Solmis Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Zawsze, gdy chce wlaczyc moja gre zprojektu, wyświetla się coś takiego: ------------------------------------------- Hewed Racing - project ------------------------------------------- Unexpcted error occured when running the game. --------------- OK --------------- Co mam zrobić? Inne projekty, np. z waszego forum mi się uruchamiają!! Ale nie widzę miedzy nimi większej znaczącej rożnicy. :( :( :( :( :( :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Hmm a wyświetla sie jakaś twoja plansza w grze?Albo zrobiłeś jakiś głupi błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Może to być brak DLLa jeśli używasz takiego, albo niewłaściwie użyta funkcja, albo... albo... za dużo możliwości ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Nic się nie wyświetla. Tylko to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Pokaż źródło albo debuguj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Jakie źródło? (moge podac :() Debugować? Czy to nie przypadkiem w c++, bo nie widzialem takiej opcji w GM'ie. :boxed: :boxed: :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Nie przypadkiem. Debugowanie powinien udostępniać każdy kompilator każdego języka. Poznaj więcej języków programowania i ich kompilatorów a przekonasz się że jest inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Żródło, czyli plik tej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Debugowanie to jedna z tych ikonek ze strzałeczkami (wyglądającymi jak play w pilocie). Ponajeżdżaj na nie, to któraś z nich będzie debug, bodajże ta po lewej stronie. A taki błąd może być też spowodowany, że czegoś brakuje w systemie, np. DirectX, lub twoja karta graficzna nieobsługuje Direct3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Najlepiej by było jak by podał plik tej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Najprawdopodobniej dałeś takie same nazwy spritow i obiektow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Co do debugowania to jest to ten czerwony "play",na prawo od zielonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 O, ludzie ;p Kiedyś zakładałem temat, odnośnie tego błędu i wspólnie z innymi ustaliliśmy, że w takich wypadkach pomaga jedynie reset, żaden debug :) Po prostu taki głupi błąd GMa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Resetować??????????????????????????????????? Co masz na myśli? :unsure: :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Maximal, ale niekoniecznie jest to wina systemu. Jak mówiłem może to powodować brak dlla albo źle wywołana funkcja. Pokaż to źródło ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Maximal, ale niekoniecznie jest to wina systemu. Jak mówiłem może to powodować brak dlla albo źle wywołana funkcja.Możliwe, ale u mnie prawie zawsze pomaga restart. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=1569&hl= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi