Borek Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Hehe w sumie mógłbym użyć jakąś inną muzykę niż swoją, ale wiesz jak to jest, takie rzeczy się rozchodzą, ludzie z GMComm. zaraz wyłapią, tymbardziej że w temacie o Hidden Swords jakiś gościu podał link do tego tematu tutaj i powiedział, że Borek najprawdopodobniej robi MMORPG'a :sp_ike:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Taa - widziałem ;). Ale myślę, że muzyka by Ci uszła o ile byś czegoś zbyt znanego nie dał i wyraźnie zaznaczył, że to place-holder. Czasem trzeba być "be" :P. Bo na muzykę w terminie pewnie nie mamy obaj co liczyć ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 A do testów możesz dać nam wersje bez muzyki :P Beta testy tylko 3 osoby przeprowadzą więc czego tu się bać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 No ba, zbędna nam muzyka jeśli mamy się skupiać na wyłapywaniu bugów a nie na ocenie jakości brzdęcol Westwooda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 A więc czekamy aż borek powiadomi nas na pw o testach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Force Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 ehhh nie mam wogule sie po co pytac czy mógł bym byc Beta testerem :] :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 ehhh nie mam wogule sie po co pytac czy mógł bym byc Beta testerem :] :] Więc po cholerę ten post? :blink: Poczekaj sobie na pełną wersję. @Borek: Wyraziłbyś zgodę na jakiś inny kontakt niż tylko przez forum? Chodzi mi o to żebyśmy zgrali się w czasie odnośnie startu testowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Force Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Borek moze ci się przyda ta muzyczka B) LINK PaPa :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Taa, muzyka ze Spellforce XD. W przypadku komercjalizacji gry z użyciem tego, Borek nie wypłaciłby się do końca życia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Borek moze ci się przyda ta muzyczka B) LINK A sam zapłacisz za licencję? Bo Borek to takich funduszy wielkich nie ma, a każda pomoc się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Jeżeli to dopiero tesy to po co muzyka tak jak napisał Dzidekkleofas beta testerzy muszą sie skupić na bugach i innych rzeczach a nie na muzyce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Jeżeli chcecie jak najszybciej pograć, to sami zróbcie muzę dla Borka, proste. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Borek chyba prezentował już jeden utwór. Mam rację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 ja myslalem ze to open beta testy beda :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 jak by były open beta testy to ludzie zniechęcili by się do tej gry jak by znajdowali błędy a tak to zagrają w cudną pozbawioną bugów wersje i przy niej zostaną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 jeśli chodzi o muzykę do gry: Niedawno Rubik (nazwiska niepamiętam :P) powiedział w Szymonie Majewskim Show że chciałby bardzo zrobić muzykę do gry. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zamknięte betatesty potrwają tylko kilka dni (mamy po prostu wyłapać te najbardziej widoczne bugi), a już po krótkim czasie grać będą mogli wszyscy. Tak mi napisał kiedyś Borek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 no jeśli uważacie że pare osób wyłapie wsyzstkie błędy to prosze bardzo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Kto powiedział że na jedną osobę przypada określona ilość bugów do wyłapania? :) I dlaczego stawiacie że gra będzie tak zabugowana że sobie nie poradzimy? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Nie wierzysz w moc updatów ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Poza tym, jak rozumiem, chodzi o wyłapanie najbardziej rzucających się w oczy głupich błędów. Takich, które zawsze się pojawiają i robią obciach twórcy gry ;). Do tego wystarczy spokojnie mała liczba osób grających kilka dni. Cholerka - moim znajomym zwykle wystarcza 20 minut, żeby wyłapac masę idiotycznych bugów w nowych wersjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 a u mnie jest właśnie tak że w moich grach rzadko zdarzają się błędy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 ale zrobic MMORPGa bez zadnego bledu - hmm to juz chyba niewykonalne. Chociaz zobaczymy moze Borek nas zaskoczy ;) Betatesterom życze jak najmniej roboty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 dziękujemy i nalegamy na BETA TESTY! Właśnie rzuciłem tibie -.- wbijam teraz i ide pkować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 wbijam teraz i ide pkować! Jak zobaczyłem to, to zrozumiałem, że Almora będzie kolejnym mmorpg w którym będzie pełno lamerstwa i tylko zabijania potworków dla exp. Szkoda, bo myślałem, że chociaż Almora będzie MMORPG, w którym można będzie czuć klimat i nie będzie odzywek typu "hahaha jakiś noob na 5 lewelu!!!!!11". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 swoją drogą, wśród nieoficjalnych serwerów do WoW'a można znaleźć takie w których przede wszystkim stawia się na klimat, tzn. brak języka potocznego, skrótów itp. odzywek oraz odpowiednia kultura grania. każdego kto nie podporządkowuje się temu kickują/banują przez co gdy ktoś wbije na serwer pograć może naprawdę poczuć klimat fantasy, nie niszczony zwrotami "omfg, stfu n00b" etc. może wprowadzić coś podobnego do Almory? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Jak zobaczyłem to, to zrozumiałem, że Almora będzie kolejnym mmorpg w którym będzie pełno lamerstwa i tylko zabijania potworków dla exp. Szkoda, bo myślałem, że chociaż Almora będzie MMORPG, w którym można będzie czuć klimat i nie będzie odzywek typu "hahaha jakiś noob na 5 lewelu!!!!!11". Takie coś to tylko w mudach... no chyba że Borek to zmieni. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 swoją drogą, wśród nieoficjalnych serwerów do WoW'a można znaleźć takie w których przede wszystkim stawia się na klimat, tzn. brak języka potocznego, skrótów itp. odzywek oraz odpowiednia kultura grania. każdego kto nie podporządkowuje się temu kickują/banują przez co gdy ktoś wbije na serwer pograć może naprawdę poczuć klimat fantasy, nie niszczony zwrotami "omfg, stfu n00b" etc. może wprowadzić coś podobnego do Almory? :P nie wszystkim by to odpowiadało, ja tam takie zabawy lubie ale niektórzy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 @Zając: Ale tak, to ta gra jest kolejną Tibią :/ . A taka gra, w której najważniejszy by był klimat, przyciągnęła by wielu fanów fantasy, którzy muszą się męczyć na nielegalnych serwerach WoWa lub w singleplayerowych rpg-ach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 @Zając: Ale tak, to ta gra jest kolejną Tibią :/ . A taka gra, w której najważniejszy by był klimat, przyciągnęła by wielu fanów fantasy, którzy muszą się męczyć na nielegalnych serwerach WoWa lub w singleplayerowych rpg-ach. nie w każdym mmorpg jest jak w tibii, ja np gram na prywatnym serwie w WoW'ie nie Role Play i jakoś tak tragicznie nie jest, bo np czasami to by śmiesznie wychodziło, 2 graczy w mieście 1: Idę polować na potwory aby stać sie potężniejszym 2: Dobrze więc, ja udam się na zachód do jaskini zombie o.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi