Pieter Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 To jutro o której 2 sesja? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 To jutro o której 2 sesja? :PZa 2 godziny, czyli o 12 ;) Nie wiem, czy będę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Za 2 godziny, czyli o 12 ;) Nie wiem, czy będę :( Kto wam powiedział że o 12? Mówiłem że nie będzie rano, zwłaszcza że dopiero wstałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 tak jak wczoraj. 19 wieczorem nast. sesja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirt Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 hmm a moze 16 co? :] tym razem troche wczesniej by sie zdalo... bo ja wieczorkiem nie moge... a ktos musi was pilnowac nie ? :twisted: :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Lepiej o 19. O 16 mnie nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 jestem za 19 po super niani :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Ja rozumie że musicie się dogadać co do godziny etc. ale te krótkie wypowiedzi wprowadzają mały chaos do tematu :) Prosił bym żebyście takie sprawy jak godzina spotkania były ustalane na GG ewentualnie niech mistrz umieszcza tutaj taką informację, dziękuję ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Dzisiejsza sesja wyszła całkiem nieźle, poradzili sobie z niebezpieczeństwem (choć musiałem zesłać pomoc maximalowi bo by sobie z wampirem nie poradzil), choć Pieter głupio zrobił i zszedl na dół, przez co złamał sobie kark. Ale i tak wyszło lepiej niż wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirt Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Taa.... Dzisiaj wyszlo calkiem niezle... troche sie mieszalismy z dziadem ale ogolnie sobie nie przeczylismy... :), moj event wyszedl pomyslnie. Pieter troche humm nie bede komentowal kilku jego wybrykow... jednaze jak juz mowilem wszystko wyszlo calkiem niezle i sie udalo... Czekamy na kolejna sesje ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 najlepszy był ten tekst co mam w sygnaturce i jeszcze coś takiego: <Gawedziarz> karczma wybuchła <lancelot> bomba atomowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 @pieter hehe :D dobre xD ogolnie fajny pomysl z ta gierka i ciekaaaaawaa fabula :P ps biedny lancelot kark sobie zlamal ehh... ;) edit: hehe wymiatasz dark :P a to fajtlapa z tego lancelota ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 ps biedny lancelot kark sobie zlamal ehh... ;)Bo nie umiał sie spuścić (ekhem xD) na linie ;p A ja rozniosłem wampira :) (co prawda, gdyby nie dziadek, raczej mialbym marne szanse :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Bo nie umiał sie spuścić (ekhem xD) na linie ;p A ja rozniosłem wampira :) (co prawda, gdyby nie dziadek, raczej mialbym marne szanse :P) Miał szansę, ekhm, zejść na linie, ale mu dwóch oczek z kości zabrakło :P. I podziękuj duchom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 tak dla informacji. Lancelot to ja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 chętnie bym się przyłączył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 chętnie bym się przyłączył. Cieszy mnie to. A po za tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 dzisiaj sesja 3 :3 o 19? Może pablo za blackmaula zagrać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirt Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Dzisiaj hmm... niestety ja nie moge... a szczeze mowiac w tej chwili... jestem nie odzowna czescia kolejnego qlesta :] nastepny qlest w piatek/sobote no chyba ze w dzien tygodnia beda wszyscy mogli... tak wiec Pieter nie napalaj sie tak :P bo to MG ustala godzine i dzien spodkania dowiadujac sie kiedy kto moze :] a nie Ty :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Ja się w tygodniu nie wyrobię raczej :3 Nie zaczynać beze mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirt Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Taa jest pewien maly problem... dziada gdzies wcielo :P i to jakos powaznie :unsure: .. tak jak i black'a wiec nie wiadomo jak z sesja bedzie... liczmy na to ze "zagubieni" sie wkrotce odezwa :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Dziadek miał chyba dzisiaj dość poważny problem osobisty. Albo i ma dalej. Poczekajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Dziadek miał chyba dzisiaj dość poważny problem osobisty. Albo i ma dalej. Poczekajcie. Znowu mam nauczkę żeby lepsze hasła zakładać. Najpierw Globi wrąbał się przez ssh na kompa a teraz siostra, ech :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirt Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 HEhehehe :lol2: to moze teraz ustal date/godzine kolejnej sesji? hum? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Więc kiedy sesja? Ost. musiałem się czymś zająć i nie miałem czasu przez kilka dni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 No co, w sobotę o 19, jak wcześniej. :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 a może dzisiaj o 19 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Popieram, popieram. Ale of coz dziadka znowu nie ma :+| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirt Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Dzisiaj to raczej juz nie :P ale jutro(tj: piatek) by mozna bylo sprobowac cos zorganizowac... godzina 19 :] tylko jak zwykle dziada brak :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Ok, a więc wspólnie z Dziadekkleofasem, zdecydowałem, iż sesję czas zacząć jeszcze raz. Sprawy organizacyjne wyglądałyby w taki sposób: wszyscy chętni zgłaszają się dziś w tym temacie, jutro uzgadniamy wszystko na IRCu, Dziadek tworzy od nowa wszystkie karty postaci, wstępne wprowadzenie, etc, a pojutrze zaczynamy normalną grę. Wszyscy zainteresowani mogą przeczytać poniższy regulamin, a wszelkie zgłoszenia liczone po stworzeniu kart postaci nie będą uwzględniane. Regulamin: 1. Na sesji panuje spokój i ład. Gracze mówią co robią tylko wtedy kiedy są o to zapytani i tylko zapytany gracz, a jeśli kieruje się to do wszystkich podajemy czynność, i tą ostateczną czynność której jesteśmy pewni (można oczywiście dyskutować z graczami w formie fabularnej rozmowy), w kolejności alfabetycznej według nazw postaci. Jeśli w kanale zapanuje chaos i MG nie będzie mógł zapanować nad sytuacją, w przypadkach skrajnych gra jest przerywana a postacie otrzymują kary w postaci minusowych punktów doświadczeń. 2. Karty postaci są niezbędne do gry. Sporządza je MG konsultując się osobiście z graczem w celu stworzenia odpowiadającej mu karty, w czasie spotkania graczy lub na osobności za pośrednictwem Gadu-Gadu i Jabbera. W uzasadnionych przypadkach można się konsultować telefonicznie, np. gdy internet padnie. Wszystkie karty postaci przechowuje MG, uzupełniając i udostępniając na specjalnej stronie WWW na bieżąco aby gracz miał do niego wolny wgląd i zarazem aby Mistrz Gry nie musiał ciągle przypominać treści kart. Gracze bez kart postaci _ABSOLUTNIE NIE BIORĄ UDZIAŁU W GRACH_. 3. Mistrz Gry ma zawsze rację. Narzekanie na Mistrza Gry w miejscu gdzie toczy się gra grozi konsekwencjami fabularnymi i doświadczeniowymi. 4. Mówimy tylko to, co robimy. Za konsekwencje działania odpowiada MG i nie może dojść do sytuacji kiedy gracz rzuca pewien czar po czym stwierdza że zadziałał i przenosi się do nieba gdzie według niego piękna anielica rozbiera się i... w każdym bądź razie pamiętajcie że o prawie wszystkich losowych czynnościach decydują kostki i MG, i nawet jak się przeniesiecie to już Mistrz o to zadba żeby anielica odgryzła to "coś". :] Dodatkowe uwagi: Na pojedynczej sesji mogą grać maksymalnie 3-4 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi