kibi Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Znam tylko helion, ale nie ma tam wszystkich pozycji informatycznych, znacie jakies ksiegranie internetowe z ksiazkami informatycznymi? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Dla mnie najlepszą księgarnią jest google.pl i wikipedia.pl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 odradzam kupowanie ksiazek "podstawy czegos tam ;p" Wg mnie podstawy znajdziesz w necie ;] jezeli juz chcesz cos wiecej (TO TEZ ZNAJDZIESZ W NECIE) no to moze wtedy cos kup ;p EDIT: :P A to chyba nie na temat xD sorry A tak w ogole to ja tak jak Tymon i nie pisz ze czegos tam nie ma w necie.. ;p bo uwierz WSZYSTKO JEST :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 www.informatyczna.pl/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 www.komputeks.pl www.e-link.com.pl pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=ks...atyczna&lr= ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Grudnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 odradzam kupowanie ksiazek "podstawy czegos tam ;p" Wg mnie podstawy znajdziesz w necie ;]A czemu nie? Ja uważam, że o ile kogoś stać, to na początek można sobie takową zaaplikować (o ile ma około powyżej 600 / 700 stron, wtedy to poznasz mniej więcej wszystkie podstawy) i wtedy nie marnujesz czasu na szukaniu i czytaniu kursów... a potem to już specjalistyczne książeczki. C# uczę się głównie z książek, bo internetowe kursy są do tyłka i często pomijają ważne rzeczy. Inna sprawa, że np. takiego php nauczyłem wyłącznie z manuala na oficjalnej stronie, więc w sumie to zależy co tak naprawdę szukamy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Poza tym, lepiej się czyta coś na papierze niż na ekranie, oczy się tak nie męczą xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 No ok zwracam honor :P... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Grudnia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 A czemu nie? Ja uważam, że o ile kogoś stać, to na początek można sobie takową zaaplikować (o ile ma około powyżej 600 / 700 stron, wtedy to poznasz mniej więcej wszystkie podstawy) i wtedy nie marnujesz czasu na szukaniu i czytaniu kursów... a potem to już specjalistyczne książeczki. C# uczę się głównie z książek, bo internetowe kursy są do tyłka i często pomijają ważne rzeczy. Inna sprawa, że np. takiego php nauczyłem wyłącznie z manuala na oficjalnej stronie, więc w sumie to zależy co tak naprawdę szukamy. :) Ale zauważ, że PHP ma jeden z lepszych manuali (bo najlepszy ma Game Maker :D ), a naprzykład C++ z pomocy dołączonej do programu, to bym się nie chciał uczyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Grudnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Tak, ma jeden z lepszych manuali, a po drugie php to prostacki język. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 W Delphi też jest bardzo fajny manual, ale np. w Free Pascal już jest badziewny :P . Co do księgarni, to w Media Markt zawsze jest dosyć sporo książek informatycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 W MM? No nie wiem. Ja każdą kupowałem w Empiku, tam tego jest od groma i jest tańsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 A może www.merlin.pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 merlin.pl rządzi, ale książki z zakresu informatyki lepiej kupować (wg. mnie) w sklepie który rozprowadza tylko owe książki informatyczne :) merlin jest przede wszystkim do sprzedaży rzeczy, hmmm, "kulturowych". pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Poza tym, jak nie znacie sklepów, to szukajcie książek na: http://skapiec.pl/cat/1030-informatyka.html - odrazu będziecie mieli porównanie cen w różnych sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modnar23 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 W akcie desperacji można też poszukać książek na allegro. Sam będę niedługo coś sprzedawał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Ostatecznie można się udać do zwykłej księgarni. Czasem wychodzi to na lepsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi