Sylwester Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Powiecie mi że to jest w Faq,i macie racje,ale jak prubuje robić żebym strzelał,lub żeby mój przeciwnik strzelał to nic sie nie dzieje...czasem jak kombinowałem to kulka tylko stała w miejscu prosz o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Na pewno robisz wszystko zgodnie z FAQ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 tak wszystko dobrze i nic sie nie pokazuje;/ a bardzo tego potrzebuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy22 Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Musi dzialac ja robilem strzelanie dokladnie z faq i jest ok...... Nie wiem moze nie masz zaznaczonej funkcji visable w pocisku....?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Umieściłeś obiekty w roomie? Najlepiej napisz po kolei, co zrobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 napisze gdzies za 15 minut i dam edita narazie brat idzie na kompa bo musi cos zrobić edit: robie tak: głowny moj bohater to kulka daje na niego eventa>keybord>space execute a piece of code i wklejam tam ten kod z faq ... biore pocisk(tak sie u mnie nazywa moj naboj) daje create i wklejam tam kod z faq wklejam ten kod: hspeed=(10); //strzelanie w prawo wchodze do gry daje space i nic... co zrobiłem źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 biore pocisk(tak sie u mnie nazywa moj naboj) daje create i wklejam tam kod z faq wklejam ten kod: hspeed=(10); //strzelanie w prawo może omówiłbyś to dokładnie albo kody dokładnie byś dał w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 https://gmclan.org/up44_11_strzelanie.html takie to trudne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 peter przykro mi,ale nie wiem czemu nie moge odczytac tych plików :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Może masz inną wersje Game Maker'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 skad mam wziosc inna wersje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 http://www.gamemaker.nl/ - musze zapytać a skąd masz tą wersje? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 z tego forum chyba...juz nie pamietam dokładnie a czy ta wersja 6.1 jest darmowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 No jasne!To sobie ściągnij aktualną wersje i uruchom przykład podany przez pietera6 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 najpierw zobacz jaka masz wersje. potem zobacz czy w instace create napewno dajesz ten objekt zcyli naboj a w creatcie naboju to wszystko co w FAQ a jak nie dziala to nie wiem wszystko u mnie dziala i z FFAQ i przykad pietera... edit: sry ale nie widzialem wczesniejszych postow bo pisalem troche dluzej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 mam ta nowa wersje...robie wszystko i dalej nie strzela...a jak sciagnolem ten plik co midaliscie to nie chce wejsc....wiec nie wiem co sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Można by też zrobić strzelanie za pomocą instance_create :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 boze drogi wchodze w przyklady..sciagam jakieś i gdy włączam to pisze żecos tam registration version only...itp. czy to oznacza że mam zarejestrować ten program by to ogladnać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Odpowiem Ci teraz na pytanie czy musisz zarejestrować.Jeśli tak pisze to musisz niestety.Tylko napisz gdzie tak pisze. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy22 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 jeszcze jedno u mnie jest tak ze jak kopiuje kod ze strony to przed nim zawsze wyskakuja jakies literki..... musisz je wykasowac :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Twój problem Chudy, to nie wina GM tylko przeglądarki internetowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 moze hspeed=10 a nie hspeed=(10) hyba w faq pisało hspeed=(szybkosc) i dlatego ci sie pomylilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 hspeed=10 a nie hspeed=(10) tylko ze to nie ma róznicy -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Jak dalej nie wiesz to podeślij mi tą grę to Ci to zrobię. ( Przynajmniej to umiem xD ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi