propaganja Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Siema, siema... Ja Ci dam BŁE :D. A tak by the way... Jakby ktoś chciał mnie wspomóc: Niedługo będę miał system wymiany bannerów na stronie. Zapraszam na serwer, bo hostuję właśnie! My Bad :) Btw. nie wiem czy mnie skojarzyłeś bo miałem wcześniej na twoim forum xywke bodajże Mista_Arek i straszyłem cie swoimi BACKami :D Pojutrze sprawdze twoja gierke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeaSoft Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Kojarzę, kojarzę... Byłeś też na naszym forum pod ksywką "propaganja" :). BACKI były fajne :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 a czy by było możliwy program do robienia/zmieniania broni ?? :blink: taki nie jako cheater na servery ale jako zmiana servera którego możemy postawić. bo faine by były takie bronie jak pajączki z ut2004 itp. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeaSoft Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Na razie nie, ale nie wykluczam obecności tego w przyszłości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_pila Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Świetnia gierka. U mnie na dysku nie jest gdzieś tam schowana w folderach "GM" tylko na zaszczytnym miejscu "C:/Gry i gierki/Blow Everything Up Net/" :D. Tuż obok profesjonalnych gier. Grafika nie zachwyca (otoczenie ładne, ale postać, mur (mapa Mars chyba) i granaty są takie sobie), a grywalność jest bardzo dobra. Nawet pojedynek 1 vs 1 z Adminem był bardzo dynamiczny i ekscytujący, przynajmniej dla mnie :P... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeaSoft Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Dzięki za opinię. Innych też zachęcam do grania (i opiniowania)! Nie patrzcie na te 80 mega, ściągajcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Innych też zachęcam do grania (i opiniowania)! Nie patrzcie na te 80 mega, ściągajcie! 80 MB ja ci przebolę, jednak braku wersji na linuxa znieść nie mogę >:[. Czy to tak trudno zrobić kompilację na linuxa dla x86 i x64, spakować w ładny instalator .sh i posłać w net? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeaSoft Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Wyobraź sobie, że tak. Grę pisałem pod DirectX'y, a teraz nie mogę tego przerobić na OpenGL, bo to zupełnie inny API. Następne gry robię w OpenGL (bawię się w robienie silnika 3D). Na szczęście przy dobrej konfiguracji gra jest w 100% kompatybilna z Wine. (Bill, wisisz mi $ 10 000 000, pamiętaj;) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Ja ogulnie mam taką wizję gry: jakieś fainę misję multi(np: DM,TDM,CTF,Campain(że naprzykład drużyna 1 musi coś rozwalić a drżyna 2 musi to obronić w jakimś czasie) itp.) ładne światełka HDR lighting(jakoś się to tak pisało) gra w ciemności z latarkami ładne dzwięki rozwalające się niektóre ściany :D Wiem że to by zajmował jeszcze więcej i by muliło ale faine by było :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeaSoft Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Fajnie by było, ale nie wszystko się da zrobić :) Co masz na myśli mówiąc "ładne dźwięki"? Te są nieładne? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 @Cekol: Nie zapominaj, że ta gra nie jest robiona w Game Maker, a DarkHDR jest tylko dla GM. Autor wyraźnie napisał, że była robiona w Delphi :P . @post niżej: ja nie mówię, że jest to niewykonywalne w Delphi, poprostu Cekol myślał o wykorzystaniu gotowego rozwiązania z Game Makera :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeaSoft Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Co nie znaczy, że tego się nie da zrobić, ale jest to horrendalnie trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 moze bysmy zaplanowali jakies spotkania na serwerze o danej godzinie co o tym sądzicie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeaSoft Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 A ja proponuję TO. Jest to prosty programik, który informuje o aktualnym stanie serwera bez zakłócania pracy systemu. Po prostu sprawdza co kilka sekund lobby i zlicza graczy ze wszystkich serwerów. Jak kogoś przybędzie, to w prawym, dolnym rogu ekranu pojawia się powiadomienie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 dzieki popatrze ostatnio gralem z takimi kolesiami fajnie bylo tylko mnie opykali pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeaSoft Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Dawałem link do manuala? Chyba nie. MANUAL - obsługa gry, stawianie serwera... Wszystko, co trzeba wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 To ja może zakomunikuję że pewien mój komputer przeznaczę na server do tej gry :) tak aby jakiś serv był :) tylko powiedzcie jaki tryb,mapy i nazwa servera by wam pasowała jak narazie to jest [DM]Cekol cool server! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeaSoft Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Ten Twój serwer nie pójdzie... Powód? Wewnętrzne IP (10.x.x.x). Nie ma możliwości uruchomienia serwera na prywatnym IP. Serwer musi być uruchamiany na komputerach z adresem zewnętrznym (innym niż 10.x.x.x, 192.168.x.x, 172.x.x.x)... Zgrałem wszystkie pliki serwera do jednej paczki, dla ludzi, którzy chcą pomóc w hostowaniu gry: http://seasoft.victorygames.info/pliki.php?p=0.0.7.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi