Issen Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Przedstawiam moja pierwsza grę!: -=Reaktor=- https://gmclan.org/up886_4_reaktor_v1_1.html --------- poprawione w 1_1: sterowanie (klawisz ALT) błąd kolejki gracza klawisz enter już nie resetuje rozgrywki ---------- Jest to gra logiczna wyłącznie dla 2 graczy. Proszę o komentarze. Miłej gry!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Ładnie oprawione, jak na GM to całkiem fajne Menu. Gracz porusza się za szybko mogłeś tochę z wolnić tempo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Nowa wersja oznaczona numerkiem 1.1 już jest dostępna. Teraz poruszamy się o jedno pole. Gdy przytrzymamy ALT poruszamy się szybko. Ludzie komentujcie. !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Swietna robota!! Ocena grafiki 9/10 (zrob taka cos a`la 3D tobedzie 10/10) Grywalnosc 9/10 Muzyka 10/10 (przyjemna:D) ogolna ocena 9/10 Bardzo przyamna gra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 gra nawet nawet daje jej 9/10. Popraw przycisk w menu "ustawienia" kiedy na niego klikam nie włącza się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Dzięki za tak miłe komentarze. Nie spodziewałem się. :lol: Ustawienia będą działać od następnej wersji. Sami zobaczycie jak dużo wniosą. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entrixo Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Daje 9,9/10 bo: Przycisk Ustawienia w menu niedziała ogólnie całkiem niezła gierka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Gra całkiem porządnie wykonana, nie mam większych zastrzeżeń. Niestety nie miałem z kim zagrać. Gdy mi się uda to nadrobić, to napiszę trochę więcej. 7+/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 No, nareszcie starannie zrobiona gra :) Ciekawa koncepcja, ładna grafika, dobrze dobrane dźwięki. Ogółem 8/10 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 A ja chciałbym powiedzieć, żebyście zarzucali screenshotami z gier, bo nie wiadomo zawsze, czy opłaca się ściągać :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 @Up: sądząc po komentarzach gra jest niezła Wolałbym sterowanie samą myszką. Po co ustawiać w grze turowej sterowanie klawiaturą i myszką? Tzn. Jak jest kolejka gracza 1 to klinięcie odwołuje się do gracza 1, i tak samo z graczem 2. Mam nadzieję, że mnie zrozumiałeś? Tak ogólnie 9/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Ustawiłem tak dla bezpieczeństwa, żeby można było zachować "bezpieczną" odległość od przeciwnika :). W ustawieniach dam wybór: dwóch ma myszce , dwóch na klawiaturze i Myszka z Klawiatura. Jeszcze raz dzięki za komentarze !!!! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Dobra robota: grafika 7/10 muzyka 7/10 gryw 10/10 ogólnie 9/10 Ale: -Mógł byś mnienić z YES na tak i ropzekolorować okienko z YES/NO ALE OGULNIE TO BARDZO FAJNA GRA :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Bez komentarzy-po prostu dobra gra i nic nie trzeba dodawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albusik Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Ta gra jet poprostu świetna! :) :) :) :) :) Ocenę daję 9.9.9.9.9/10 ! B) Pozdrawiam, Albusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi