak że wszystkie moje posty były ignorowane przez mondedatorów. Nie polecam, ale może im szczęki opadną jak zobaczą Almore czy też Magi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 mm, kiedyś na tym forum eksperta siedziałem, i dostałem mnóstwo warnów, tak że wszystkie moje posty były ignorowane przez mondedatorów. Nie polecam, ale może im szczęki opadną jak zobaczą Almore czy też Magi.... :blink: Może wystarczyło przeczytać regulamin? Zresztą sami zobaczcie odpowiedzi do niektórych gier stworzonych w TGF. Może po Almorze się nawrócą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 nie,nie np. jako pierwszy chciałem odpisać komuś, aby pomóc. Mondetator ignorował to bo już odpowiedź była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 nie,nie np. jako pierwszy chciałem odpisać komuś, aby pomóc. Mondetator ignorował to bo już odpowiedź była maciusiowo1, to nie są mondetatorzy tylko Moderatorzy xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solsk Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Tu miał być super mega wypasiony opis ale mondedatrozy dadzą za to warna XD wtf?? O.o Moze on naprawde mysli ze sie tak pisze. Co do TRAILERA gra jest naprawde bardzo piekna, widac ze sie napracowales, muzyka ladnie sie komponuje i w ogole wszystko jest piekne. Moze podpisz kontrakt z jaka firma i zbij majatek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 UP> Zostaw moją sygunatkę w spokoju! maciusiowo1, to nie są mondetatorzy tylko Moderatorzy xDDDD zawsze maiłem z tym problem, a lepiej teraz wrómy do tematu- CO Z ALMORĄ? KIEDY WYJDZIE? CZY BĘDZIE DZISIAJ? CZY BOREK NIE PRZEŁORZY PREMIERY? Dowiemy się tego dzisiaj :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Ehh... Jak czytam niektóre wasze posty (znaczną większość) to mnie kurwica strzela ... Żeby się dowiedzieć czegoś konkretnego muszę przebierać w stosach shitu. Ale spoko, nie przeszkadzajcie sobie. To tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinji Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 -Shaman- masz świetą racje... żeby cos znaleźć musiałbym cały dzień tu przesiedzieć. Piszecie coś o trailerze, tylko w tym szambie nawet go nie widać. Może niech twórca tej dobrze zapowiadającej się gry stworzy nowy temat w którym bedą wyłacznie newsy, screeny,trailery itd odnośnie gry, a nie jakaś nic nie wnoszaca paplanina. Swoją drogą, jak tam z premierą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 To co ty ślepy?! Czy nie widomy? Przecież znaleść trailer to 5 minut -_- wystarczy zaglądać tylko w posty BORATA (Borka). -_- Almora Online - Trailer Dla ślepaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinji Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 No tam, może z tym trailerem przesadziłem, ale chyba niechcesz powiedziec pablo, że te 22 karty z nic nie wnoszącym podniecaniem się Ci nie przeszkadzaja.... dobra ale koniec off-topa. Czekamy na start gry ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Według mnie to premiera będzie tak o godzinie 16-19 B) Ranmus Twoja kolej :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi